2011 gelin adayları buyrun sohbete

ya aslında konuşmuştuk ayrı ev olacağını ama babasının hevesi varmış ilk gelin olacağım için..
4-5 ay otururuz yani buna bişey demezsin diye düşündüm diyor ama evde benle nerdeyse yaşıt 3 erkek var kayınlarım yani kapalıyım nasıl rahat etcem kii hem adı üstünde EVlilik yaa dedim..
az canı sıkılmış babası üzüldü diye..
ama neşelendirdim biraz da olsa :)))

dedim zaten bak orda yaşamaya başlarsak çıkamayız diye de yok falan dedi..
valla aşkım bu kadar yıl bekledim ben ayrı ev isterim..
küçük olsun ama biizm olsun dedim..
tamam senin dediğin olsun dedi..
ben de sevinsin diye annengile gidip gelecem zaten epey bir süre dedim..
ama işe girince gidemem zaten :)))

hanımlarr ben moda tasarımcısıyım.. gelinlik nişan abiye,gece giysileri diktirmek isteyen özel tasarımlar isteyenlere yardımcı olmak isterim.en azından profesyonel çalışmalarımın olduğu adresimi ilgilenenlere vermek isterim.
sevgiler..

Dilek...
Sakın kabul etme,gerçekten girince çıkılmaz... Seni anlıyorum,ben de kapalıyım ve ünv. giden kaynım var,istemiyorum beraber oturmak.. Benim de kayınpederim 1 yıl falan beraber otururuz onlar borçlarını falan ödeyene kadar,sıkışmazlar falan demiş,kesinlikle olmaz dedim.Biz çocuk değiliz ki,hayatı parazit gibi yaşarsak öğrenemeyiz dedim.. İyisiyle kötüsüyle çekicez çilesini,ayrı istiyorum ben dedim.. Ailem de ayrı istiyor..

ben en baştan dedim sözlüme daha sevgiliyken yani..
ben istesem de ailem asla izin vermez aynı eve dedim..
olmaz tabi ya iki yabancı gibi olacaksın ancak odana geçince o da gece yani bir de sözlüm vardiyeli çalışıyor 1 hafta gece 1 hafta gündüz..
ben evlenmeden daha çok görüyordum diyecem yaa..
kabul etmedim zaten..
aç kalalım ama ayrı evimiz olsun dedim..
tamam dedi tatlım :)

Bencede Dilek kabul etme hasta olacaksın dinlenmen gerekecek rahat rahat yatıp dinlenemeyeceksin ayıp olur diye erken kalkacaksın laf etmesinler diye her işi yapacaksın kalbini kırmadan nişanlınla konuş balayı günlerinizi o kadar kalabalık içerisinde geçirmeniz olmaz arkadasım

selamsss

ay çeneleriniz düşmüş bugünnnnnnn.konu konuyu açmış.

ben de aldıklarımı yazayım
-günlük ve misafir için yemek takımı(günlük apricot marka kendim takım yaptım.misaif yemek tk royal king bone china)
-günlük su bardakları
-misafir çatal kaşık takımı(aryıldız)
-çelik ve teflon tencere takımı(tefal)
-tefal clipso düdüklü tencere
-braun el blenderı
-teflon ve çelik kepçe takımı
-kare ve oval borcam(bi kaç çeşit)
-karaca sahan seti
-korkmaz çelik çaydanlık ve cezve takımı
bunlar mutfak için aldıklarım(kesin daha vardır da hatırlamıyorum)

evet sassycim yaa ben de onları düşündüm ve aklı yattı sözlümün..
onun aynı ev isteme sebebi şu 2 şey =
ilki ilk aylarda borçtan dolayı sıkıntı çekmek ve beni maddi yönden tatmin edememe korkusu
ikincisi de gece çalışıyor ya ben evde yalnız kaldığımda aklı bende kalırmış..
ben de dedim ki senin aklın rahat olana kadar annengilde kalırım yada ( 6 yaşında bir görümcem var ) hatice kalsın dedim zaten ayda 2 hafta..
arada kız kardeşim kalır falan dedim..
senin için rahat olsun diye her şeyi yaparım bak dedim zaten bir süre snr alışırz ikimizde dedim..
tamam o zaman dedi keyfini yerine getirdim şükür :)))))))))))))

anladım seaster arkadaşım..
biz de yer ayarlamadık ama bakıyoruz şimdiden..
19 yada 26 haziran diyoruz ben 26sına göre yaptım cetveli :))
bizim de isteme günümüz 19 haziran :))
nişan inşaallah 19 kasım olacak..
hayırlı olsun canım şimdiden :))

kiz nerden dogdu:))) nisanlimda kiz olsun diye dua eder:roflol: adam hersekilde dort ayak hasempatiksalakcinni

Amann ne biliyim durr bacım seninle ilgili hissettiklermi yazıyım belki doğrudur değildir bilmiorum nişanlının acayip derecede kendine güveni var kıyafetlerine çok dikkat eder dolabı çok düzenlidir nişanlın herkese karsı saygılı davranır şu ana kadar yola getiren tek kişi sen olmussun senden korkar daha doğrusu fikirlerini almadan bir sey yapmadan çekinir kaynanan ilk baslarda sana soguk birisi olarak gelmiş ama sonra alışmıssın su anda da iyi anlasıyorsunuz....

ilk bebişli ben olacam galiba nişanlımı bir türlü ikna edemedim hemen olacak diyor :roflol: adam düz duvarlarda valla :roflol:

denizcim aynı benaklinialirimsmile
bende bir türlü ikna edemedim adamı hemen çocuk istiyormuş:1shok:
ben aslında ilk 1 yıl istemiyordum ama sempatiksalakcinni
bu gidişle senle ben ilk hamişlerden oluruz:CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…