2011 gelin adayları buyrun sohbete

denizcim bosna tarafı değil çarşıya yakın ama burası..
otobüsle 10 dk

nişan ve düğün tarihim kesin değil ama tahmini düğün tarihim 26 haziran yada 19 haziran..
kınamı final zamanımda yapacam arkdşlarım şehir dışından gelecekleri için ...

bizde de bohça olmayacak ama annem ben evlendikten snr kayınvalideme ve sözlümün anneannesine el öpmeye gittiğimde götüreyim diye bikaç parça şey hazırladı şimdiden...
boşa masraf ya hem bakalım beğenilecek mi boşa mı gidecek yani..
onun yerine bi eksiğimizi alırız yaa..

yok denizcim atama değil benm isteğim ben KOMEK kursları var orda işe girecem mezun olunca işim hazır yani..

Bohça büyük masraf kızlar, mümkün olduğunca yapmamaya çalışın, evlendiğinizde küçük bir hediye götürseniz bence çok daha değerli olur.
Çünkü bohça biraz adet uygulamak gibi oluyor, aslında pek değeri olduğunu düşünmüyorum...

komek kurslarını duydum canım baya branşları var, zaferde miydi binası:)) nişanlın ne iş yapıyor konyada yani konyaya yerleşeceksiniz belli:))

hatta 1.dereceden akrabalrına amcalarına ,teyzelerine,dedelere de veriolio da biz de onlardan bol olduu için hiç girişmicem o işlere bi ev daha dizilir valla o bohçalara yapılan masraflarla:1rolleyes:

komek kurslarını duydum canım baya branşları var, zaferde miydi binası:)) nişanlın ne iş yapıyor konyada yani konyaya yerleşeceksiniz belli:))

her yerde var KOMEK kursları canım..başvurmuştum bir de staj yapmıştım orda ama mezun olmadan alamıyoruz dediler tamam dedim ben de :)
ATİKER lpg fabrikasında makina teknisyeni sözlüm..
evet Konyaya yerleşcez yine bu civarlarda oturacağz inşaallah..
2 annemin tam ortası :)

iyiymiş canım uzağa gitmemiş olursun vereliniortak

Ay konuya ortadan atlıyorum ama bizde de ismek kursları var, haftasonları fitness dersi falan varmış onlara katılmayı düşünüyorum.
Birde dikiş kursuna gitmeyi kafama koydum, Iğdır'da kendime güzel kıyafetler dikicem...
Bir arkadaşta gördüm, mağaza ürününden çok daha güzel olmuştu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…