- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #13.261
Ay gülmekten kahvem boğazımda kaldı. Ölüyüdom.
bizde sandalyede yoktu tam bir sessizlik hakimdi:)) senin arada kaynamıştır bence :))
ayy çok güldüm bu muhabbete yaa
aslıcım karışmıştır o ses sandalye gıcırtısıyla merak etme :)))))
ben nişanlımla yaşamadım, gerçi yaşamakta istemem ama bir kere onu fena düşürdüm kaydirigubbakcemile3
İkimiz birden yeri öptük :))
ben nişanlımla yaşamadım, gerçi yaşamakta istemem ama bir kere onu fena düşürdüm kaydirigubbakcemile3
İkimiz birden yeri öptük :))
nasıl yaaa :roflol: deniz sen olsan kaçırmazsın demi hazır ikiniz birden düşmüşken ta ta ta tammmmm ŞenizŞeniz
kızlar sessizlik hakim yoksa sizlerde mi pırtlatıyorsunuz:roflol:
kızz kaçar mı böyle birşey ben hatta öyle bir ayarlama yaparımki direk kucağına düşerim yani:roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 anacım benim herif kaçırma değil direk bıraktı hafta sonu napıyım tut tut çok daraldım hayatım dedi utanmaz kocamm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 anacım benim herif kaçırma değil direk bıraktı hafta sonu napıyım tut tut çok daraldım hayatım dedi utanmaz kocamm kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
denizcim sen guduruksunn herkeş becerikli deill kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
:roflol::roflol::roflol: alışılcak napcan patlasınmı
biz hiç böyle bişey yaşamadık ama
ben biraz sakarım her an herşey olabilir :)))
alışıyorum kızzz anummm utanması gidiyi yavaş yavaşş kaydirigubbakcemile3 biraz değişik şeklilde gidiyi ama neydekk kaydirigubbakcemile3
ben de lisedeyken hatta lise sondayken
sevgilimle daha çıkmıyoruz ama hoşlanmaya başlamıştık o aralar
neyse bahçede sıra olduk en önde sıra arkadaşım ve şu an en yakın olan arkadaşım olan kişiyle
yukarı sınıfımıza çıkıyoruz
tam merdivenlerden çıkarken ben aynen yerde buldum kendimi
çorabım falan yırtıldı bacağım çok kötü oldu şişti kanadı falan ben de ağlamıştım tabi
sınıfa götürdüler beni arkadaşlarım kollarında
sevgilimin de o gün geç kalacağı tutmuş
sınıfa geldi ben ağlıyorum tabi
hemen geldi yanıma yakından ilgilenmişti benimle sevdiceğim :asigim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?