- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #10.321
evt pamıkım odun yani hemde tam anlamıyla
özür dilememi bekliyormuş ben dedim ya bitti diye
ama öyle bir niyetim yok o yüzden daha çokk bekler :umursamaz:
peri sen merkezde mi oturuyosun
Canım sizde dişinizi sıkın 3 aycık artık, anneni kırmamaya dikkat et bence.
Çok sorun yapma bence, özlersin görmek istersin ama büyükleri dinlemek lazım kanımca.
Uzun zaman yokmuş zaten, erkek arkadaşına da durumu açıklarsan anlayışla karşılayacaktır.
canım benim pericim biz aynı mahalledeyiz nişanlımlarla
ablalarımız falan arkadas sülalelerimizi tanıyoruz maksat pat die gidip kızı istememek
basta bi sohbet olsun bi ön adım olsun diye oldu bizde de ve ilk geldiklerinde de istediler
ama bizimkiler hemen vermedi :)))
yani sevdiğine surat yapmamı diyosunnn
Aşk karşındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır
Bu sorun annen ve senin aranda, sevdiğinle ilgisi olduğunu düşünmüyorum.
Sorun yaptığı takdirde onunla konuşursun.
Aşk karşındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır
Bence de nişanlı adayına :)) surat asmanı gerektirecek bir durum yok annen sadece kırılmış sana annenle açık konuş durumlarını anlat anne kısmet ederse yılbasından sonra beni istemeye gelicekler senin izin vermediğini düşünecegim için kız arkadaslarımla çıktım dersin ama içim hiç rahat değil sen benim en iyi arkadasımsın seninle herseyimi paylaşmak istiyorum bu yolu birlikte yürüyelim dersin :)))ben genel de böyle yapardım çok hoşlarına gider :))
yok canım beyfendi benden özür bekliyormuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?