2011 gelin adayları buyrun sohbete

kullan nan bunu nesı var
senden kıymetlımı bu arada ben hıc sevmem kullanmıycam bıseyı alıp vıtrınde durmasını
tabı bu benım fıkrım
kullan hacı kullan

ama yakından görsen cok gusel kıyamıo nan insan kullanmalk aldım benn herseyı kullanrsam vitrinin içi bomboş olacakk hacııı:))):teytey:

3 yıl mı akannehir baya uzunmuş
masallah
uzun nışanlılıkta sorunlar cok olur
sızde olmadı mı
Evet canım bizdede oldu.Çok kavga ettik,ayrıldık.Gereksiz yere çok kırdık birbirimizi.Ama allaha çok şükür herkes neyin ne olduğunu anladı.Şimdi çok iyiyiz.Bizde iş bulamamaktan dolayı evlenemedik.Benim okulun bitmesini faln bekledik.Artık herşey yoluna girdi.Evlencez işte.
guzelimm hoşgeldin canım aramızaaa
Hoşbulduk canım:1hug:
guzelımm güzeldir bizim topikimiz opuyorumnanaktan hoşgeldin sefalar getirdin.
eee anlatsana ne çeyizlerin var hazırda nelerini aldın nelerini alacaksın?
Benim dantellrim tamam(annem yapmış okadar mecbur kullancam),hazır salon takımı,mutfak takımı,tost makinası,günlük çay tepsisi,biblolar,2 takım bornoz takımı,30 tane kadar havlu,plastik mutfak eşyaları,dikiş kutusu,makas,3 uyku seti,2 kabartmalı battaniye,kahvaltı seti,çatal bıçak seti,bulaşık makinası,mikrodalga fırın,günlük ve misafir terlikleri,1 yorgan,2 takım günlük yemek takımı,borcam seti,2 yemek tepsisi,günlük bardaklarım var aklıma gelenler bunlar kızlar.
offf ne çok eşya alıo kız evi :bbo:

Evet canım erkeklerle aynı masraf tutuyor.

hehh buldum oldu galibaa canım bakın bakalım begencekmisinz:))

canım vıtrıne koyma kullan tabıkı...
cok degısık hos bır modelı war desenlerıde cok hoss...
ama ben daha sade seylerden hoslandıgm ıcn bu kahvaltı takımını beyendım mesela bunu yada bunun gıbı sade bı takım almayı dusunuyorum...
buda karacanın...
ben yemek takımımıda karacadan almstm catal bıcak tencere takımımı falanda..

Benim ki bu arkadaşlar.Bu arada ben banyo takımı,çamaşır sepeti,seccade,yatak örtüsü benim dantelden var,birde kayınvalidem 1000 liralık yatak örtüsü yaptırıyor onu alırım başka almaya gerek yok.Baharat takımım var,tahta kaşıklar tamam,çamaşır leğeni,kovalar,taslar tamam.

resimdekini bende almayı düşünüyorum canım sen ne kadara aldın ve kaç kişilik bu takım? resimden göründüğü kdr güzel dmi yakındanda kaydirigubbakcemile3

ben nişan fotolarımdan koyucam bıara daha taze nişanlıyım ama hala gidip alamadık fotoları yaaaa (((

bak aklıma geldi smdi fotolarımız hangı konudan hangı konuya gectım heee:))))

doğrusu ben vitrin bilem almayı düşünmüyom diyebilirim.
hani böle tek kapaklılar varya öle 1 tane alıp içine biblo vs süs eşyası koymayı düşünüyorm.
ne o öle al bi sürü bardak tabak vitrinde beklesin bi ömür.
yok kalsın ben almiyim

mesela alırken 2sinden birini tercih etmeyi düşünüyorum sadece..
[/url][/IMG]

Canım listene çaycı almayı düşünüyorsan ekleyebilirisn,Bulaşık selesi ekleyebilirsin.

çayçı konusunda kararsızım canımm bilemiyorumm bakıcam onaa... bulaşık selesini bulaşık leğeni yada sepeti olarak yazdım diye hatırlıyorum listeme canım..yazmadıysamda hatırlattğn için sağol canım eklerim

2 kapaklı olanı al canım daha sık duruyo
tek kapaklı olan cok ınce tek bı tane alırsan ondan sırıtır..

bende tv unıtesı alıcam sadece bıde yemek masasının yanına konuluyo ya aynalı olan gumusluk adı nedır blmıyorm ondan alcam kaydirigubbakcemile3

Aynalı olan konsol canım.Bende yaşam ünitesi ve tek ufak tekli vitrin alcam.Senin fotosunu koyduğun büyük olan mesala hoş duruyor.

hmm 6kişiliktir o zaman canımm..yerimseniben hadi yaa 150 mi :1shok: karacanın kendi sitesinde bile 220 .. sen iyiye almışsın ve çok hoş bi seçim canım...yemek takımınıda mı karacadan aldın ?​

Yemek takımı daha almadım canım,hangini alacağıma karar veremdim.Karacanın kampanyasından yararlanarak alayım dedim ama benim çatal kaşık var ve tencere takımları ççok kötü.Bu yüzden tek tek alıcam.Yemek takımına baktım 550 tl dediler.Kahvaltı takımını alalı çok oldu.Ben indirimdeyken almıştım.Benim alışveriş yaptığım yer karacayla çok sorun yaşanıyor karaca alma dedi ama bakalım araştırıyorum daha.Tencere takımı olarak döküm tencereleri önerdi yemeği çok güzel oluyormuş.

ben tv üniteside istemiyom. yani öle kocaman bişi olmucak. mümkün oldğnca küçük olsun.
ne kadar az yer kaplarsa okadar iyi die düşünüyorum anlayacağın.
bide onları temizlemesi var-tatlicadiarzu-

zatn ya kütahya al yemek takımını yada güral al canımmm karacanın yanında daha kaliteli ve kullanışlılarr onnarın kampanyalarını takıp et bende kampanyadayken aldım zaten bu aylarda kampoanya yapıolar haberın olsun benim kaşık bıcagım vardı ama onu gunlugu koydum bitanede mısafır için aldım zatn yemek takımının kampanyasında oluo tavsıye ederım gunluk kaşık catallar özel misafrlere cıkarılmaz cnm yemek takımyla sende al derimm :1hug:

Ben yemek takımı olarak karacanın mona lisa koleksiyonundan lilalı olanı çok beğeniyorum birde Fine Bone Collection den kırmızı yuvarlak desenli olanları çok beğeniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…