2011 gelin adayları buyrun sohbete

cimcime ne yazık ki hiç güçlü değilim
yalnızca rolümü güzel oynuyorum
onun benim güçsüz olduğumu anlamasını istemiyorum o akdar
akşam annemle konuştuk hem ağladım hem anlattım
yoksa düzeleceği varsa da düzelmez

:roflol: :roflol:
bi de hediye alayım çiçekle tatlının yanında
yarında gidr annesinden isterim artık

:roflol: :roflol:
bi de hediye alayım çiçekle tatlının yanında
yarında gidr annesinden isterim artık

yok ecem yaaa o kadar da değil sırnaşık şeysırnaşık şey ama cidden öyle yapma bi yere kadar güçlü görünmeye çalışırken kendini yıpratırsın bi yerde tıkanır kalırsın

Annenle paylaşabilmen çok güzel, aslında çok güzel organize olmuşsun, annene içini döküp dışarıya güçlü görünüyorsun.
Hakikaten tebrik ederim seni, ben hayatta anneme anlatan biri değilimdir, keşke oturup konuşabilsek, şuanki durumdan bile haberi yok, herşeyi günlük güneşlik sanıyor...

dayanabildiğim kadar dayanıcam
zaten göz görmeyince gönül katlanırmış insanlar neleri unutyor ne acılar yaşıyor

evet canım anneye anlatabilmek çok güzel gerçektenn

cimcime dün yüzüğü verdiğim anda aradım annemi sağolsun hep destek zaten ailem bana
annem bigün önceki akşam ben eve gider gitmez anladı terslik olduğunu atıştık dedim
dün telefonda söyleyince gel yanıma ya da ben geleyim dedi ama ben istemedim
akşam da babama atışmışlar demiş
eğer gerçekten biterse babam birden nerden çıktı demesin diye

annem zamanında nişan atmış o yüzden anlıyo beni
ve benim yanlış bir karar vermemem için hep destekler beni
sorular sorar karar verebilmem için
bende ona basit olanları anlatmam ki cephe tavır almasın nişanlıma ya da herhangi birine karşı
ama sende anlat annene eminim anlayacaktır

bu ne güzel bak aannele arkadaş olmanız oooo bizde varız pek şanslısın peekkk zemuszemuszemuszemus

dayanabildiğim kadar dayanıcam
zaten göz görmeyince gönül katlanırmış insanlar neleri unutyor ne acılar yaşıyor

Bizde de ablam 2 kere nişan attı.
Şimdi böyle bişey gündeme gelecek olsa, annem karalar bağlıyor ve karşı tarafı bana savunuyor
lmaz:

evt perim çok değerlisiniz hepiniz benim için opuyorumnanaktan

annemlede son 1 senedir gerçekten çok yakınız umarım hep böyle gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…