- 12 Ağustos 2010
- 2.379
- 2.164
- 333
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #12.501
nice yıllara canım ben bilmiyordum doğum günün olduğunuopuyorumnanaktan
saoll canım benim seni de allah kavustursun hasretine askerde olmasa da bende hasret çekiyorum çok zor biliyorum basımı yastıga koydugumda aglamamak için kendimi sıkıyorum artık
az kaldi oyle olmasina tepeler hep gitti( hejar.
sasy unuttum canim valla mutlu yaslar tekrardan:))
şurada hepimizin ortak noktasından biride hasret çekmek zaten canım
kimimizin asker kimisininki uzakta türlü türlü nedenlerle
zaman çabuk geçsede kavuşsak mustakbel eşlerimize..
Amin canımm inşallah ben özlediğimden çok hırçınlasıyorum bildiğin çölde telefon bile çekmiyor nasıl dayanacagım 6 ay ben hiç bilmiyorum ....
hadi yaa:gitme:
peki stresten mi yoksa irsi falan mı canımbilmiyorumkismile
Allah başka dert keder vermesinde canımopuyorumnanaktan
Deniz stres benim de mideme vurdu su anda en ufak bir üzüntüde bile çok büyük mide problemleri yasıyorum içime atmaktan nefret ediyorum herseyi
döktürmüşsünüz fıstıklar yine... ne güzel ya hiç boş kalmıyor burasıı.kaydirigubbakcemileopuyorumnanaktan
didoss dilini isir kizkaydirigubbakcemile3 bizleri sizler varettiniz filan:lepi:
didoss dilini isir kizkaydirigubbakcemile3 bizleri sizler varettiniz filan:lepi:
canim baska bir yer ayarlarsin sikma canini sakin.fisfisfis
birsürü boncuk yaptımmm nazar değdiremezz kimsecikler
Selam Kızlaaarrr... Ben de 2011 gelinlerindenim kısmetse... Nişanlıyım ama henüz düğün tarihim belli değil,ilk bahara yapmayı düşüyoruz.. Genel olarak yazdıklarınızı okudum,çok eğlenceli kızlarsınız vesselamyerimseniben İnsan burda dertlerini paylaşınca iyi stres atıyor.. iyi ki varsınız....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?