2011 gelin adayları buyrun sohbete

Benim çıktığımda 2 yıl ya dolmuş olacak ya da yakın olacak, e benim isteğimle böyle bişey yaparsa tazminat verirmiki?
Ben devletten 6 ay işsizlik parası almak için öyle bir teklifte bulunucam...

1 yıl içinde evlilik sebebiyle işten ayrılıyosan tazminat alabiliyosun canım
ama işsizlik parası içinde patrona bi zararı olucanı zannetmiyorum ben
en azından ben öyle biliyorum
araştırmak lazım bi

cimcime işsizlik parasından yararlanabilmen için iş yerinden çıkartılman lazımki sana çıkış belgesi düzenlensin.patron için bir zararı olmaz ama sana çıkış nedenini ne diye sunacaklar ilerde işe gireceğinde sicilinde işten çıkartılma işlenecek buda olumsuz etkileyebilir. zaten evlilik nedeni ile çıkış yapacağın için evlendikten bir yıl içinde tazminatın doğacaktır.

Benim çıktığımda 2 yıl ya dolmuş olacak ya da yakın olacak, e benim isteğimle böyle bişey yaparsa tazminat verirmiki?
Ben devletten 6 ay işsizlik parası almak için öyle bir teklifte bulunucam...

benim bahsettiğim evlendin diyelim 1 yıl içinde çıkıp tazminat alma hakkıın var akannehir ama işsizlikle alaksı yok çıkartılman lazım bide çok bekletiyorlar

benim bahsettiğim evlendin diyelim 1 yıl içinde çıkıp tazminat alma hakkıın var akannehir ama işsizlikle alaksı yok çıkartılman lazım bide çok bekletiyorlar

tazminatın haricinde eğer ki patronla anlaşırsan çıkış sebebini belirten bi dilekçe hazırlıyor şuşu nedenle çıktı diye firma kaşesi v.s ve bir ay sonra iişsizlik maaşı bağlanmış oluyor.. yani tamamen patronuna kalmış.. uzamıyor işlemleri hallettikten sonra ki ay alabiliyorsun hemen

konuyu bilen birisi olarak :)) işsizlik almanın patronuna bi sakıncası yok sadece işten çıratırken işveren çıkarttı diye gösterilcek başka ekstra bişey yok tatlım

onu bilmiyorum teyzem almıştı oradan uzun sürüyor dedim akannehir

canım işsizlik maaşını bildiğim kadarıyla iş kur veriyor yinede bir araştır istersen

bizdede öyle oluyor canım.ben oturma gurubunu alıcam..bide mutfağı yapıcm

ya açıkçası ben 2 seçeneğide sunmak istiyorum, tabi patronun insiyatifine kalmış.
Evlilik parası diye bişey var, onu biliyorum, o işyerinden alınıyor.
Belkide patroncum hediye verir :))

onu bilmiyorum teyzem almıştı oradan uzun sürüyor dedim akannehir

hımm bizim firma kapandı farklı isimden işe başladıkta canım çıkan arkadaşlar oldu patronumuz işsizlik maaşı alanlara dilekçe yazdı ordan bende biliyorum. mesela evlilik için çıktığımda banada yardımcı olacağını söyledi sağolsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…