2011 gelin adayları buyrun sohbete

o aslında benden çok ilgi bekliyor bende biraz geri planda kalmak istiyorum..en başından beri böyleyiz yani.bi çok kez bu durum yüzünden nişanlımın arada kaldığını hissettim.benim ailemide arayıp soran yok o yüzdende aramak gelmiyor içimden.kız evi naz evidir erkek evi degil.burdalardı.gittiler.gittikleri gün aradım hem bayram kutladım hemde yolculugunuz nasıl geçti dedim.gideli 1 hafta olmuştur. nişanlım konuşurken bi kaç kez teli uzattı konuştum o kadar.ama arayan yok beni.takmayım diyorum..offf bak görüyomusun aklıma geldi yne moralim bozuldu.canım bu durma sıkılıyor

yok ben ona dedem sunu ara falan diye oda bana diyemez acıkcası böyleside işime geliyor.

sıkma canını eftelyacım bu erkeklerin beceriksizliğinden orta yol nasıl bulunur beceremiyorlar.nişanlımında kötü bir huyu var sevmediğim, tanımadan bilmeden misal yengesi olacak kız önlisans mezunu ee ilerde öğretmen olur ihtimal yokken böyle şeyleri abartır hemen aileside aynısını yapar tanıdıklarına inadınamı yapıyorlar yoksa takıntımıdır bilmiyorum marifetmidir üstün olmasını istemek çözemiyorum böyle insanalrı

mayıs ayı akdeniz veya ege tarafı düşünüyor nişanlım ama belli de olmaz marmaris de yazlık var belki orası hergün fikir değişiyor bizde

sıfır bir çeyizim var canım bu çeyiz işi çok zor nereden başlayacağımı bilmiyorum samsung ve bosch ile görüştüm arçelik beko ve vestel kaldı bosch düşünüyorum ama çok kararsızız aldın mı sen birşeyler ne öneriyorsun

bizim bütün beyaz eşyalarımız beko canım
(tv hariç o lg ikinci tv de alıncak o ne olcak bilmiyom)
bosch hiç kullanmadım bilmiyorum ama beyaz eşya tamamen şans işi bence
iyi diye alırsın kötü çıkar
dandik bi marka alırsın yıllarca kullanırsın
ama tabi gene de araştırmak lazım

ROSE BALIKesir demi yaşıyorsun komşu sayılırız mustafa kemal paşada ön lisasn okudum bilirsin susurluk tostu aman allahım vede ayranı çok güzelllll

bursa yıldırım arabayatağı duydun mu hiç merkeze 10 dk neredeyse çok uzak değil küçük sanayide çalışıyorum karacabey arabalrının kalktığı yerdeki sanayide komşum sırf tost için geldik arkadaşlarla ya inanamıyorum ozamanlar çılgınmışız şimdi neredeeee

yani bursayı pek bilmiyorum da sınava gelmiştik bursaya uludağ üniversitesinde girdik
merkeze gitmek için küçüksanayi ye kadar dolmuşla gitmiştik arabayatağı falan diye okumuştum o zaman hatırlıyorum
ismin neydi bu arada

aylin bende memnu oldum canım

zaman geçmiyo sanki kıslar =))

Balıkesiri bende çok merak ediyorum.

aslıcım aslına bakarsan balıkesir merkez pek güzel bi yer değil
biraz geri kalmış bi yer pek bişey yok
orayı askeriye ve öğrenciler ayakta tutuyo yani
bandırma mesela daha gelişmiş balıkesir e göre hemde daha güzel
gönen de küçük ve şirin yaşanılası bi yer ben seviyorum burayı
erdek var mesela bize yakın tatil beldesi gönen e 1 saat uzaklıkta
erdek in küçük çok şirin tatil köyleri var
inşallah bigün gelirsin kısmet olurda
bekleriz yani Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…