2011 gelin adayları buyrun sohbete

yani bi kere nişan dedim yılbaşı demişti bi kere daha muhabbeti açmıştım canım tarih söylemiştim dedi lütfen bende çok istiyorum ama az bekle dedi e biha anlatama ya annemin söylediklerini zorla oluyo sanki konuşmak bile gelmiyo içimden

Canım sizde dişinizi sıkın 3 aycık artık, anneni kırmamaya dikkat et bence.
Çok sorun yapma bence, özlersin görmek istersin ama büyükleri dinlemek lazım kanımca.
Uzun zaman yokmuş zaten, erkek arkadaşına da durumu açıklarsan anlayışla karşılayacaktır.

canım benim pericim biz aynı mahalledeyiz nişanlımlarla
ablalarımız falan arkadas sülalelerimizi tanıyoruz maksat pat die gidip kızı istememek
basta bi sohbet olsun bi ön adım olsun diye oldu bizde de ve ilk geldiklerinde de istediler
ama bizimkiler hemen vermedi :)))

cimcimeye katılıyorum madem öyle sıkın disinizi ne kaldı yılbasına
ne annene nede sevgilinede tavır yapma tatlım
ecem yuh diyorum ya baskada bişey demiyorunm
bide özürmü bekliyomus kendisi özür dilesin keyfindenmi böyle yapmıssın sen sanki klava:

bizimde öle pamuğum farklı yerlerdeyiz ama evlerine falan oturmaya gitmişliğimiz var ni bilim annelermizin birlikte gittiği gezmeler var kaydirigubbakcemile3 bizimde öyle olur herhalde demi

yani ne düşündüğünü bende anlayamıyorum
malum oduncam yok :jeyyar:
büyük ihtimalle ben bitti dedim yüzüğü verdim hadi özür dilerim barışalım dicem diye bekliyor ama

Aşk karşındakini bulunmaz hint kumaşı sanmanla hıyarın teki olduğunu anlaman arasında geçen zamandır

Bence de nişanlı adayına :)) surat asmanı gerektirecek bir durum yok annen sadece kırılmış sana annenle açık konuş durumlarını anlat anne kısmet ederse yılbasından sonra beni istemeye gelicekler senin izin vermediğini düşünecegim için kız arkadaslarımla çıktım dersin ama içim hiç rahat değil sen benim en iyi arkadasımsın seninle herseyimi paylaşmak istiyorum bu yolu birlikte yürüyelim dersin :)))ben genel de böyle yapardım çok hoşlarına gider :))

a.s gerçekten herşeyimi anlatırım anneme aşkımla konuşmalarımı falan bilir nebilim napıyo iştemi evdemi der sorar nasıl derrr iyiyiz ama nbilim buluşmaya gelince birisi görcek abina gelcek sonra abinde kızcak sana diyo .. ya annemde haklı ama ya yılbaşına kadar ben görmeden naslı durcam bunu aşkıma nasıl anlatcamm

Ece'cim ama şunu söyleyeyim çok güçlüsün gerçekten.
Bende öyle olmak isterdim şahsen...
Kendimi bazen çok dayanıksız hissediyorum, herşeyi sorun yapan ve karalar bağlayan biri oluyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…