2011 gelin adayları buyrun sohbete

belediye kursları çok iyi gerçekten nasipse ben de orda hoca olacam işte

evet denizcim sözlüm karamanlı ama konyada yaşıyorlar yıllardır..
seçimim iyi zaten üni bile dışarı istemedim yaa :)

bunların aynı böle renkli halinin su bardağı,çay bardağı + tabakları ve çerezliklerini almıştım ben..
çok şirinler..
bunlar sütlü kahve için kullanılıyor sanırım ...

Ayy çoklu alıntı yapamıyorum bu site deli etti beni, zaten hata verip duruyo...

Denizcim onlar kadeh bardağımı canım? Bizde var çok küçükler ve kadeh bardağı diye biliyorum ben...

Dilek'cim bu kurslara nasıl başvuruyosun, ben bilgisayar bölümü mezunuyum acaba Iğdır'da başvursam ücretli öğretmenlik yapabilirmiyimki?

canım şimdi ben o kursta staj da gördüm yani referansım da oldu o kurslardan birinin müdürü..
cv verip başvuru yapıyorsun o kursun görevlisi ile..
kurslara gidip ayrıntılı öğrenebilirsin..halk eğitim merkezleri de olabilir..
bilgisayar bölümü çok talep ediliyor girersin eğer aşırı bir torpil olayı yoksa oralarda..

bizim eve yakın bi mağaza var yeni ne çıktı orda var her gün uğrarım ve taksitle alıyorum hep :))
mağazanın yarısı bizim evde sanırım :))
çok şık şeyler var yaa...

bizim eve yakın bi mağaza var yeni ne çıktı orda var her gün uğrarım ve taksitle alıyorum hep :))
mağazanın yarısı bizim evde sanırım :))
çok şık şeyler var yaa...

iyimiş dilek allah seni sıkıştığın an satışa çıkartırsın :) bak bizim orada o tarz şeyler yok bu yüzden nerden başlasam derdine düştüm gerçi bizde yeni ev yaptık tabak çanak borcam dolu hediye getirmişlerdi açılmamış dolu duruyor

bursada da örtü tarzı şeyler harika ya ...
nişandan snr gelecem bursaya annemle..
harika şeyler almış halamın kızı :))

Hee şimdi anladım :))
Bizim patronda bardaklara çok su konulmasına çok kızar, suyun amacı sadece kahvenin tadını alabilmektir der :))

aynen canım kahveden önce bir yudum su ağızdaki değişik tatları atarak kahvenin tadı ve aroması daha iyi hissedilir:)) büyük bardağa gerek yokboshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…