2011 gelin adayları buyrun sohbete

cimcime benimde vucuduma göre çok ince bileklerim
bi saat almışlardı nişanda 2 tane parçasını çıkarttırdımda kullanıyorum şimdi

benim bileğim çok ince yaa, bilezik tarzı ne takarsan tak güzel durmuyor, sinir oluyorum.
Aldıkları kelepçe bilezik en küçüğü ama yine çok büyük geliyor (

benim için alınan da kelepçe
ama burda bi kuyumcuda en küçük kelepyi denedim güzel durmuştu gene de
ona göre ölçüsü verildi ama en küçüğünü yapmamış
burda denediğimin bi küçüğü çocuk bileziği oluyomul zati kuyumcu öyle didi :roflol:

yok aylin yaw 69 kiloyum akannehir
en kötü ihtimalle 65 olmam lazım karnım falan kocaman çıkıyo

afiyet olsunn

60 kiloyum ben arkadaşlar ama göğüslerim 70 mi bile doldurmuyor olmayıncada olmyor ne dekolteli bişey giyebiliyorsun nede elisede hoş duruyor allahtan dolgulular var oda olsaymış halimiz zormuş nişanda bile elbiseyi kaldırabilmek için iki tane üst üste taktım

gelinlik değil çuvala girerim artık hehehe özellkle stresli iken yediğim tüm besinler kilo olarak direk yansıyor öfffffff pöffffff puffffff

benimde 165-166
bizim baba tarafı çok kısa ya boy ortalaması 158 :roflol: o yüzden çok bile büyüdüm
anne tarafım yapılı aslında
kardeşim onlara benziyo 14 yaşında beni geçti şimdiden

6-7 kilo versem yeterli göbek benden önde gidiyor vallahi nişanlım 1,80 boyunda kilosuda iyi ancak bana laf yetiştirsin kafa yapsın geçen hamile diye yer verdiler münübüste ya ( bende çaktırmadım oturdum ama tanıdık manıdık yoktu allahtan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…