2011 gelin adayları buyrun sohbete

rica ederim bitanem gerçekten seni kırmamak için baktım korkmanızı gerektirecek bir durum yok sadece 6.hissim çok kuvvetlidir nazar dualarını oku hersey gönlünce olsunkaydirigubbakcemile3

kırmadığın için ben teşekkür ederim canım..
elimden geldiğince okuyorum bol bol

ay banada yaa, bu akşam bişeyler konuşacaktım ama izin vermedi benimki bu güzel anı bozmak istemedim...

yarın kendimi iyi hissedersem bakarım canım sana da hatırlat yine bana içimden geçenleri söylerim frekans bilmiyorum inanıyormusunuz ama onu yakaladıgımda hissedebiliyorum bugün ççok yoruldum herkese iyi geceler...olumunekankayizsmile

kırmadığın için ben teşekkür ederim canım..
elimden geldiğince okuyorum bol bol

Yolunuz çok aydınlık çok açık nişanlının üzerine fazla gitme askerden geldikten sonra zaten gereken herseyi yapacak sen o askerdeyken yapman gerekenleri yap ailesine de laf verme biraz dedikoduya meyilliler...

tamam canım ama sen unutma, birde albümde resimlerimiz var ona bakıpta yorumlayabilirsin...

Yolunuz çok aydınlık çok açık nişanlının üzerine fazla gitme askerden geldikten sonra zaten gereken herseyi yapacak sen o askerdeyken yapman gerekenleri yap ailesine de laf verme biraz dedikoduya meyilliler...

tavsiyelerine uyucam canım tekrar tekrar teşekkür ediyorummopuyorumnanaktan

slm kızlar

dün gelemedim.geçmişi de okumak istedim ama maşallahınız var.sayfalar peşpeşe gidiyor.
yarın yıllık izine çıkıyorum.2 hafta dinlenmeye çalışıcam.

Konuyu Toplam 7 Kullanıcı okuyor. (6 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
elcintih, cimcime eses+, havvaaaaa, northstar, sassygirll, _seastar_+

kıslar ben ilk dans şarkımızı bulamadım ya aslında
türkçe olsun istiyorum ama bulamadım birde bu var yorumlarınızı
bekliyorum ne olur yardım edin banaaa

my all çok güzel canım ama eğer türkçe istiyorsa sana tavsiyem

Zuhal olcay pervane
Sezen aksu hoşgeldin
Rafet elroman evlenirmisin benimle
sözleri harikadır hepsinin..

hoşbuldukkk

ya bişey sorucam.ben bugün gelinlikçiye gittim yine geçen konuştuğum yere.süper bi kumaş gösterdi.hemen şekil falan alıo.ama aksesuarlar hariç 2.000 dedi.huff düşündümde fazla.ne gerek var 1 gece için onca paraya.ben 1500 civarlarında bişey olsun istiyorum ya.çok basit birşey de diktiremem.çünkü çevremiz çok geniş ve sosyal statüsü yüksek olan insanlar var.en azından göze hoş görünür bişey yaptırmam lazım.ama o kadar parayı da verdirmem.kumaşı değişeyim yaa.
bu arada düğün mekanları tutulmaya başlanmış.3.000 den açılıo kapılar(h.sonu için)sizin bilginiz var mı mekanlar konusunda.düğünü yakın olanlar özellikle fiyatları yazar mısınızzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…