2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canımm boşver en azından zamanı geldiğinde herşeyimizi biz yaptık biz aldık dersin gögsünü gere gere.. Kimseye ihtiyacımız olmadı çok şükür dersin..
Boşver yaa demekki nişanlında uğraşmak istemiyor arada sorun çıkmasın diye belkide..

hele su aileler :bbo: baksana millet 4 ayda tanisti evleniyor biz 2 yildir nisanli bekleriz adaletsizlik bu asilmafoldumben

Biraz adaletsizlik olmuş gerçekten ama yanlışmı hatırlıyorum bir iş olayları vardı sizin şehiirler falanda ayrıydı dimi hani 2 yıl nişanlı kaldınız ama siz istedinizmi yani düğün olsun onlar istemedimi?

canim ben hep isimiz olsin herseyimizi kendimiz yapalim dedim o yuzden iki yil gecti askerliktir istir gerek yok zaten borcla evlenmeye gec olsun guc olmasin dedik o kadar yil bekledik bekleriz dedik bizde sans yok millet 4 ayda yuvasini kuruyor biz daha sayiyoruz yerimizde hayirlisi diyelim.

Balımmmmm Şeniz şimdi çıkmam gerekiyor yarın yine bakar yorum yaparım yada belki gece tekrar girerimm.. Çok öpüyorumm canımm senii canını sıkma nolur boşver Allaha havale et opuyorumnanaktan

Anladım canımm bazen çok akılsızmışızz gibi geliyor valla acaba millet çokmu akıllı bizmi akılsızız bilmiyorumkismile
Sinir oldum yaa siz dişinizi sıkın 2 sene bekleyin hasret çekin özlemlerinizi biriktirin biri gelsin 4 ayda ne var ne yok hop alsın yuvasını kursun adaletmi bu bilmiyorum ama hayırlısı dee yaa sinirlendim şimdi birde eltin olacak o şimdi seninn alsanaalsanasmile
Sayma kızım yerinde ben senin yerinde olsam biraz dişimi gösterirdim artık.. Bak neler değişiyor..

hemen hemen aynı dertten ben de muzdaribim aileler karışmasın herseyi kendimiz yapalım dedik( ben de 1 senedir nişanlıyım düğün de kısmetse 2011 martta )ama gerçekten çok zor oluyor sıfırdan ev kurmak boşver konu açıldığı zaman ben herseyimi kendim aldım dersin bazı insanlar gerçekten de çok sanslı oluyor aynı elti benim basımda da var :)))

Off ben de 2011 geliniyim sanırım,
en azından öyle umut ediyorum boshayallersmile
Aile dertleri bende de var, ben de sizdenim :gitme:

valla canım öyle şanslılarki ama öylelerinin kıymeti iyi bilinir.İstemem aman borç olmasın az olsun dedin mi horlanan sen olursun bu kızda birşeyim yok deyip başını eğiyor.benim tek tesellim kimseye muhtaç olmamak

hoşgeldin canım.tek degilsin merak etme.bu son modeller(erkekler) malesef böyle.işlerini bilmiyorlar bizim canımızı sıkıyorlar..

Selam kızlar ne zaman oldu gelemedimm ben
herkes iyidir umarım
hoşgeldin giz nerelerdesin

canını sıkmakta haklısın ayrımcılık yapılmış gibi duruyor..ama tabi işin aslını belki bilmiyoruzdur..bu kadar sabrettin herşeyini yaptın...yeri gelir bunları dile getirecegin bir ortam olur merak etme..canını sıkma..herşeyde vardır bir hayır.kimse bende şunu yaptım diyemeyecek en azından

Off ben de 2011 geliniyim sanırım,
en azından öyle umut ediyorum boshayallersmile
Aile dertleri bende de var, ben de sizdenim :gitme:

hoşgeldin canım hangimizde yokki ama allah daha büyük dert vermesin..

hayat bu kimi işinde sorun yaşar kimi evinde kimi bu tarz şeylerle başkasına göre takma boşver ya der ama işin içinde olan sen olduğun için kolay değildir yediremiyorsun kendine haksızlığa uğramış gibi hissediyorsun haklısında aynı durumda olan herkes senin gibi üzülüp tepki verir artık onların düşüncesizliği sanki yabancı ya oğlunun eşi olacaksın doğru bulmuyorum ona ne ise sanada o olmalı idi olmamış yapmamış bunu herkes görür merak etme zamanı gelince öyle bir bozulur ki sen çalıştın sen kazandın sen aldım kimseye muhtaç olmadın iyi tarafından bakmaya çalış vede üzme kendini bugünün yarınıda var sabır demekten başa birşey yok arkadaşın dediği gibi bu nişalılık dönemi bayağı bir hassas mış kıla yüne takılıyor ve kendimizi parçalıyoruz gerçekten güçlü olmak gerekir ayrımcılık yapmışlar bu onların önüne gelir bugün olamsada yarın bence sabırlı ol canım

Günaydın kızlaar, günümün aydın başlamasını isterdim ama olmadı (

Bencede öylelerinin kıymeti çok olur, sen ses çıkarmıyosunya yüklendikçe yüklenirler.
Benim kayınvalidemde ben çalışıyorum diye herşeyi bana yaptırmaya çalışıyor, sanki şirket sahibiyimde...
Bayramda kıyafet almamasının nedenide oymuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…