- 1 Ağustos 2009
- 3.990
- 426
- 163
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #1.001
zatn ya kütahya al yemek takımını yada güral al canımmm karacanın yanında daha kaliteli ve kullanışlılarr onnarın kampanyalarını takıp et bende kampanyadayken aldım zaten bu aylarda kampoanya yapıolar haberın olsun benim kaşık bıcagım vardı ama onu gunlugu koydum bitanede mısafır için aldım zatn yemek takımının kampanyasında oluo tavsıye ederım gunluk kaşık catallar özel misafrlere cıkarılmaz cnm yemek takımyla sende al derimm:1hug:
hehh buldum yemek takımımın resmini netten 2 saattr arıorum yaaa :)))
GÜLE güle kullan tatlım.
hehh buldum yemek takımımın resmini netten 2 saattr arıorum yaaa :)))
bende böle bişi düşünüyorum canım.kaydirigubbakcemile5
ama o üstündekiler olmucak vede dediğin gibi yanlar okadar uzun olmucak.
kızlar sizce lilalı yemek takımları yemek içine konduğunda nasıl durur.Ben renkli ve sade şeyleri sviyorum.Lilaya bayılırım.Almayı düşünüyorum ama annem kızım yemeği göstermez dedi.Annemde aslında sadeden yana biliyorum ama kararsız kaldım.
kızlar sizce lilalı yemek takımları yemek içine konduğunda nasıl durur.Ben renkli ve sade şeyleri sviyorum.Lilaya bayılırım.Almayı düşünüyorum ama annem kızım yemeği göstermez dedi.Annemde aslında sadeden yana biliyorum ama kararsız kaldım.
bende yeemek takımında canlılıktan yanayım cnm cok sade olması hoş olmaz cunku masaya koydugunda insanın içini acmalı iştahını kabartmalı yemek takımı die düşünüorum renkli seyler herzaman iidirrr :))) tabi senin kararın..
buarada yemek takımımı begenmenize sevndım bnde cok begenerek almştım zatennn günlük alacam ben smdii onuda gümüş renkli alıcam misafrlik agır olsun dıe altın sarılı aldım gunlugude gümüş renk alıcm 2sınde de içim kalmamş olcak hemm:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?