- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #13.301
Benim doğum yaptıktan sonraki halim bu olcak galiba =))))
4 takımdayım kilo vermek içinde. Kaçamaklar yaptım.
kaptanımız ceza verdi.yarın sabaha kadar bunu kullancam resim.
Geçen sene karlıydı hava benim çizmelerde paten gibi kayıyordu, tabi sevdiceğime daha sıkı sarılıyodum bahaneyle.
Neyse eğimli bir yerden geçiyorduk benim ayaklar bi kaydı nişanlımın ayağına çarptı, ben yan düşütüm oda benim üstüme...
Ama o anki yüz ifadesi görülmeye değerdi :))
Hiç beklemiyordu çünkü, tabi ben eve gidene kadar güldüm, bu bir sinirleniyo :))
selam kızlar elektrikler gitti yeni geldi boş durmakta sıkıcıymış yahu
Geçen sene karlıydı hava benim çizmelerde paten gibi kayıyordu, tabi sevdiceğime daha sıkı sarılıyodum bahaneyle.
Neyse eğimli bir yerden geçiyorduk benim ayaklar bi kaydı nişanlımın ayağına çarptı, ben yan düşütüm oda benim üstüme...
Ama o anki yüz ifadesi görülmeye değerdi :))
Hiç beklemiyordu çünkü, tabi ben eve gidene kadar güldüm, bu bir sinirleniyo :))
Biz hiç beraber düşmedik öle. :roflol:
aMA bu kış düşeriz.
hERgün kurstan sonra beni eve bırakıcak.
yokuştan gidicez bizim evin orda yokuş var.
düşmezsekte ben düşirim karda macera olsun :roflol:
aman kaç kilosun ki yaa sen bu kadar dert ediyosun
düğün zamanı zaten stresten kesin kilo verirsin boşver takma o kadar
:roflol: ayy çok güldüm
karnım ağrıdı yaww :roflol:
Şu an 62 buçuk kiloyum canım. 52 olmam lazım.
Boyumda 1.60
Yürüyen tosba gibiyim biraz :lepi:
aMA bu kış düşeriz.
aMA bu kış düşeriz.
Boyumda 1.60
Konuyu Toplam 10 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 0 Misafir)
daisyrose, DENİZKOYDUMADIMI+, EftelyaSanem+, giz09+, kradese+, nnisanyagmuruu+, Pandomim+, papatyaa88, superisi88+, ykyy+
maşallahımız var bugün
Boyumda 1.60
düşme anıları anlatılıyor benimde senelerdir unutamadığım bir komik anım var. annem bel fıtığı hastası yatıyor liseye yeni başlamak üzereyim malüm işler bana kaldı pazara çıkmak gerekiyor babamla birlikte çıktık, zaten kalabalık kol kola taktık patates domates neyse alıcağız tabi para vermek için babam cepini eline atıyor o arada bende başka şeylere bakıyorum. tezgah dolu insan bende yanımdaki babam diye gir adamın koluna yürü bir baktım ki babam değil abooo tabanlara kuvvet kaçtım utandım adamda sesini çıkarmıyor kim girdi koluma diye :))ay ne ilginç bir şeydi
hosgeldin tatlımm
düşme anıları anlatılıyor benimde senelerdir unutamadığım bir komik anım var. annem bel fıtığı hastası yatıyor liseye yeni başlamak üzereyim malüm işler bana kaldı pazara çıkmak gerekiyor babamla birlikte çıktık, zaten kalabalık kol kola taktık patates domates neyse alıcağız tabi para vermek için babam cepini eline atıyor o arada bende başka şeylere bakıyorum. tezgah dolu insan bende yanımdaki babam diye gir adamın koluna yürü bir baktım ki babam değil abooo tabanlara kuvvet kaçtım utandım adamda sesini çıkarmıyor kim girdi koluma diye :))ay ne ilginç bir şeydi
tşk. canım hayırlı günler olsun bitti kdv ler rahatsın artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?