- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #12.541
günaydın kızlar:) sabah sabah ainirlerim zıpladı ya telefonum şarj oluyor diyor şebeke gidiyor sim bulunamıyor batarya dolu diyor offfhiç iyi başlamadı günüm nişanlımla konuşamadım o bülbül sesini duyamadım ya:))
ya aslında birşey yoktu şu bataryayı şarj eden alete taktım galiba bozdu batarya dolu gibi görünüyor şebeke gidip geliyor şarj olmuyorcanım sıkıldı ya
hayırlı sabahlar kızlarrrr
valla kradese ya şurdan duvara fırlatasım var benimde:))) artık kendine mi gelir ne yapar:))
evet canım yasemin adım :)))günaydın yasemin di demi yarın la tam bir ayın kalıyor nişanına takvimi karalıyordum mesajını okudum ve azıcık kaldığını hatırlatayım dedim :))))
evet canım yasemin adım :)))
1 ay 1 gün kaldı inşallah :))) ama varya daha sıfırlık durumdayım :)
evet canım yasemin adım :)))
1 ay 1 gün kaldı inşallah :))) ama varya daha sıfırlık durumdayım :)
Nasıl gidiyor hazırlıklar nişan elbiseni aldınmı?
Günaydın kızlar.
DENİZKOYDUMADIMI+, EftelyaSanem+, giz09+, kradese+, sassygirll, ykyy+
bende sıfır heyecan vardı çok relaxtım herkes bana hayret etti çünkü istediğim oluyor herşey mükemmel bir gram heyecasn yoktu gel gör kü giriş şarkısını bile duymsmışım ancak fotograflara bakınca anlıyorum oldu bitti çok güzel olucak buna inanıyorum ve istediğin ni de al derim bir kere nişan yapıcaksın o gün senin günün
salonda mı yapacaksın canım nişanı
canım bu hafta biraz saldık ailecek kendimizi ama babam haftaya davetiyeleri bastıracak..
bende cumartesi günü bağcılara gideceğim genel itibariyle bi bakınacağım hoşuma giden denk gelirse kiralarım.. zaten kızlar denediklerimin fotosunu çekip sizlerle paylaşıp fikir almak istiyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?