2011 gelin adayları buyrun sohbete

sağolun kızlar :1hug:

biz 2 kardeşiz bir erkek kardeşim var o da 7 yaş küçük benden
o yüzdne o da bende her şeyimizi rahat yaşarız
herhangi bir ortak bişey olmadığı için

oh ohhh sen biriyle anlaşamazsan biri var dert ortağınn kaydirigubbakcemile3

valla ikiz kardeş olmak çok yarıcaklıklı bir durum yanı kolunuz bacağınız gibi birşey kardeşten daha öte oluyor,şanslıyım o konuda:1hug:tüm kardeşlerim en büyük destekçilerim oldular hep onların arkamda olmalrını bilmek fizana götürür benibuyrunnnnnnnnn

bende reelde pek bişey paylaşmam
çünkü insanlara pek güvenemiyorum
burda anlatırım rahatlarım paylaşırım içimi dökerim derdime derman bulurum ohh

bende reelde pek bişey paylaşmam
çünkü insanlara pek güvenemiyorum
burda anlatırım rahatlarım paylaşırım içimi dökerim derdime derman bulurum ohh

aynen aynen arkadaşlarm sağolsunlar herşeylerini anlatırlar iyi bi dinleyiciyimdir fikir sunarım ama kendime gelince anlatamıyom yaa

evet ikiz başkadır herhalde negüzell oh ama arada kavga olmuyomu yaaa alsanaalsanasmile

evet ikiz başkadır herhalde negüzell oh ama arada kavga olmuyomu yaaa alsanaalsanasmile

küçükken herşeyin tıpkısını giyerdik kavga ederdik kaydirigubbakcemile3 büyüdük şimdi höttt diyorum birşey olmuyorr ama arada laf sokmalar surat asmalar oluyor tabisempatiksalakcinni zaten ayrıyız yıllardır farklı şehirlerde çalışıyoruz babamın bir isteği olmuştu ikizlerle evlenin derdi hep ama yok olmadı

Ayneen hele bir arkadaşım var kaç yıldır bir araya geliriz ve konumuz hep onun eşidir.
Artık eşinin isminden nefret ettim diyebilirim.
Dünyadaki tüm dretler onumuş gibi anlatmıyormu? bayılacak gibi oluyorum...
Benim en iyi dinleyicim yengemdir saolsun, o herşeyi bilir...

bi ikiz olsaydı ne güzel olurdu kız ohh :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…