2011 gelin adayları buyrun sohbete

nokia ise oluyor öyle problemler benim de olmustu n73 vardı bende sürekli sarz etmek yapıyormus biz çok konustugumuzdan her gün sarz ediyordum ...

ya aslında birşey yoktu şu bataryayı şarj eden alete taktım galiba bozdu batarya dolu gibi görünüyor şebeke gidip geliyor şarj olmuyor canım sıkıldı ya

gününe bir batarya için kötü başlama canım boşver olur telefonu aç kapa yaptın mı hattıda çıkar tak arada oluyor geçen de benimde oldu düştükten sonra kendine geldi :)

günaydın yasemin di demi yarın la tam bir ayın kalıyor nişanına takvimi karalıyordum mesajını okudum ve azıcık kaldığını hatırlatayım dedim :))))
evet canım yasemin adım :)))
1 ay 1 gün kaldı inşallah :))) ama varya daha sıfırlık durumdayım :)

evet canım yasemin adım :)))
1 ay 1 gün kaldı inşallah :))) ama varya daha sıfırlık durumdayım :)

bende sıfır heyecan vardı çok relaxtım herkes bana hayret etti çünkü istediğim oluyor herşey mükemmel bir gram heyecasn yoktu gel gör kü giriş şarkısını bile duymsmışım ancak fotograflara bakınca anlıyorum oldu bitti çok güzel olucak buna inanıyorum ve istediğin ni de al derim bir kere nişan yapıcaksın o gün senin günün

Nasıl gidiyor hazırlıklar nişan elbiseni aldınmı?

canım bu hafta biraz saldık ailecek kendimizi ama babam haftaya davetiyeleri bastıracak..

bende cumartesi günü bağcılara gideceğim genel itibariyle bi bakınacağım hoşuma giden denk gelirse kiralarım.. zaten kızlar denediklerimin fotosunu çekip sizlerle paylaşıp fikir almak istiyorum..

aynen varya bendede heyecan pek yok tek düşündüğüm çıkış dansı :))) hiç dans etmedim de şu zamana kdr :)))

aynen canım bende o yüzden elimden geldiğince istediklerimi yapmaya çalışıyorum.

birde fikir almak istiyorum o gün misafirlere dağıtmak için kalıcı birşeyler hediye etmek istiyorum sizce ne olabilir???

salonda mı yapacaksın canım nişanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…