2011 gelin adayları buyrun sohbete

başına gelmeyen anlayamaz canım boşver benimde gelmedi gerçi ama anlayabilirim gene de kendisine yapılmış tabi yapılayan yapılsın isteyince görgüsüz oluyo

hoşgeldin canım

ohh valla millet akıllı
enayilik ediyoruz galiba bazen ama boşver canım vakti gelince herşeyin kıymeti anlaşılır

Off ben de 2011 geliniyim sanırım,
en azından öyle umut ediyorum boshayallersmile
Aile dertleri bende de var, ben de sizdenim :gitme:

sende hoşgeldin canım

merhabe kradese keşke sorunsuz günler geçirsek yok ille huzurumuza çomak sokanlar olacak

boşver canım takma

günaydın kızlar bu arada
akşam sinirden uyuyamadım
görümcemin okuldan ev arkadaşı gelmiş onlarda kalmaya
ve bu kız zamanında benim sevgilime asılmış bi insan
sinirden kudurmak üzereyim alsanaalsanasmile

günaydın aylincim umuyoruz sorunsuz günler geçirmeye be tatlım bazen erkek olsaymışım diyorum onlara davulun sesi uzaktan hoş geliyor:)

ne oldu canım hayırdır neden günün aydın olmadı
ne alakaymış çalışmakla yaa
sen çalışıyosan alırsın kendine bişeyler ama onun aldığının yeri ayrı
sanki çalışmıyo olsan o sana almazsa çıplak mı gezcen allah allah
gerçi ben olsam takılmazdım herhalde almıyo diye boşver sende takma

Günaydın kızlar. Bilgisayarıma format atıldı. Alışamadım bu yeni haline henüz. Sayfalarımı sekmeli açamıyorum =(([Nerden yapabilirim acaba onu./B]

Tabi canım, neyseki kendi ayaklarım üzerinde durabiliyorum, kimseye minnet etmiyorum.

Takılmıyorum canım, konu açılmıştı aklıma geldi.

teşekkür ederim krades evet haksızlığa üzülüyor insan onca yıl bekle sabret elde var sıfır.Birde yeri gelir nişanlımda laf atar bu durumlarda bir kelime yapsam sende isteseydin der geçer bu üzüyor insanı en çok

Benim fatura listem geldi, muhtemelen bugün gelemem kızlar, görüşürüz.
Nişanlımla arada uçurum oluştu, şuan sadece duaya ihtiyacım var, hayırlısı olması için...

valla benimde kimsem yok herşeyi kendim yapıyorum keşke benimde babam olsaydıda yumruğunu vurup tek tek yaptırsaydı herşeye bakalım nasıl oluyordu

valla benimde kimsem yok herşeyi kendim yapıyorum keşke benimde babam olsaydıda yumruğunu vurup tek tek yaptırsaydı herşeye bakalım nasıl oluyordu

aslında baban yoksa ve sen kendin yapıyosan herşeyi
el üstünde seni tutmaları lazım ama merak etme canım
herkesin değeri zamanı gelince anlaşılır üzülme

kızlar nerede kaldınız uyanamadınız mı daha.

iyiyim eftelyacım biraz sinirlerim gergin ama olsun herşeyi sinye çektiğimiz gibi bunuda çekeriz sende ne var ne yok
iyi canım çok şükür.üzülme canım yaptıracagınıda yaptır sineye cekme bundan sonra..ben öyle yapıyorum
günaydın kızlar
nasılsınız bakalım opuyorumnanaktan

aslında baban yoksa ve sen kendin yapıyosan herşeyi
el üstünde seni tutmaları lazım ama merak etme canım
herkesin değeri zamanı gelince anlaşılır üzülme

göreceğiz bakalım canım ama benim anladığım herşey erkekte bitiyor erkek aradaki ilişkileri sağlayamıyorsa olmuyor bakıyorum abisine dediği dedik bizimkide pısırık anca bundan gider çok kızıyorum çok:çok üzgünüm:

günaydın kızlar

yoğunum bugün tencere takımı bakıcam taksitle alayım diyorum

cimcimecim ne oluyor böyle canım ya

bugün bende kalan eksiklerimi tamamlıyım diyorum kısmetse
teflon tenc. takım,baharat tak. , çelik çaydanlık,ütü masası, teflon tava seti, düdüklü tencere
daha bişi almam
zamanla gözüme yarayan beğendiğim şeyler olursa ıvır zıvır alırım

Benim fatura listem geldi, muhtemelen bugün gelemem kızlar, görüşürüz.
Nişanlımla arada uçurum oluştu, şuan sadece duaya ihtiyacım var, hayırlısı olması için...

Canım neyin var bilmiyorum ama umarım aşılamayacak sorunlar değildir balım.. olumunekankayizsmile

Canlarım hepinize günaydın... a.s.
Bende gelemiycem bugün belki bir ara kaçarım çok öpüyorum Şeniz
Kendinize iyi bakın canınızı sıkmayın hiiçbişeye..

benim bunların hepsi varda
ütü masası kirli sepeti falan eksiğim var
ama evim falan tutulsun o zaman alıcam onları
şimdi evde koymaya yer yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…