2011 gelin adayları buyrun sohbete

oda o kadar kötü yaaaa kötükedihüso

ahh kızlar ahh kardes sevgisine o kadar hasretim ki sizinle burada konustukca yalnız olmadığımı hissediyorum benim benden 4 yas küçük bir kız kardesim var ama aramızda inanılmaz bir uçurum var ne yaptıysam ona karsı adım atamıyorum bir insan kardesini kıskanır mı ama o beni inanılmaz derecede kıskanıyor

niyeki o kadar kıskançlık aranıza duvar ördürcek kadar evdekiler farklımı davranıyo

Bizde de ablam küçükken bir erkek lafı duysa kızardı, o nedenle ona anlatmaya hep çekindim.
Şimdi de pek anlatmayız zaten, ben hep evin dışında kaldım yani erkek gibiydim, küçükken okul, üniv.'tede uzak kaldım, şimdi de çalıştığım için evde olanlardan pek haberim olmaz.
Aslında üzülüyorum, annem ve ablamla paylaşım olmaması çok zor...
Bide malesef çok duygusalım taktımmı takarım kafaya...

çok yakın arkadaşım var oda kardeşine hiç taviz vermezdi aralarında 2 yaş vardı anlatamazdı erkek arkadaşlarını bana anlatırdı biz dertleşirdik .şimdi arkadaşım evli kardeşi ise nişanlı hala anlatamaz sorunu olunca bana anlatır sırdaşı oldumm ama bana anlattığınıda bilmez kimsee

İstersim şahsen paylaşımımız olmasını, oturup dertleşmeyi...
Neyse işler birikti ve çıkış saatim yaklaşıyor kendinize çook iyi bakın kızlar, görüşmek üzere...
Bu arada nişanlım hala aramadı, dua edinde artık hayırlısı neyse o olsun...
Beklemekten hiç hoşlanmam ama kendimi bu günlerde pek bir sabırlı gördüm...

görüşürüz canım hayırlı olsun yaa iyi haberlerini bekliyoruzz

masallah kızlar döktürmüşsünüz bi yemek yedim geldim neler neler olmus
benimde bi tanecik ablam var hakkını yemem cok cok iyliklerini gördüm
aramızda 5 yas var ama o daha cocuk gibidir ben abla gibiyimdir
ama yinede herseyimizi paylasırız cok şükür

benim abim var. çok şükür öyle kıskançlık derdim olmadı hiç.
genelde iki kız ya da iki erkek kardeş arasında kıskançlık oluyor sanırım.
zaten bizim yaş farkımız çok ama yinede yeri geldimi abi kardeş değil arkadaş gibi olmayıda bildik.

bizimde 6 yaş var aramızda abimle herşeyimi anlattığım sürece hiç bir sorun olmaz otururuz konuşuruz akıl verir ama saklayınca kızar ara sıra şeytana uyup saklıyodum işte önceden kaydirigubbakcemile3 ama artık sorun falan yok aramızda çok şükür

ay benimkide saklayınca kızıo
saklamayıp söyleyince de çok akıl verio
ama yine de güzel anlaşabilmek iyi.
aman nazar değmesinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…