- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
kullan nan bunu nesı var
senden kıymetlımı bu arada ben hıc sevmem kullanmıycam bıseyı alıp vıtrınde durmasını
tabı bu benım fıkrım
kullan hacı kullan
Evet canım bizdede oldu.Çok kavga ettik,ayrıldık.Gereksiz yere çok kırdık birbirimizi.Ama allaha çok şükür herkes neyin ne olduğunu anladı.Şimdi çok iyiyiz.3 yıl mı akannehir baya uzunmuş
masallah
uzun nışanlılıkta sorunlar cok olur
sızde olmadı mı
Hoşbulduk canım:1hug:guzelimm hoşgeldin canım aramızaaa
Benim dantellrim tamam(annem yapmış okadar mecbur kullancam),hazır salon takımı,mutfak takımı,tost makinası,günlük çay tepsisi,biblolar,2 takım bornoz takımı,30 tane kadar havlu,plastik mutfak eşyaları,dikiş kutusu,makas,3 uyku seti,2 kabartmalı battaniye,kahvaltı seti,çatal bıçak seti,bulaşık makinası,mikrodalga fırın,günlük ve misafir terlikleri,1 yorgan,2 takım günlük yemek takımı,borcam seti,2 yemek tepsisi,günlük bardaklarım var aklıma gelenler bunlar kızlar.guzelımm güzeldir bizim topikimiz opuyorumnanaktan hoşgeldin sefalar getirdin.
eee anlatsana ne çeyizlerin var hazırda nelerini aldın nelerini alacaksın?
offf ne çok eşya alıo kız evi :bbo:
hehh buldum oldu galibaa canım bakın bakalım begencekmisinz:))
o zaman sen evı önce bı alında hayrlısyla sonra bakarsn mutfagn durumuna göre cnm....alıp alıp durma kız nereye koyacan daha kaydirigubbakcemile3
hehh buldum oldu galibaa canım bakın bakalım begencekmisinz:))
canım vıtrıne koyma kullan tabıkı...
cok degısık hos bır modelı war desenlerıde cok hoss...
ama ben daha sade seylerden hoslandıgm ıcn bu kahvaltı takımını beyendım mesela bunu yada bunun gıbı sade bı takım almayı dusunuyorum...
buda karacanın...
ben yemek takımımıda karacadan almstm catal bıcak tencere takımımı falanda..
Benim ki bu arkadaşlar.Bu arada ben banyo takımı,çamaşır sepeti,seccade,yatak örtüsü benim dantelden var,birde kayınvalidem 1000 liralık yatak örtüsü yaptırıyor onu alırım başka almaya gerek yok.Baharat takımım var,tahta kaşıklar tamam,çamaşır leğeni,kovalar,taslar tamam.
Canım listene çaycı almayı düşünüyorsan ekleyebilirisn,Bulaşık selesi ekleyebilirsin.
doğrusu ben vitrin bilem almayı düşünmüyom diyebilirim.
hani böle tek kapaklılar varya öle 1 tane alıp içine biblo vs süs eşyası koymayı düşünüyorm.
ne o öle al bi sürü bardak tabak vitrinde beklesin bi ömür.
yok kalsın ben almiyim
mesela alırken 2sinden birini tercih etmeyi düşünüyorum sadece..
[/url][/IMG]
resimdekini bende almayı düşünüyorum canım sen ne kadara aldın ve kaç kişilik bu takım? resimden göründüğü kdr güzel dmi yakındanda kaydirigubbakcemile3
ben nişan fotolarımdan koyucam bıara daha taze nişanlıyım ama hala gidip alamadık fotoları yaaaa(((
bak aklıma geldi smdi fotolarımız hangı konudan hangı konuya gectım heee:))))
Canım 42 parça.Ben 150 tlye almıştım.
2 kapaklı olanı al canım daha sık duruyo
tek kapaklı olan cok ınce tek bı tane alırsan ondan sırıtır..
bende tv unıtesı alıcam sadece bıde yemek masasının yanına konuluyo ya aynalı olan gumusluk adı nedır blmıyorm ondan alcam kaydirigubbakcemile3
ayyy paylaş kızz eline geçincee
hmm 6kişiliktir o zaman canımm..yerimseniben hadi yaa 150 mi :1shok: karacanın kendi sitesinde bile 220 .. sen iyiye almışsın ve çok hoş bi seçim canım...yemek takımınıda mı karacadan aldın ?
Yemek takımı daha almadım canım,hangini alacağıma karar veremdim.Karacanın kampanyasından yararlanarak alayım dedim ama benim çatal kaşık var ve tencere takımları ççok kötü.Bu yüzden tek tek alıcam.Yemek takımına baktım 550 tl dediler.Kahvaltı takımını alalı çok oldu.Ben indirimdeyken almıştım.Benim alışveriş yaptığım yer karacayla çok sorun yaşanıyor karaca alma dedi ama bakalım araştırıyorum daha.Tencere takımı olarak döküm tencereleri önerdi yemeği çok güzel oluyormuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?