- 8 Eylül 2009
- 1.813
- 0
- 116
- 38
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #12.561
salonda mı yapacaksın canım nişanı
kaydirigubbakcemile3 kesinlikle:roflol::roflol: ilk gün diyo ama en geç 2. gece nakavt diyo vay be tek benimki sanırdım hepsi aynı bunların demek naniknanik
balayı için seçtiğim otel kasımda kapalıymış eyvahedigeldismile
hoşgeldin tugba.bizimde tarihler net değil.bakalım sene sonunda netleşenler çok olur galibaSelam Kızlaaarrr... Ben de 2011 gelinlerindenim kısmetse... Nişanlıyım ama henüz düğün tarihim belli değil,ilk bahara yapmayı düşüyoruz.. Genel olarak yazdıklarınızı okudum,çok eğlenceli kızlarsınız vesselamyerimseniben İnsan burda dertlerini paylaşınca iyi stres atıyor.. iyi ki varsınız....
Kızlar merhaba a.s.
Yaaa çok uzun zamandır giremiyorum işler acayip yoğun ve şirkette durumlar karışık bayaaa :gitme:
Bayaa konuşulmuş yeni gelenler olmuş herkese sevgilerimi iletiyorum inşallah uğramaya çalışırım kızlar... kafamçokkarıştı
Öpüyorum herkezi... opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
en basından kararlığını göster canım sonradan bişe dersen kötü olursun..boşyere kimsenin canı sıkılmasınben en baştan dedim sözlüme daha sevgiliyken yani..
ben istesem de ailem asla izin vermez aynı eve dedim..
olmaz tabi ya iki yabancı gibi olacaksın ancak odana geçince o da gece yani bir de sözlüm vardiyeli çalışıyor 1 hafta gece 1 hafta gündüz..
ben evlenmeden daha çok görüyordum diyecem yaa..
kabul etmedim zaten..
aç kalalım ama ayrı evimiz olsun dedim..
tamam dedi tatlım :)
hoşgeldin vuvuzela.inşallahkaydirigubbakcemile5kızlar her an nişanı takabilirim:)
işşala 2011de sizden olurum ben de:)
günaydın kızlar:) sabah sabah ainirlerim zıpladı ya telefonum şarj oluyor diyor şebeke gidiyor sim bulunamıyor batarya dolu diyor offfhiç iyi başlamadı günüm nişanlımla konuşamadım o bülbül sesini duyamadım ya:))
Günaydın kızlar.
DENİZKOYDUMADIMI+, EftelyaSanem+, giz09+, kradese+, sassygirll, ykyy+
aynen varya bendede heyecan pek yok tek düşündüğüm çıkış dansı :))) hiç dans etmedim de şu zamana kdr :)))
aynen canım bende o yüzden elimden geldiğince istediklerimi yapmaya çalışıyorum.
birde fikir almak istiyorum o gün misafirlere dağıtmak için kalıcı birşeyler hediye etmek istiyorum sizce ne olabilir???
kaydirigubbakcemile3
bülbül..cik cik cik ben sevda kusuyemm
ben de düşündüm salonda davetiye sayısına göre mendil lavanta gibi değişik şeyler vardı yapayım dedim sonra herkes davetiye sayısına göremi gelri komşusunu yok bilmem tanıdık tanımadık bir sürü kişi olur deni kayınvalidem brn kimseden birşey görmedim şimdiye kadar bizede vermediler öylece kaldı düşünsene 300 tane davetiye bastırdık 150 erkek tarafına verdik 150 bizdeydi uzaktakiler telefonla neyse 500 kişi vardı iyikide dağıtmamışım birine vericen biri kalıcak uzaktan gelenlere vereyim dedim öyle ayrımcılık olmaz dediler hevesimde gitti dağıttığım teek şey oynayanların eline pullu mendilerrden başka da yok
hımm canımm biz ayrı illerdeyiz burası bizim aileye yönelik 150 kişi 200 kişiyi bulur diye düşünüyoruz onlardan 20 kişi felan olacak gelen. 200 adet yeter diye düşünüyorum ama ne yapsam ne etsem halen bilmiyorum. çikolata alıp çikolata mı paketlesem ne etsem..
bence 200 mutlaka geçer canım sen bilirsin girişte kolanya şeker çikolata tuttuk iyikide dağıtmamışım çünkü başa çıkmazdık kesin
yapmak istiyorsan yap havlu dağıtan var mendil buzdolabı süsü olrak kk gördüm bende örnekler var
herkese günaydın şekerlerrr maşallah telefonlar bozuluyo ama burda cik cik ötüyonuz yetişemiyom kızzzzzz kaydirigubbakcemile3
herkese günaydın şekerlerrr maşallah telefonlar bozuluyo ama burda cik cik ötüyonuz yetişemiyom kızzzzzz kaydirigubbakcemile3
hoşgeldin günaydın perii bacııı :)) yetişemezsinn valla ama yine iyi yetişmişin :teytey:
hoşgeldin :roflol:
sen sen tuttun tabi salonuu demiiii kaldı davetiye sallarsın mendili :teytey::icecream:
hee kızzz tuttuk salonu vallahiii :)))) davetiyeyi haftaya bastırıcammmm.. bu mendili sallamak için çok bekledim :))) a.s.:teytey:
salla sallaa hadi yolunda gitsin inş herşeyy :1hug:naniknanik
superisi dünkü muhabbeti kaçrdın :roflol: sen dün görecektin ötmeyi:)))
hepimizin yolunda gitsin gülümmm :))) senin ne zaman??
şekerim burdaydımm seninkinin ötmesini anlatıyodun şu yer yataklarında sırf senin belini düşündüğü içinn :roflol::roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?