- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #9.761
Nişanlılık dönemi bana zor geliyor ya çok hassas bi dönem
evet tencere tavalara kadar almislar toptan ben aliyorum diye soran yok gerekte yok zaten aman bana bulasmasinlarda:1closedeyes: gorsunler gelini gerci oyleleri hora gecer.nisanlima ne yuklenecegim ya herseyin basi o hep zaten surekli ezdiriyor beni abisi yumrugu vurdu hepsini yaptirdi bizimki anca cebinden dagitir:delphin:
hele su aileler :bbo: baksana millet 4 ayda tanisti evleniyor biz 2 yildir nisanli bekleriz adaletsizlik bu asilmafoldumben
canim ben hep isimiz olsin herseyimizi kendimiz yapalim dedim o yuzden iki yil gecti askerliktir istir gerek yok zaten borcla evlenmeye gec olsun guc olmasin dedik o kadar yil bekledik bekleriz dedikbizde sans yok millet 4 ayda yuvasini kuruyor biz daha sayiyoruz yerimizde hayirlisi diyelim.
canim ben hep isimiz olsin herseyimizi kendimiz yapalim dedim o yuzden iki yil gecti askerliktir istir gerek yok zaten borcla evlenmeye gec olsun guc olmasin dedik o kadar yil bekledik bekleriz dedikbizde sans yok millet 4 ayda yuvasini kuruyor biz daha sayiyoruz yerimizde hayirlisi diyelim.
hemen hemen aynı dertten ben de muzdaribim aileler karışmasın herseyi kendimiz yapalım dedik( ben de 1 senedir nişanlıyım düğün de kısmetse 2011 martta )ama gerçekten çok zor oluyor sıfırdan ev kurmak boşver konu açıldığı zaman ben herseyimi kendim aldım dersin bazı insanlar gerçekten de çok sanslı oluyor aynı elti benim basımda da var :)))
hoşgeldin canım.tek degilsin merak etme.bu son modeller(erkekler) malesef böyle.işlerini bilmiyorlar bizim canımızı sıkıyorlar..öncelikle merhaba
ben yenı üye oldum bı sıteye ve cok memnun kaldım.ama biraz yabancı kaldım
bende nişanlıyım.yazmıs oldugunız yazıları da okudum.Tek sanırdım kendımı bu durumlara düşmüş.ama yazdıklarınızı okuyunca bı an kendım yaz mıs gibi oldum.
Rabbim hepımızın yardımcısı olsun.
hoşgeldin giz nerelerdesinSelam kızlar ne zaman oldu gelemedimm ben
herkes iyidir umarım
canını sıkmakta haklısın ayrımcılık yapılmış gibi duruyor..ama tabi işin aslını belki bilmiyoruzdur..bu kadar sabrettin herşeyini yaptın...yeri gelir bunları dile getirecegin bir ortam olur merak etme..canını sıkma..herşeyde vardır bir hayır.kimse bende şunu yaptım diyemeyecek en azındandugicimmm selam canim iyiyim ama canimda sikkin aslinda kendimi salak gibi hissettimde biraznisanlimin abisinin dugunu var esyalari almislar ama herseyi oglan evi almis kayinvalidem ben ne yapayim der kiz var demedi bizde aldik der bana soran yok tabi ben nasilsa herseyi kendim yaptim insanin cani sikilmaz mi ya
Off ben de 2011 geliniyim sanırım,
en azından öyle umut ediyorum boshayallersmile
Aile dertleri bende de var, ben de sizdenim :gitme:
kızlar nerede kaldınız uyanamadınız mı daha.
burdayım canım geçmişe baktım geldim..nasılsın :1hug:
günaydın 2011 in renkli ışıltılı ve güzel gelinleri yeni bir gün sakin sorunsuz ve bol sabırlı geçmesi dileğiyle merhabaaaaaaaaa
valla canım öyle şanslılarki ama öylelerinin kıymeti iyi bilinir.İstemem aman borç olmasın az olsun dedin mi horlanan sen olursun bu kızda birşeyim yok deyip başını eğiyor.benim tek tesellim kimseye muhtaç olmamak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?