- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #9.781
Benim gibi olanlar çok iyi anlar eminim.
Bir kere derdimi anlattım arkadaşıma pişman oldum, bi görmemiş dediği kaldı, oysaki kendine neler yapıldı, şimdi 20 bileziği birden takıyor koluna :)
Neyse kızlar ben çıktım herkese iyi akşamlar...
öncelikle merhaba
ben yenı üye oldum bı sıteye ve cok memnun kaldım.ama biraz yabancı kaldım
bende nişanlıyım.yazmıs oldugunız yazıları da okudum.Tek sanırdım kendımı bu durumlara düşmüş.ama yazdıklarınızı okuyunca bı an kendım yaz mıs gibi oldum.
Rabbim hepımızın yardımcısı olsun.
dugicimmm selam canim iyiyim ama canimda sikkin aslinda kendimi salak gibi hissettimde biraznisanlimin abisinin dugunu var esyalari almislar ama herseyi oglan evi almis kayinvalidem ben ne yapayim der kiz var demedi bizde aldik der bana soran yok tabi ben nasilsa herseyi kendim yaptim insanin cani sikilmaz mi ya
Off ben de 2011 geliniyim sanırım,
en azından öyle umut ediyorum boshayallersmile
Aile dertleri bende de var, ben de sizdenim :gitme:
merhabe kradese keşke sorunsuz günler geçirsek yok ille huzurumuza çomak sokanlar olacak
Günaydın kızlaar, günümün aydın başlamasını isterdim ama olmadı(
Günaydın kızlaar, günümün aydın başlamasını isterdim ama olmadı(
Bencede öylelerinin kıymeti çok olur, sen ses çıkarmıyosunya yüklendikçe yüklenirler.
Benim kayınvalidemde ben çalışıyorum diye herşeyi bana yaptırmaya çalışıyor, sanki şirket sahibiyimde...
Bayramda kıyafet almamasının nedenide oymuş...
valla canım öyle şanslılarki ama öylelerinin kıymeti iyi bilinir.İstemem aman borç olmasın az olsun dedin mi horlanan sen olursun bu kızda birşeyim yok deyip başını eğiyor.benim tek tesellim kimseye muhtaç olmamak
ne oldu canım hayırdır neden günün aydın olmadı
ne alakaymış çalışmakla yaa
sen çalışıyosan alırsın kendine bişeyler ama onun aldığının yeri ayrı
sanki çalışmıyo olsan o sana almazsa çıplak mı gezcen allah allah
gerçi ben olsam takılmazdım herhalde almıyo diye boşver sende takma
Günaydın kızlar. Bilgisayarıma format atıldı. Alışamadım bu yeni haline henüz. Sayfalarımı sekmeli açamıyorum =(([Nerden yapabilirim acaba onu./B]
hayat bu kimi işinde sorun yaşar kimi evinde kimi bu tarz şeylerle başkasına göre takma boşver ya der ama işin içinde olan sen olduğun için kolay değildir yediremiyorsun kendine haksızlığa uğramış gibi hissediyorsun haklısında aynı durumda olan herkes senin gibi üzülüp tepki verir artık onların düşüncesizliği sanki yabancı ya oğlunun eşi olacaksın doğru bulmuyorum ona ne ise sanada o olmalı idi olmamış yapmamış bunu herkes görür merak etme zamanı gelince öyle bir bozulur ki sen çalıştın sen kazandın sen aldım kimseye muhtaç olmadın iyi tarafından bakmaya çalış vede üzme kendini bugünün yarınıda var sabır demekten başa birşey yok arkadaşın dediği gibi bu nişalılık dönemi bayağı bir hassas mış kıla yüne takılıyor ve kendimizi parçalıyoruz gerçekten güçlü olmak gerekir ayrımcılık yapmışlar bu onların önüne gelir bugün olamsada yarın bence sabırlı ol canım
Benim fatura listem geldi, muhtemelen bugün gelemem kızlar, görüşürüz.
Nişanlımla arada uçurum oluştu, şuan sadece duaya ihtiyacım var, hayırlısı olması için...
Bencede öylelerinin kıymeti çok olur, sen ses çıkarmıyosunya yüklendikçe yüklenirler.
Benim kayınvalidemde ben çalışıyorum diye herşeyi bana yaptırmaya çalışıyor, sanki şirket sahibiyimde...
Bayramda kıyafet almamasının nedenide oymuş...
valla benimde kimsem yok herşeyi kendim yapıyorum keşke benimde babam olsaydıda yumruğunu vurup tek tek yaptırsaydı herşeye bakalım nasıl oluyordu
kızlar nerede kaldınız uyanamadınız mı daha.
iyi canım çok şükür.üzülme canım yaptıracagınıda yaptır sineye cekme bundan sonra..ben öyle yapıyorumiyiyim eftelyacım biraz sinirlerim gergin ama olsun herşeyi sinye çektiğimiz gibi bunuda çekerizsende ne var ne yok
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan
günaydın 2011 in renkli ışıltılı ve güzel gelinleri yeni bir gün sakin sorunsuz ve bol sabırlı geçmesi dileğiyle merhabaaaaaaaaa[/QUOTE
Günaydın kızlar. Bilgisayarıma format atıldı. Alışamadım bu yeni haline henüz. Sayfalarımı sekmeli açamıyorum =(([Nerden yapabilirim acaba onu./B]
günaydın kızlar hoşgeldiniz.
teşekkür ederim krades evet haksızlığa üzülüyor insan onca yıl bekle sabret elde var sıfır.Birde yeri gelir nişanlımda laf atar bu durumlarda bir kelime yapsam sende isteseydin der geçer bu üzüyor insanı en çok
bırak o sana kavusamadıgına yansın bunca sene aklını kullananmadıgına sen üzülme canım
Nişanlımla arada uçurum oluştu, şuan sadece duaya ihtiyacım var, hayırlısı olması için...
noldu cimcime ..
:1no2: üzülme canım yasanması gereknler yaşanıyor..buna kimse mani olamıyor.valla benimde kimsem yok herşeyi kendim yapıyorum keşke benimde babam olsaydıda yumruğunu vurup tek tek yaptırsaydı herşeye bakalım nasıl oluyordu
aslında baban yoksa ve sen kendin yapıyosan herşeyi
el üstünde seni tutmaları lazım ama merak etme canım
herkesin değeri zamanı gelince anlaşılır üzülme
bugün bende kalan eksiklerimi tamamlıyım diyorum kısmetse
teflon tenc. takım,baharat tak. , çelik çaydanlık,ütü masası, teflon tava seti, düdüklü tencere
daha bişi almam
zamanla gözüme yarayan beğendiğim şeyler olursa ıvır zıvır alırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?