- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #13.641
Ya nişanlılık dönemi ne kadar zor ya herkesten duyuyorum canım ya
neden zor anlayamadım benn
Ya nişanlılık dönemi ne kadar zor ya herkesten duyuyorum canım ya
neden zor anlayamadım benn
yacidden çok zormuş bende böyle olacagını düşünmemiştim :2: ya evleneceğin kişiyle zevklerinin uymaması ne kadar zor.Bir ikinciside en soon bagıracagım sanane benm mutfagımdan dolabımdan fırınımdan :çok üzgünüm::uhm:ya orda ben yemek yapıcam diye..
oy oy hejarımda burdaymış...
Bizim kerataya laf yetiştiriyorumda :))
iyi akşamlar kızlar..
sasycim bana bir sözün vardı hatırladın mı:))
:roflol: innşallah evlenince de karışmaz mutfağa:1rolleyes:
Nişanlın aksi biraz evin tek oğlu mu bilmiyorum ama çok şımartılmış biraz anneye düşkünlüğü var anne de onu el bebek gül bebek büyütmüş askerden geldikten sonra çok değişmiş olduğunu göreceksin askere gitmesi iyi olmuş en büyük şikayetin onunla ilgili olgunlaşmaması olmuş araba merakı var tam bir araba hastası kuzeni ya da arkadası var onunla çok samimi tek bir arkadası var çok saglam güvendiği siz çok zorluklar geçirmişsiniz flört ederken de bir kaç ayrılık geçirmişsiniz sonra büyük ayrılıktan sonra nişan yapmaya karar vermişsiniz senden başka evin içerisinde göz yası döken bir bayan var sansız oldugunu düşünüyor üzerinde çok nazar var çevrende sana imrenen çok insan var nişanlının sana aldığı hediyeler bile kıskanılıyor zorluklarınız var düğün tarihiniz kesinleştimi bilmiyorum ama 2011 sonu ya da 2012 bası gibi olabilir nişanlından önce evlilik yapmış ya da yapacak birisi var onun verdiği sıkıntılar var maddi anlamda nişanlınının ailesinden bir bayan 24-25 yasları arasında eltin,görümcen olabilir seni çok kıskanıyor nişanlın maço ama son söz sende bitiyor yine bildimmi bilmiyorum içimden geçenler bunlardı....
iyi akşamlar hoşgeldin =) evlenince karısırsa gec benim yerime sen yap derim olur biterHayır anlamıyorum sonunda yine benim steiğim olacak güzellikle olsun istiyorum niye sorun yapıosun değil m ama kötükedihüso klava::hooray:
Nişanlın aksi biraz evin tek oğlu mu bilmiyorum ama çok şımartılmış biraz anneye düşkünlüğü var anne de onu el bebek gül bebek büyütmüş askerden geldikten sonra çok değişmiş olduğunu göreceksin askere gitmesi iyi olmuş en büyük şikayetin onunla ilgili olgunlaşmaması olmuş araba merakı var tam bir araba hastası kuzeni ya da arkadası var onunla çok samimi tek bir arkadası var çok saglam güvendiği siz çok zorluklar geçirmişsiniz flört ederken de bir kaç ayrılık geçirmişsiniz sonra büyük ayrılıktan sonra nişan yapmaya karar vermişsiniz senden başka evin içerisinde göz yası döken bir bayan var sansız oldugunu düşünüyor üzerinde çok nazar var çevrende sana imrenen çok insan var nişanlının sana aldığı hediyeler bile kıskanılıyor zorluklarınız var düğün tarihiniz kesinleştimi bilmiyorum ama 2011 sonu ya da 2012 bası gibi olabilir nişanlından önce evlilik yapmış ya da yapacak birisi var onun verdiği sıkıntılar var maddi anlamda nişanlınının ailesinden bir bayan 24-25 yasları arasında eltin,görümcen olabilir seni çok kıskanıyor nişanlın maço ama son söz sende bitiyor yine bildimmi bilmiyorum içimden geçenler bunlardı....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?