- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #11.221
Denizkoydumadını Allah kavuştursun canım tekrar. Süpermiş market olayıvalla canım bıktım usandım şu yollardan birdaha hiç ayrılmayacağız inşallah.markete bile birlikte gidecekmişiz nişanlım öyle diyorboshayallersmile
Ben düşünmüyorum canım, zaten sercek kadar çeyizim yoktur. Son kızım evdekiçeyiz seriliyor ya kızlar ben sericem o kadar annem göz nuru dökmüş evde yakın orada bakmaya gelenlere birşey veriliyor mu bizim komşu mendil dağıtmıştı kurdeleli bilginiz var mı:?
elçincim merhaba canımcanım balayı için antalya düşünüyoz daha ayarlamadık ama
aslında ben hep izmir istemiştim ama izmirde denize giremeyiz
çünkü oranın denizi soğuk olur belki fetiyeye gideriz
Canım biz düğünde yapcaz bohça geçen gün aldım. Kayınvalidem var. Babası vefat etti.nişanınızda anne babaya da bohça yaptınız mı kızlar yoksa düğündemi yapıyorsunuz
Duygucum sana da merhaba canım. Azalmış şafağın. 155 ten mi sayıyordun. Maşallah..Kızlar iyi öğleden sonralar diliyorum
Baya yoğunumm gelemiyorum inşallah uğramaya çalışırım bir ara...
Herkese iyi günler dilerimm olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
turkbayragi Şafağımda 116 turkbayragi
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
nişanınızda anne babaya da bohça yaptınız mı kızlar yoksa düğündemi yapıyorsunuz
slm spediiiii a.s
slm speddy:))
hoşgeldin speedy
nişanda yapmadık
düğündede yapmıcaz
sadece gelin ve damata yapılsın dedik bizboshayallersmile
denizkoydumadımı arkadaşm o çaydanlıktan arkdşmda var ve kullanışlı değil..
çabucak ısınıyor sapı ve zorlanıyrosun tabi..
ve kararma da yapıyormuş zamanla sanırım ..
kolay gelsin canım..hayırlısıyla kavusursunuz inşallahKızlar iyi öğleden sonralar diliyorum
Baya yoğunumm gelemiyorum inşallah uğramaya çalışırım bir ara...
Herkese iyi günler dilerimm olumunekankayizsmile
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
turkbayragi Şafağımda 116 turkbayragi
Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz Şeniz
kolay gelsin aylinkızçeler naber gelemedim bugün çok fazla yaa
işlerim biriktide birazcık
selam düğün telaşındaki kızlar
selam canım..dolaba doldurur çıkarır cıakrır yersin canım.kızlar bi yemeğe gittim neler neler konuşmuşunuzyemek yapmayı daha doğrusu yapamamayı gelin bide bana sorun ki sevdiğim her akşam çorba makarna yada pilav bi çeşitte sulu yemek salata isteyen birisi ayrıca yemekten sonrada napcam bilmiyom tek düşündüğüm bu. işten gelip nasıl yapcam bunları aileside yemek işlerine çok önem veriyo akannehir
nişanda yapmadık
düğündede yapmıcaz
sadece gelin ve damata yapılsın dedik bizboshayallersmile
denizcim ben nisana da söyledim
bizim evde vardı hiç memnun kalmadık çok çabuk ısınıyordu sapı
korkudan bi daha da kullanmadık
nisan da memnunuz evde kullanıyoruz dedi
bence çaydanlığı birebir görüpte al sapları nasık sağlam mı falan diye
eee nasıl bir çaydanlık alacağız sonuçta hepsi metal kaydirigubbakcemile3 hepsi kararmaz mı yoksa bu marka mı kalitesizboshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?