- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #11.261
nişanda yapmadık
düğündede yapmıcaz
sadece gelin ve damata yapılsın dedik bizboshayallersmile
denizcim bosna tarafı değil çarşıya yakın ama burası..
otobüsle 10 dk
mesleğinde güzelmiş canım ee atamayı filan beklemeyecekmisiniz hadi ataman başka biryere çıkarsa ne olacak yerleşme işi boshayallersmile
aslında en ii si ya bizde de evlendikten sonra damadın annesine babasına kardeşlerine verilio da keşke vermesek extra zahmet:1closedeyes:
biz öyle detaylı bohçalar hazırlamadık herkesin gönlünden ne koparsa:))yaptık birşeyler çok masrafı sevmiyorum bende.
ya zaten bi dünya masraf oluyo o bohçalarda çok tutuyo gereksiz bana görede ama napceeenn :dilcikar:
bizde de bohça olmayacak ama annem ben evlendikten snr kayınvalideme ve sözlümün anneannesine el öpmeye gittiğimde götüreyim diye bikaç parça şey hazırladı şimdiden...
boşa masraf ya hem bakalım beğenilecek mi boşa mı gidecek yani..
onun yerine bi eksiğimizi alırız yaa..
yok denizcim atama değil benm isteğim ben KOMEK kursları var orda işe girecem mezun olunca işim hazır yani..
Bohça büyük masraf kızlar, mümkün olduğunca yapmamaya çalışın, evlendiğinizde küçük bir hediye götürseniz bence çok daha değerli olur.
Çünkü bohça biraz adet uygulamak gibi oluyor, aslında pek değeri olduğunu düşünmüyorum...
komek kurslarını duydum canım baya branşları var, zaferde miydi binası:)) nişanlın ne iş yapıyor konyada yani konyaya yerleşeceksiniz belli:))
aynen öle bi de alıosun senin aldığını beğenmiolar falan herkesin zevki farklı:çok üzgünüm:
her yerde var KOMEK kursları canım..başvurmuştum bir de staj yapmıştım orda ama mezun olmadan alamıyoruz dediler tamam dedim ben de :)
ATİKER lpg fabrikasında makina teknisyeni sözlüm..
evet Konyaya yerleşcez yine bu civarlarda oturacağz inşaallah..
2 annemin tam ortası :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?