2011 gelin adayları buyrun sohbete

:roflol::roflol: ilk gün diyo ama en geç 2. gece nakavt diyo vay be tek benimki sanırdım hepsi aynı bunların demek naniknanik
kaydirigubbakcemile3 kesinlikle

balayı için seçtiğim otel kasımda kapalıymış eyvahedigeldismile

ilginc..neredeydi canım bu otel.sıkma canını başka otel vardır muhakkak

hoşgeldin tugba.bizimde tarihler net değil.bakalım sene sonunda netleşenler çok olur galiba

duygucum nerelerdesin özletiyorsun kendini..kolay gelsin canımolumunekankayizsmile

en basından kararlığını göster canım sonradan bişe dersen kötü olursun..boşyere kimsenin canı sıkılmasın

kızlar her an nişanı takabilirim:)
işşala 2011de sizden olurum ben de:)
hoşgeldin vuvuzela.inşallahkaydirigubbakcemile5

bülbül..cik cik cik ben sevda kusuyemm

Günaydın kızlar.

DENİZKOYDUMADIMI+, EftelyaSanem+, giz09+, kradese+, sassygirll, ykyy+

günaydın pandomim günaydın kızlar geçmişe bakıyordum yeni bitirebildim.

ben de düşündüm salonda davetiye sayısına göre mendil lavanta gibi değişik şeyler vardı yapayım dedim sonra herkes davetiye sayısına göremi gelri komşusunu yok bilmem tanıdık tanımadık bir sürü kişi olur deni kayınvalidem brn kimseden birşey görmedim şimdiye kadar bizede vermediler öylece kaldı düşünsene 300 tane davetiye bastırdık 150 erkek tarafına verdik 150 bizdeydi uzaktakiler telefonla neyse 500 kişi vardı iyikide dağıtmamışım birine vericen biri kalıcak uzaktan gelenlere vereyim dedim öyle ayrımcılık olmaz dediler hevesimde gitti dağıttığım teek şey oynayanların eline pullu mendilerrden başka da yok

hımm canımm biz ayrı illerdeyiz burası bizim aileye yönelik 150 kişi 200 kişiyi bulur diye düşünüyoruz onlardan 20 kişi felan olacak gelen. 200 adet yeter diye düşünüyorum ama ne yapsam ne etsem halen bilmiyorum. çikolata alıp çikolata mı paketlesem ne etsem..

bence 200 mutlaka geçer canım sen bilirsin girişte kolanya şeker çikolata tuttuk iyikide dağıtmamışım çünkü başa çıkmazdık kesin
yapmak istiyorsan yap havlu dağıtan var mendil buzdolabı süsü olrak kk gördüm bende örnekler var

en iyisi bulaşmayım o zaman gönül alacağız derken yıkmayalım.. mendil felan alırım bende giriştede çikolata kolonya dağıtılır mutlaka..

şekerim burdaydımm seninkinin ötmesini anlatıyodun şu yer yataklarında sırf senin belini düşündüğü içinn :roflol::roflol:

sorma kızz acayipp ötüyorr gıkkkkk gıkkk sesi kısılsada ötecek bu horozsempatiksalakcinni çok düşüncelidir o konularda olmuyorsa yer yatağında yine olur der yani:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…