2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bende yemekten pek anlamam ama deneme yanılma yöntemiyle öğrenicez artık, gerçi tariflerden yaparak herkesin beğenisine sundum, şu ana kadar olumsuz bir tepki görmedim.
Daha çok hamurişi ve tatlı yaparım, yemek pek yapmam ama onda da zorlanacağımı zannetmiyorum, çünkü çok severim mutfakta uğraşmayı.
Ramazandaki ikramlarımızı çok beğenmişlerdi nişanlımın yengeleri...

nerelsiin krades sen nişanlımda mardinli onların yemek kültürleride çok ağır ya ama ben ne yapsam nişanlım yer ben tam sebzeciyim:)) allahtan nişanlım ayırt etmiyor.

anne baba ardahan eskiden karsa bağlıymış
babam memur artvinde görev yaptığı için orada doğup büyümüş
ortaokulu bursada başladım nişanlım samsunlu mıhlama felan diyor bana bafra pidesi bende pardon o ne :::))))

ben biriktirmişim yahu borşlu koca evine gidilmezmiş diyorlar 98 yılından beri tam 60 gün git gide birikiyor biraz biraz tatabildiğimi tutayım

benim kaynanacım 5 dk 50 şey döküyor ah ah hayalleri suya düşecek gibi altlı üstlü oturacağız ilk konuştuğum şey herşey ayrı buralarda altlı üstlü oturanlar bir yatmaya çıkıyorlar evlerine.

yok nişanda olmadı düğünde yapacagız biz

bizde de düğünde yapılıyor ama kaynanacım yapmış haberimizde yoktu bir gittim oo annem kardeşim ablam eniştem bıcır yeğenim hepsini hazırlamış ee bendee madem o yapmış çıksın aradan dedim bende yaptım gece 2 llere kadar bohça hazırla çok eğlenceliydi ya şimdi arkadaşım nişan yapıyor ona hazırlayacağım hfta sonu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…