2011 gelin adayları buyrun sohbete

çeyiz seriliyor ya kızlar ben sericem o kadar annem göz nuru dökmüş evde yakın orada bakmaya gelenlere birşey veriliyor mu bizim komşu mendil dağıtmıştı kurdeleli bilginiz var mı:?

bende düşünüyorum tatlım sermeyi artık pek seren yok ama dediğin gibi annemin özenci var hem o kadar uğraşmış ama bizim burda verilmiyo beee oda nerden çıktı şimdi gelende gidende boş oluyo bakıp gidiyolarr

2011 gelinleri günaydınlar sizlere nasılsınız bakim
of ben hergün çok yogunum ama bazende güsel oluyor
evde durmak şimdilik güsel nezaman sıkılırım bilmiyorum

bende sevmiyorum neden onun toplaması var .) kim topluyacak düğün gününe kadar kalıyor o ben toplayacağım için ama olsun annem ben gözümü açtım örüyor halen örüyor kaynanam da bir sürü bohça getirmişti onlarda artık coçukalrıma da yeter torunlarımada alkisalkisalkis

2011 gelinleri günaydınlar sizlere nasılsınız bakim
of ben hergün çok yogunum ama bazende güsel oluyor
evde durmak şimdilik güsel nezaman sıkılırım bilmiyorum

günaydın canım herzaman ki gibi kalktık işe geldik gün geçsin iş bitsin derdi bende, az kaldı düğüne pek yorma kendini enerjini sıcak tut

hmm anladım canım ya
benim babannem çalılı da akrabalar var hep gideriz
bi gün uğrarım sana bakarsın yerimseniben

günaydın elçincimmm biz iyiyiz sen nasılsınn ne güzel bende bazen evde durmak istiyorumm

günaydın canım herzaman ki gibi kalktık işe geldik gün geçsin iş bitsin derdi bende, az kaldı düğüne pek yorma kendini enerjini sıcak tut

walla kıslar evde durmak bazen güsel bazen sıkıcı ya
bende işten bir çıksam evde otursam diyordum 20 gündür evdeyim şuana
kadar sıkılamadım çünkü çok yogunum yorma dyorsunda canım mecbur yorulacam ya
anca ben balayından sonra dinlenebilecem oda 25 ekimden sonra dinlenme başlıcak benim için

ohhhhh boşvr böle yorgunluklar güzeldir yaaa bu arada balayı neresi canımmm

keyfini çıkar ben işten çıkmam ama bunları nasıl hallederim elin adamı evleneceğim diye düğün öncesi ve sonrası izin nasıl olur ki

selam kızlar
dün çayımı değiştirdim
geçen yıl almıştım
taksit için gittiğimde müşterilerin sorun yaşadığını bnmde denememi istediler
bende denedim ama içime sinmedi bide soğudum
gittim değiştirdim
albüme ekledim resmini opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…