2011 gelin adayları buyrun sohbete

Misafirlik çatal kaşık takımı aldım ben sandıklı olanlardan.

hehh buldum yemek takımımın resmini netten 2 saattr arıorum yaaa :)))

Eklentiler

• $yemek takımıM.webp
    22,2 KB · Görüntüleme: 51
bn karacanın tencere setını aldım caydanlgı tncerelerı hele duduklusu cok hos ve kullanıslı yanıı yengemde evlenırken almstı kullanıo suan cokta memnun

hehh buldum yemek takımımın resmini netten 2 saattr arıorum yaaa :)))

güle güle kullan canım.çok güselmiş.

bnm sandıklı çatal-kaşık takımım vardı.
günlük alacaktım. kampanyada sandıklı 120ye buldum.
2tane sandıklı çatal kaşık takımım var şuan.kaydirigubbakcemile3

kızlar sizce lilalı yemek takımları yemek içine konduğunda nasıl durur.Ben renkli ve sade şeyleri sviyorum.Lilaya bayılırım.Almayı düşünüyorum ama annem kızım yemeği göstermez dedi.Annemde aslında sadeden yana biliyorum ama kararsız kaldım.

kızlar ben bu tarz bı tv unıtesı dusunuyorm ama bu kdr uzun olmıcak boyu

Buna benzer bir üniyete ikeda bakmıştık geçen hafta.Bu arada kızlar mutfak masasını ahşap düşünüyorsanız.4 sandalye masa 105 tl ikeada.Oranın bazı ürünleri güzel.Mutfak masasıda sağlam ve güzeldi.

gosterdıgm tv unıtesı bıde boyle bı konsol alıcam gumuslk flan ıstemıorm

bu konsolun modelı guzel degl ornek olsn dye pylastm bu tarz syler dusunuorm yanı

bende yeemek takımında canlılıktan yanayım cnm cok sade olması hoş olmaz cunku masaya koydugunda insanın içini acmalı iştahını kabartmalı yemek takımı die düşünüorum renkli seyler herzaman iidirrr :))) tabi senin kararın..

buarada yemek takımımı begenmenize sevndım bnde cok begenerek almştım zatennn günlük alacam ben smdii onuda gümüş renkli alıcam misafrlik agır olsun dıe altın sarılı aldım gunlugude gümüş renk alıcm 2sınde de içim kalmamş olcak hemm:)))

canım lıla cok hos bı renk ama bencede yemegı gostermez annecıgıne katılıyorm...beyaz uzerıne gumus yada altın renk tercıh et.hem modası geçmez hem daha kalıcı hem daha modern hem daha agır duruyolar bence..

Bende öyle düşünüyorum.Bakalım almaya başlarım önümüzdeki ay.Peşinde çok farkediyor fiyatlar.

yada daha canlı bi renk alırım gunlk için gümüş güsel ama cok solgun duruo bencee hoş görünmüo blmıorum bıras kararsızım sizin günlük takımlarınız ne renk?ve kaç parçaa??

belki böle renkli bişi alırımm bu güralın modeli hoşuma gttii şmdii baktımdaaacokacimcoook

Eklentiler

• $günlk takım m.webp
    21,4 KB · Görüntüleme: 40
ben karacanın hiçbişeyı almadım almamda onun kadar kalıtesızı yok bana göre tabı

korkmaz hisar kutahya varken:lepi:

he bıde vıtrın bende sevmıyorum teklı bıle olsa almıycam sadece masa ve konsol alcam:lepi:

kızlar bakın bu karacanın,misafirlik yemek takımım
[/url][/IMG]
buda günlük yemek takımım.ancak kahvaltı takımının resmini bulabildim.bunun yemek takımı olanını aldım ben.
[/url][/IMG]

buda kahvaltı takımım
[/url][/IMG]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…