- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #11.281
kızlar bunu komşum adanadan hediye getirmiş iki paket kahve bardağıymış:)) çok şekerler ya minnacıklar
http://i1009.hizliresim.com/2010/9/23/2285.jpg
kızlar bunu komşum adanadan hediye getirmiş iki paket kahve bardağıymış:)) çok şekerler ya minnacıklar
http://i1009.hizliresim.com/2010/9/23/2285.jpg
Ayy çoklu alıntı yapamıyorum bu site deli etti beni, zaten hata verip duruyo...
Denizcim onlar kadeh bardağımı canım? Bizde var çok küçükler ve kadeh bardağı diye biliyorum ben...
Dilek'cim bu kurslara nasıl başvuruyosun, ben bilgisayar bölümü mezunuyum acaba Iğdır'da başvursam ücretli öğretmenlik yapabilirmiyimki?
bizim eve yakın bi mağaza var yeni ne çıktı orda var her gün uğrarım ve taksitle alıyorum hep :))
mağazanın yarısı bizim evde sanırım :))
çok şık şeyler var yaa...
yok kızlar kahvenini yanında su bardağı olarak konuluyor minnacık tatlı tatlı:)) bir yudumluk yani:)) bardaklar büyük görünüyorlar resimde ama ufaklar ince belli:)
bizim eve yakın bi mağaza var yeni ne çıktı orda var her gün uğrarım ve taksitle alıyorum hep :))
mağazanın yarısı bizim evde sanırım :))
çok şık şeyler var yaa...
yok kızlar kahvenini yanında su bardağı olarak konuluyor minnacık tatlı tatlı:)) bir yudumluk yani:)) bardaklar büyük görünüyorlar resimde ama ufaklar ince belli:)
iyimiş dilek allah seni sıkıştığın an satışa çıkartırsın :) bak bizim orada o tarz şeyler yok bu yüzden nerden başlasam derdine düştüm gerçi bizde yeni ev yaptık tabak çanak borcam dolu hediye getirmişlerdi açılmamış dolu duruyor
bursada da örtü tarzı şeyler harika ya ...
nişandan snr gelecem bursaya annemle..
harika şeyler almış halamın kızı :))
Hee şimdi anladım :))
Bizim patronda bardaklara çok su konulmasına çok kızar, suyun amacı sadece kahvenin tadını alabilmektir der :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?