2011 gelin adayları buyrun sohbete

Yani yine sen bilirsin ama bence öyle düşünme canım.Evet 1 gece için ama birde şu kısmı var.Hayatının en önemli gecesi olacak o gece.evet haklısın gelinlikler çok pahalı ama içinin sineceği birşey olması lazım.vala burda normal ama en büyüklerden çok şaşalı olmayan bir düğün salonu 5000 diyor.nişanımda konuştum biryerle küçük br yer sosyal tesis gibi 1800 dedi uçmuş fiyatlar anlayacağın eyvahedigeldismile:1shok:

saol canım benim pervanede aslında hoşuma gidiyo
ama dur bakimmm

amannn sayfalar çifter çifter mi atlıyor..
yoksa beşer beşer mi çözmedim..kaydirigubbakcemile3
arkamı dönsem beş kişi yorum yazmış oluyor..
neyse artık şu 2011 kafilesinden gidenler olsa da sayı azalsa biraz..
yoksa bu topic çöker benden demesi..

hadi bakalım ben yazdan önce evlenemeyecekler grubundan olduğum için
sıcağı sıcağına yorumlarına pek girmiyorum..
heyecanı dorukta olanları izleyelim şimdilik buradanboshayallersmile
sonra yakın zamanlarında inşaallah biz da alırız kalemi..karalarız birşeyler..a.s

kızlaar, sevdiceğimle davetiyeyle ilgili çok iyi birşey düşündük.
Nişanlımın bir yazar arkadaşı var, ona kitap bastıracakmış dış kapağıda davetiye olacakmış :))
Hem davetiye hem kitap :))

sayfanın ilerleyişine yetişemeyenlerden biride benim canım.arkadaşlarımız çok heyecenlı gerçekten. darısı bize inşallah.temmuza daha çoooooooooooooookk var. ama olsun yinede arkadşlarımızın yazılarını okuyup sevinç paylaşıyoruz karalayamasakda kaydirigubbakcemile5olumunekankayizsmilea.s.

evet canım Allah heyecanlarını artırsın keyiflerini bozmasın inşaallah..
ogünleri görürüz biz de birgün hayırlısıyla..kaydirigubbakcemile5

kış geldi yaw. bu kış hüzünlendirmiyor beni
nişanlımın gelmesine 1 aydan az kaldı.
kızlar Allah herkesi sevdiğine kavuştursun..

günaydın kradese nasılsın canım:))

tşk. ederim canım okuyorum geçmişi biraz sen nasılsın benim boğaz açıldı koca bir simit yedim büyük bir bardak çayla kesmedi çay ve biskrem ay ben nasıl boğazıma dur diyeceğim bilmiyorum. dün kayınvalidemler oturmaya gelmişti geç gittieler yorgunluk var biraz uyanmaya çalşıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…