- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #11.161
a.sa.sa.sa.s
su persi kız sanada geliriz merak etme
yaaa gelin gelinn büyük ihtimal ben çalı tarafında oturcam çünkü işi o tarafta[/QUOe
e canım küçük sanayide çalışıyorum bende güzel kahvaltı hazırlar şöyle br alo dersin 10 dk oradayım a.s şaka bir yana tabiki tanışmak isterim
çeyiz seriliyor ya kızlar ben sericem o kadar annem göz nuru dökmüş evde yakın orada bakmaya gelenlere birşey veriliyor mu bizim komşu mendil dağıtmıştı kurdeleli bilginiz var mı:?
yaaa gelin gelinn büyük ihtimal ben çalı tarafında oturcam çünkü işi o tarafta[/QUOe
e canım küçük sanayide çalışıyorum bende güzel kahvaltı hazırlar şöyle br alo dersin 10 dk oradayım a.s şaka bir yana tabiki tanışmak isterim
aaaa tamam tatlım ayıp ettin yapalım düğünü geçelim evime aramammı olumunekankayizsmile
ohhh kahvaltılar çaylarr gelsin keyiflersositososito
ohhh kahvaltılar çaylarr gelsin keyiflersositososito
sende gel şekeriiiiim sana kapım her zaman açık sonra bide kahve içeriz ohhh :hulya:
bende düşünüyorum tatlım sermeyi artık pek seren yok ama dediğin gibi annemin özenci var hem o kadar uğraşmış ama bizim burda verilmiyo beee oda nerden çıktı şimdi gelende gidende boş oluyo bakıp gidiyolarr
2011 gelinleri günaydınlar sizlere nasılsınız bakim
of ben hergün çok yogunum ama bazende güsel oluyor
evde durmak şimdilik güsel nezaman sıkılırım bilmiyorum
2011 gelinleri günaydınlar sizlere nasılsınız bakim
of ben hergün çok yogunum ama bazende güsel oluyor
evde durmak şimdilik güsel nezaman sıkılırım bilmiyorum
birisi çalı mı dedi
kız çalı da mı oturcan yoksa o civarda mı otrucan
sende gel şekeriiiiim sana kapım her zaman açık sonra bide kahve içeriz ohhh :hulya:
gelirim kız valla kahvenin yanına lokumlarda benden kaydirigubbakcemile3
gelirim kız valla kahvenin yanına lokumlarda benden kaydirigubbakcemile3
oy oy oooyyy değmeyin keyfimize o zaman :1hug:
hmm anladım canım ya
benim babannem çalılı da akrabalar var hep gideriz
bi gün uğrarım sana bakarsın yerimseniben
günaydın elçincimmm biz iyiyiz sen nasılsınn ne güzel bende bazen evde durmak istiyorumm
günaydın canım herzaman ki gibi kalktık işe geldik gün geçsin iş bitsin derdi bende, az kaldı düğüne pek yorma kendini enerjini sıcak tut
walla kıslar evde durmak bazen güsel bazen sıkıcı ya
bende işten bir çıksam evde otursam diyordum 20 gündür evdeyim şuana
kadar sıkılamadım çünkü çok yogunum yorma dyorsunda canım mecbur yorulacam ya
anca ben balayından sonra dinlenebilecem oda 25 ekimden sonra dinlenme başlıcak benim için
walla kıslar evde durmak bazen güsel bazen sıkıcı ya
bende işten bir çıksam evde otursam diyordum 20 gündür evdeyim şuana
kadar sıkılamadım çünkü çok yogunum yorma dyorsunda canım mecbur yorulacam ya
anca ben balayından sonra dinlenebilecem oda 25 ekimden sonra dinlenme başlıcak benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?