2011 gelin adayları buyrun sohbete

dilekcim hayırlı olsun bu arada nişan tarihin belirlenmiş
sasy kız hislerin kuvvetli galiba
benimde öyledir:))

heracım sasycim benle ilgili de yazar mısınız ? (

sen çok temiz kalpli birisin hiç kötülük düşünmüyorsun agzından duanı eksik etmiyorsun annen evde bir tencere çorba kaynatsa herkesle paylasan bir insan yakınında olan bekar kız arkadaslarından birisinden negatif elektrik alıyorsun ona karsı dikkatli ol nişanlını kırma bazen çok saçma nedenler yüzünden kavga cıkartıyorsun cevrende esinden ayrılmış birisi var ikinci evlilik yolu açılmış kaynananla henüz rayına oturtamamıssınız bazı seyleri o biraz daha eskiye yönelik birisi kabullenmekte zorluklar değişiyor nişanlınla ilgili iş değişikligi olacak.....

Su anda benimle ilgili ne hissediyorsun canım aklına gelen ilk seyi yaz :))))

seninle sohbetimiz oldu mu hiç bilmiyorum inan ama şimdi
aklıma sessiz ama içten biri olduğun...

dilekçim ne diyeyim aklıma şimdi birşey gelmedi
ilerleyen zamanda mutlaka gelecektir
o zaman yazarım söz:))
ama şimdi esmer olduğunu hissettim:)):lepi:

sasycim maşallah kız neler neler döktürüyorsun ben senin kadar değilim ama
benim hakkımda neler hissettiğini merak ettim şimdi:))

yook canımmm ya çenem düşüktür benim biraz :))))seninle de ilgili bir ara hissettiklerimi yazarımm....

sasycim su dolabinin duzenli olmasi konusunda supersin valla cunku elbiselerini dizer yani:lepi: ve kendine guveni asiri fazladir beni delirtir bu konudaakannehir sozlerinde de hep der beni dize getiren sensin cogu seyden senin icin vazgectim der.aferim kiz iyi tutturdunalkisalkisalkis

senin icin icimden gecen ise kesin toprak grubunda bir burctansinCADIARZU ve saclarin kumral gozlerin kahve zayifsinCADIARZU cok kiskanc degilsin guvenirsin sevdigineCADIARZU iki kardes misin kiz cok sabirli birisin.at iki kurus devam edeyimm kizz:roflol:

waowww süpersin bacımmm devam et kim tutar senii aynen gözlerim kahve saçlarım su anda kahve ve zayıfım 3 kardesiz sabırlı olmasam adam libyada göremiyorum konusamıyorum onu beklemem :)))ama allah sabrımı veriyor ama biliyomusun seninle frekansım çok iyi tuttu zamanında sen de çok çekmişsin bu ilişki için çok emek vermişssin ve su anda da meyvelerini topluyorsun bi de çevrenden bir kız arkadasını uzaklastırmıssın o seni izliyor ....

aynen uzaklastirdim kovdum gitti onu:1closedeyes: iliskim ise o kadar emek verdimki saclarim beyazladi valla :1closedeyes: gercekten iyi tuttu ha hislerolumunekankayizsmile

aynen uzaklastirdim kovdum gitti onu:1closedeyes: iliskim ise o kadar emek verdimki saclarim beyazladi valla :1closedeyes: gercekten iyi tuttu ha hislerolumunekankayizsmile

amannn bazen geliyor böyle zemuszemus nazar için dualarını okumayı eksik etme güvenmediğin hiç kimseyi de hane içerisine sokma.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…