- 5 Ocak 2008
- 68.593
- 17
- 308
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #1.021
kuzumm senle zevkler tercihelr aynı bende sen gibi düşünüyorum gümüşlük filan hammellıktan başka bişi değil ben bide göçebeyi hiççççç taşıyamamewet cnm ustundekıler hc hos degl..lmaz:
kızlar bakın bu karacanın,misafirlik yemek takımım
[/url][/IMG]
buda günlük yemek takımım.ancak kahvaltı takımının resmini bulabildim.bunun yemek takımı olanını aldım ben.
[/url][/IMG]
buda kahvaltı takımım
[/url][/IMG]
:lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi::lepi:
çok güzelmiş canım allah ağız tadıyla yedirtsin bu arada karacana kötü demişler ya benime herşey karacan canım sıkıldı yahumafoldumbenbende butun marklardan almışm he yemek takımım kütahya,kahvaltı karaca,çatal kaşık hisar....
günaydın bürütüs bende mesaideyimmgünaydın kızlar nasılsınız
bugun mesaıdeyım ben
akşamda ceyıs topıcıne gecelıklerımı ekledım dün aldım:jeyyar:
çok güzelmiş canım allah ağız tadıyla yedirtsin bu arada karacana kötü demişler ya benime herşey karacan canım sıkıldı yahumafoldumben
günaydın bürütüs bende mesaideyimm
günaydın cicilerr herseyı alıoz ii güselde kızlarr ilk gece nyapcaz nann ben tırsıom heeee bayaaaa :////
saol cnm ya öle dıolarda bılmıorum baya mllet alıo kalıteız olsa kımse almaz benceee snde güle gülee kullaann boşwerrrr tabak canak işte sonuçta hepsi sert bir darbeylee kırılmıomu sonuç olarak boşwer o yusdenn :))):1hug:
poff zmnda gecmıyo
ula mesaı parasıda almıyom zaten kalmak zorundayımda off off:sinifsinif:
bişi olmaz nan ben hıc korkmuyom-tatlicadiarzu-zemuszemus[/QUOvalla cnm bende bılmıorumda korku deil amaa ne bilim tırsaklık benimki birass yaaa ilk defa sonuçtaaa:)))))CADIARZU eee nyapalım ama dimi gülü seven dikenıne katlancak artıkkkk:roflol: bakcaz bi çaresineee o gun artıkk snrası serbest zatennn kolayyy :kedi:
sea nan o topıce bısey yazdın o ne nan doğru mu saka mı ettın
nışanlım büyüttu demışsın:şaka de hacı şaka akannehir
ılk zor olsada sonrası guzeldır merak etme aynen gül olan bızın dıken onlar
sea nan o topıce bısey yazdın o ne nan doğru mu saka mı ettın
nışanlım büyüttu demışsın:şaka de hacı şaka akannehir
ılk zor olsada sonrası guzeldır merak etme aynen gül olan bızın dıken onlar
tövbe yaa
jeyar kılıklı karı senı:jeyyar:
:jeyyar:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?