2011 gelin adayları buyrun sohbete

Öff zaman gectikce daha cok tartısıyoruz nişanlımla acaba nedenki bunaldım :S :2:ev için hiç tartısmamıstık dün ankastre fırın ile normal fırın konusunda tartıstık.neyse bu ksam onu hallettik busefer mutfak dolabı konusunda tartıstık :S amenn tanrrımmmm bayılazagım mafoldumben:çok üzgünüm:

Ya nişanlılık dönemi ne kadar zor ya herkesten duyuyorum canım ya

neden zor anlayamadım benn

Allaha şükür benim çok güzel gidiyor nişanlılık
zorluğundan çok faydasını görüyorum
nişanlım benden çok uzakta üstelikte askerde
yanımda olsa çok daha güzel olacak demek ki..
yinde şükrediyorum herşeyeaklinialirimsmile

Ya nişanlılık dönemi ne kadar zor ya herkesten duyuyorum canım ya

neden zor anlayamadım benn

yacidden çok zormuş bende böyle olacagını düşünmemiştim :2: ya evleneceğin kişiyle zevklerinin uymaması ne kadar zor.Bir ikinciside en soon bagıracagım sanane benm mutfagımdan dolabımdan fırınımdan :çok üzgünüm::uhm:ya orda ben yemek yapıcam diye..

bende uzağım nişanlımdan canımm

bana bırakıyor nişanlım ev konusunu istediğin gibi olsun diyor genelde zevklerimiz aynıdır
böyle tartışmalarda olur canım ya
takma kafana

:roflol: innşallah evlenince de karışmaz mutfağa:1rolleyes:

iyi akşamlar kızlar..
sasycim bana bir sözün vardı hatırladın mı:))

Nişanlın aksi biraz evin tek oğlu mu bilmiyorum ama çok şımartılmış biraz anneye düşkünlüğü var anne de onu el bebek gül bebek büyütmüş askerden geldikten sonra çok değişmiş olduğunu göreceksin askere gitmesi iyi olmuş en büyük şikayetin onunla ilgili olgunlaşmaması olmuş araba merakı var tam bir araba hastası kuzeni ya da arkadası var onunla çok samimi tek bir arkadası var çok saglam güvendiği siz çok zorluklar geçirmişsiniz flört ederken de bir kaç ayrılık geçirmişsiniz sonra büyük ayrılıktan sonra nişan yapmaya karar vermişsiniz senden başka evin içerisinde göz yası döken bir bayan var sansız oldugunu düşünüyor üzerinde çok nazar var çevrende sana imrenen çok insan var nişanlının sana aldığı hediyeler bile kıskanılıyor zorluklarınız var düğün tarihiniz kesinleştimi bilmiyorum ama 2011 sonu ya da 2012 bası gibi olabilir nişanlından önce evlilik yapmış ya da yapacak birisi var onun verdiği sıkıntılar var maddi anlamda nişanlınının ailesinden bir bayan 24-25 yasları arasında eltin,görümcen olabilir seni çok kıskanıyor nişanlın maço ama son söz sende bitiyor yine bildimmi bilmiyorum içimden geçenler bunlardı....

:roflol: innşallah evlenince de karışmaz mutfağa:1rolleyes:

iyi akşamlar hoşgeldin =) evlenince karısırsa gec benim yerime sen yap derim olur biter Hayır anlamıyorum sonunda yine benim steiğim olacak güzellikle olsun istiyorum niye sorun yapıosun değil m ama kötükedihüsoklava::hooray:

ya bu nası oluooo:uhm:

hoşbulduk canım
ohh bi de mutfak önlüğünü de takarsın bi güzelkaydirigubbakcemile3

ilk önce çok çok teşekkür ederim vakit ayırıp düşüncelerini paylaştığın için canım..
nişanlım 3 erkek kardeşler aksine hiç el bebek gül bebek değil annesinede düşkünlüğü yok çok fazla...Allaha şükür ayrılığımız olmadı canım..
üzerimizde nazar olduğunu çok söyleyen oldu,birde bu nişanlımın aldığı hediyelr kıskanılıyor çok doğru valla,nasıl hissettin maşallah valla..düğün tarihinide o kadar geç düşünmüyoruz canım en geç haziran diye konuştuk tabii kısmet..kaynımda nişanlı onlarda bizden sonra düğün yapacak buda doğru maşşalah kız:))küçük eltimin beni kıskandığını hissediyorum bende ama,görümcem yok zaten..evet nişanlım uzaktan serttir ama bana dayanamaz 1 dediğimi 2 etmez Allah razı olsun..

tekrar çok çok teşekkür ederim tatlım gerçekten büyük bir yetenek bu
her söyledine yorum yaptım ki sende hislerinde ne kadar kuvvetlisin gör istedim canım:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…