2011 gelin adayları buyrun sohbete

saoll canım benim seni de allah kavustursun hasretine askerde olmasa da bende hasret çekiyorum çok zor biliyorum basımı yastıga koydugumda aglamamak için kendimi sıkıyorum artık

şurada hepimizin ortak noktasından biride hasret çekmek zaten canım
kimimizin asker kimisininki uzakta türlü türlü nedenlerle
zaman çabuk geçsede kavuşsak mustakbel eşlerimize..

şurada hepimizin ortak noktasından biride hasret çekmek zaten canım
kimimizin asker kimisininki uzakta türlü türlü nedenlerle
zaman çabuk geçsede kavuşsak mustakbel eşlerimize..

Amin canımm inşallah ben özlediğimden çok hırçınlasıyorum bildiğin çölde telefon bile çekmiyor nasıl dayanacagım 6 ay ben hiç bilmiyorum ....

Amin canımm inşallah ben özlediğimden çok hırçınlasıyorum bildiğin çölde telefon bile çekmiyor nasıl dayanacagım 6 ay ben hiç bilmiyorum ....

hepimiz öyleyiz canım inan buna
benimki askerde ama her gün duyuyorum sesini çok şükür
bizimde 5,5 ayımız kaldı beraber kavuşucaz sevdiğimize desene
beraber şafak sayarız,Allah yardımcın olsun canım
inşallah zaman öyle çabuk geçer ki
farkına bile varmadan...

Deniz stres benim de mideme vurdu su anda en ufak bir üzüntüde bile çok büyük mide problemleri yasıyorum içime atmaktan nefret ediyorum herseyi

döktürmüşsünüz fıstıklar yine... ne güzel ya hiç boş kalmıyor burasıı.kaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan

Deniz stres benim de mideme vurdu su anda en ufak bir üzüntüde bile çok büyük mide problemleri yasıyorum içime atmaktan nefret ediyorum herseyi

stresin bana da verdiği en bbüyük sıkıntı mide ağrısı ve bulantısı canım.atıyorum içime hooopp başlıyo ağrımaya.bilmiyorumkismile

selam güzel kızlarrr

shewall, DENİZKOYDUMADIMI+, didoss, sassygirll+, _seastar_+
kendimi kopyaladım kendime de güzel dedim...
çooook yorgunum

önce çatıya çıktım akşam gelir gelmez tupperlerimi indirdim. neler almışım öyle geçen sene. kendimi kaybetmişim.
onları yıkadık kuruladık annemle.
kitaplığım soon kolilerini kapadım o da toplanmış oldu
bide çeyizlerin bi kısmını çıkardık yarın annemler düzenlicek yıkancakları yıkıcak ütülücek vs
yeni oturdum 4 saattir
yoruldummm

canım hoşgeldin aramıza.
burası çoook tatlıdır. hep bekleriz.

Kendi nişanlımda dahil erkeklerin geneli odun hep bizim iteklememizle bizim destegimizle ne kadar yasları büyük olursa olsunlar olgunlasamıyorlar bi seyleri düşünen taraf ben olmaktan bazen o kadar yoruluyorum ki ama böyle alıştırdım bilseydim yapmazdım şimdide ben olmadan ne karar verebiliyor ne de baska bir sey bazen çok yoruluyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…