- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #9.661
nişanlımda bizimkileri pek araamzdı ama ailesi oooo bir isim ver şuda bizdendir diye yedi sülalemi ararlar valla sempatiksalakcinni nişanlıma kızdım karşılıklı bu işler dedim oda ilgilidir benim kadar olmasa da:dilcikar:. sıkma canını eftelyacım huylu huyundan vazgeçmez ama sen yinede arada ara dene bakalım arayacak mı
nişanlımda bizimkileri pek araamzdı ama ailesi oooo bir isim ver şuda bizdendir diye yedi sülalemi ararlar valla sempatiksalakcinni nişanlıma kızdım karşılıklı bu işler dedim oda ilgilidir benim kadar olmasa da:dilcikar:. sıkma canını eftelyacım huylu huyundan vazgeçmez ama sen yinede arada ara dene bakalım arayacak mı
benimkide morali bozuk olduğu zaman hemen anlatmaya başlar :))
Eltilerimden bol bol yakınır, hiç gizli saklısı yoktur, aslında içten pazarlıklı olmamaları çok iyi...
Bende zaman zaman nişanlımı uyarırım, eniştemi falan ara diye, bacanaklar çok kaynaşamadı malesef...
balayı için düşündüğünüz bir yerler varmı hayal kurduğunuz?
o aslında benden çok ilgi bekliyor bende biraz geri planda kalmak istiyorum..en başından beri böyleyiz yani.bi çok kez bu durum yüzünden nişanlımın arada kaldığını hissettim.benim ailemide arayıp soran yok o yüzdende aramak gelmiyor içimden.kız evi naz evidir erkek evi degil.burdalardı.gittiler.gittikleri gün aradım hem bayram kutladım hemde yolculugunuz nasıl geçti dedim.gideli 1 hafta olmuştur. nişanlım konuşurken bi kaç kez teli uzattı konuştum o kadar.ama arayan yok beni.takmayım diyorum..offf bak görüyomusun aklıma geldi yne moralim bozuldu.canım bu durma sıkılıyor
evet bolu çok güzel bir yer abant süper bir tercih
sıfır bir çeyizim var canım bu çeyiz işi çok zor nereden başlayacağımı bilmiyorum samsung ve bosch ile görüştüm arçelik beko ve vestel kaldı bosch düşünüyorum ama çok kararsızız aldın mı sen birşeyler ne öneriyorsun
ROSE BALIKesir demi yaşıyorsun komşu sayılırız mustafa kemal paşada ön lisasn okudum bilirsin susurluk tostu aman allahım vede ayranı çok güzelllll
bursa yıldırım arabayatağı duydun mu hiç merkeze 10 dk neredeyse çok uzak değil küçük sanayide çalışıyorum karacabey arabalrının kalktığı yerdeki sanayide komşum sırf tost için geldik arkadaşlarla ya inanamıyorum ozamanlar çılgınmışız şimdi neredeeee
evet biraz tuzlu oluyor bizde öyle birşeyler vermiştik hatta bir tosta vereceğimiz para ile iki eve ekmek alırdık .)
yani bursayı pek bilmiyorum da sınava gelmiştik bursaya uludağ üniversitesinde girdik
merkeze gitmek için küçüksanayi ye kadar dolmuşla gitmiştik arabayatağı falan diye okumuştum o zaman hatırlıyorum
ismin neydi bu arada
zaman geçmiyo sanki kıslar =))
Balıkesiri bende çok merak ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?