2011 gelin adayları buyrun sohbete

bende pek bilmiyorum desem
çalının içi gelişmemiş ama yol üzerinde çok güzel evler var
merkezden otobüsler falanda var öyle bi yer işte pek bi beklentin olmasın
sen bursanın neresinde oturuyodun

evlilik ve işten bahsetmişsiniz
ben allahın izniyle devam edicem inş
bırakmayı düşünmüyorum
h.sonları bile bazen sıkılıyorum boş kalınca
evde kalmak bana göre değil sanırım boshayallersmile

bende pek bilmiyorum desem
çalının içi gelişmemiş ama yol üzerinde çok güzel evler var
merkezden otobüsler falanda var öyle bi yer işte pek bi beklentin olmasın
sen bursanın neresinde oturuyodun

çalı ticaret iş yerleri ile dolu şimdi tokiler giriyor her here ille ulaşım imkanı var sorun yaşanmaz ama merkezler gibi değildir

canım balayı için antalya düşünüyoz daha ayarlamadık ama
aslında ben hep izmir istemiştim ama izmirde denize giremeyiz
çünkü oranın denizi soğuk olur belki fetiyeye gideriz

kradese bende pek bilmezdim çeşit ama nişanlım ve ailesini çok ağırladım tek başıma:) internetten tarifleri yapa yapa şimdi el alışkanlığıyla birçok çeşit yapabiliyorum hani derler ya gelin dediğin bulaşık suyundan bile yemek yapmalı diye:))) biraz el lezzeti kattın mı tamamdır evde malzeme olsun sofra dizaynımda güzeldir.öyle paldır küldür yemeği tabağa koy yapmam, süslerim.hoş görünmeli sofrada.

bende çok severim sofra düzenini annem ağrladığı için ben pek mutfağa girmezdim temizlik felan genelde ama nişanlım çok boğazına düşkün ailesi de öyle ee bizde doğuluyuz hem mantı katmer börek isterler şimdi benden babamın dalga konusu oldum resmen ah ah internetten artık bende her akşam eve gitmeden bakarım ne yapacağıma birde tarifle yapınca ya güzel olmaz düşüncesi oldumu inan hiç tadı tuzu olmuyor güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…