- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #13.661
ilk önce çok çok teşekkür ederim vakit ayırıp düşüncelerini paylaştığın için canım..
nişanlım 3 erkek kardeşler aksine hiç el bebek gül bebek değil annesinede düşkünlüğü yok çok fazla...Allaha şükür ayrılığımız olmadı canım..
üzerimizde nazar olduğunu çok söyleyen oldu,birde bu nişanlımın aldığı hediyelr kıskanılıyor çok doğru valla,nasıl hissettin maşallah valla..düğün tarihinide o kadar geç düşünmüyoruz canım en geç haziran diye konuştuk tabii kısmet..kaynımda nişanlı onlarda bizden sonra düğün yapacak buda doğru maşşalah kız:))küçük eltimin beni kıskandığını hissediyorum bende ama,görümcem yok zaten..evet nişanlım uzaktan serttir ama bana dayanamaz 1 dediğimi 2 etmez Allah razı olsun..
tekrar çok çok teşekkür ederim tatlım gerçekten büyük bir yetenek bu
her söyledine yorum yaptım ki sende hislerinde ne kadar kuvvetlisin gör istedim canım:lepi:
rica ederim bitanem gerçekten seni kırmamak için baktım korkmanızı gerektirecek bir durum yok sadece 6.hissim çok kuvvetlidir nazar dualarını oku hersey gönlünce olsunkaydirigubbakcemile3
ay banada yaa, bu akşam bişeyler konuşacaktım ama izin vermedi benimki bu güzel anı bozmak istemedim...
kırmadığın için ben teşekkür ederim canım..
elimden geldiğince okuyorum bol bol
yarın kendimi iyi hissedersem bakarım canım sana da hatırlat yine bana içimden geçenleri söylerim frekans bilmiyorum inanıyormusunuz ama onu yakaladıgımda hissedebiliyorum bugün ççok yoruldum herkese iyi geceler...olumunekankayizsmile
Yolunuz çok aydınlık çok açık nişanlının üzerine fazla gitme askerden geldikten sonra zaten gereken herseyi yapacak sen o askerdeyken yapman gerekenleri yap ailesine de laf verme biraz dedikoduya meyilliler...
Mariah carey-my all.öykü gülen güven yapımı | İzlesene.com
kıslar ben ilk dans şarkımızı bulamadım ya aslında
türkçe olsun istiyorum ama bulamadım birde bu var yorumlarınızı
bekliyorum ne olur yardım edin banaaa
Burcu güneş-ateş ve suyun aşkı-2009 hq slayt klip | İzlesene.com
hoşbulduk canım heycan aslında daha tam yok ya nie ama bilmiyomelçin hoşgeldin canım
düğüne az kaldı heyecan var mı:)
cnm ben ilkini daha bi beğendim bilmiyorumkismile
slm kızlar
dün gelemedim.geçmişi de okumak istedim ama maşallahınız var.sayfalar peşpeşe gidiyor.
yarın yıllık izine çıkıyorum.2 hafta dinlenmeye çalışıcam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?