- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #9.801
günaydın 2011 gelinciklerrr
benim bunların hepsi varda
ütü masası kirli sepeti falan eksiğim var
ama evim falan tutulsun o zaman alıcam onları
şimdi evde koymaya yer yok
bnmde bi bunlar kaldı eksik
onlarda bi an önce çıksın aradan istiyorum
çöp kovası ve kirli sepetini ben ev belli olunca alıcam
bide yatak örtüsü dio annem ben her ne kadar istemesemde
onuda düğün zmnı alırım o günün modasına göre
sen bnm albümlere bakmışmıydın
hatta son aldıklarımı filanda ekledim bugün albümüme boshayallersmile
valla canım öyle şanslılarki ama öylelerinin kıymeti iyi bilinir.İstemem aman borç olmasın az olsun dedin mi horlanan sen olursun bu kızda birşeyim yok deyip başını eğiyor.benim tek tesellim kimseye muhtaç olmamak
daha önce bakmıştım canım
ama son zamanlarda bakmadım
bakayım bakalım neler almışsın sırnaşık şey
dobra insanı değil sinsi insanı daha çok severler haklısın :)))ya bu devirdemi evlenmek zorlaştı ben anlamıyorum ki annelerimiz zamanında erkek de bayanda liseyi bitince evleniyorlardı o kadar seçenek yoktu şimdi bizim yasadığımız zorluklar biraz daha beklentilerimizin de yükselmesiyle de alakalı sanırım sizleri bilmem ama ben öyle düşünüyorum bu arada allah herkesin yardımcısı olsun dualarım sizinle
nisancım yaa
sinekliğe varana kadar almışsın en küçk şeyleri bile
nereye koyuyosunuz tatlım bunları evde
bizim evde bir iğne bile koymaya yer kalmadı
ben bu tür ufak tefek şeyleri leğen v.s. evim belli olunca alıcam başka yolu yok :sinifsinif:
merhaba kızlar;
öncelikle KRADESE ,SONBAHAR14,BEBEKKAFA,GİZ09,DUĞİİİ hoşbuldum diyorum cok tesekkur ederım cok sıcak bi ortam iyi ki burdayım. yazdıklarınızı konuştuklarınızı okuyunca yalnız olmadığımı farkediyorum.
DENIZKOYDUMADINI arkadasım aynı konulardan muzdarıbız. bende 2011 de gelin olucam allah nasıb ederse.ama bizimde ailesiyle anlasmazlıklar cıktı. bende 2 senedir bekliyorum.düğünüm olucak diye kasım da olucaktı.nişanlım calıstı gönderdi ailesi yediii.Bide 2 senedir bilmediğim 3 sene ödemek zorunda oldukları 20 milyara yakın borçları varmış.kayınvalidem cok rahatına düşkün çok keyifçidir.istiyor ki onun yanına gelin geleyim sıkıntıya girmesin kendisi.o şekilde birşeyi hayatta kabul edemem bundan dolayı bi sogukluk var suan da.düğün yapmaya da paraları yok mus altlarında araba her haftasonu gezmelerdeler.2010 en güzel senem olucaktı sözde...2009 ekımde sözlendım.2010 nisan da nişanlandım.hala beklıyorum beklemek sorun degıl yıne beklerım ama onlardakı rahatlıga dayanamıyorum.arkadasın dediği Nişanlı mısın abisi de bizden once 1 sene ıcerısınde hersey olmus bıtmıs.küçük diye nişanlım hiç büyümüyor gözlerinde.bide bende calısıyorum dıye ikiniz çalışın yaparsınız diyorlar. Rabbim bizleri eşlerimizle imtihan etmesin.
mecbur aldım cnm,para koymaya çalışıyorum kenara olmuyo
elimde 3-5 ne kaldıysa gittim aldım.düğün zmnı 1 tlnin bile önemi oluyo
oyüzden bunları ozmna bırakmadım
çamaşır mak büyüklüğüne yakın koli buldum
evde 4-5 koli doldu kaydirigubbakcemile3
aldğm hiç bişeyi meydanda bırakmıyorum,hemen kolileyip kaldırıyorum
kaldırmadan öncede resmini çekiyorum,bide kağıda ne aldığımı yazıyorum
kolinin üstüne koyuyorumki daha sora tekrardan içinde ne var die boşaltmiyim
merhaba kızlar;
öncelikle KRADESE ,SONBAHAR14,BEBEKKAFA,GİZ09,DUĞİİİ hoşbuldum diyorum cok tesekkur ederım cok sıcak bi ortam iyi ki burdayım. yazdıklarınızı konuştuklarınızı okuyunca yalnız olmadığımı farkediyorum.
DENIZKOYDUMADINI arkadasım aynı konulardan muzdarıbız. bende 2011 de gelin olucam allah nasıb ederse.ama bizimde ailesiyle anlasmazlıklar cıktı. bende 2 senedir bekliyorum.düğünüm olucak diye kasım da olucaktı.nişanlım calıstı gönderdi ailesi yediii.Bide 2 senedir bilmediğim 3 sene ödemek zorunda oldukları 20 milyara yakın borçları varmış.kayınvalidem cok rahatına düşkün çok keyifçidir.istiyor ki onun yanına gelin geleyim sıkıntıya girmesin kendisi.o şekilde birşeyi hayatta kabul edemem bundan dolayı bi sogukluk var suan da.düğün yapmaya da paraları yok mus altlarında araba her haftasonu gezmelerdeler.2010 en güzel senem olucaktı sözde...2009 ekımde sözlendım.2010 nisan da nişanlandım.hala beklıyorum beklemek sorun degıl yıne beklerım ama onlardakı rahatlıga dayanamıyorum.arkadasın dediği Nişanlı mısın abisi de bizden once 1 sene ıcerısınde hersey olmus bıtmıs.küçük diye nişanlım hiç büyümüyor gözlerinde.bide bende calısıyorum dıye ikiniz çalışın yaparsınız diyorlar. Rabbim bizleri eşlerimizle imtihan etmesin.
merhaba kızlar;
vay be sen baya bi programlı çalışmışsın
ben daha önceden büyük olan eşyalarımı aldım beyaz eşya falan
şu anda az da olsa para biriktirmeye çalışıyorum biraz da annem sayesinde bi yandan da eksik olan şeylerimi aldım onların taksitlerini ödüyorum
artık düğüne yakın alıcam bu tür küçük şeyleri mecburen dediğim gibi evde bir iğne bile koymaya yer yok malesef
keşke bu tür sorunlar yaşanmasa aileler destek olsa ama olmuyor maelesefben bi de kendi ailemle sorun yaşıyorum çünkü biz de o kadar süre nişanlı kalınmaz o kadar zormuş ki en güzel günlerimi stresle geçiriyorum hiç bir şeye odaklanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?