- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #13.941
kızlar bende çok sinirliyim.
benim ailem evine oturmaya gidio bazı şeyleri iyiliklede söyleyebilirdi
güzelliklede ikna edebilirdi. aralıkta yapın ama ben gelmem.
nie diyrz kardeşlerim olmadan olmaz
eğer çok istiyorsanız yapın siz ya da onların yol masrafını karşılayın
evlenen biziz akrabaların bize yardım etmesi gerekirken biz milletin yol parasını karşılıyrz sebep takıcakları takı. eeee ne anladım o işten ben takı kadar masraf ettiriolar 5 dklık nikaha gelseler ne olur gelmeseler ne olur.
kınayıda düğün gibi istedim die saygısız oldum.ama bende epey konuştum da dinleyen kim.
kızlar alıntı yapamıyrm.net zamanımı alıyor.
evet eskiden kızlar kendilerini ağırdan satardı.şimdi düğün istedik die suçlu olduk
gelinliğimden herşeyden hbri var ama kaça aldınız die bile sormamış.
üstelik damatlıkta alındı ona da ses etmedi.
ama hiçbirşeye hayırlısı olsun demedi
sade bana mı hyr eltimede aynısnı yaptı.düğünde kızın yüzüne bile bakmadı.
aynısını bana yapmaya çalışıyor şimdi.
en kısa zamanda mayısa gün alıcaz ki tekrardan tarihi ertelemesin.
o nisan olmaz diyince bende dedim
nisan olmaz soğuk mayıs olmaz 2 yıl dolmadı haziran olmaz teyzeler gelemez.
temmuz ramazana hazırlık ağustos ramazan. eylül ramazan çıkışı 2 bayram arası.
ohhhooo biz hiç evlenemeyiz bu gidişle dedim bi köpürdü görceksiniz
tabikide nişanlımda çok sinirli ne zamandır konuşmuyorlar.
ben onların konuşup kunuşmamasına karışmam anne oğul ne yaparlarsa yapsınlar ama ben nişanlıma söledim uzun süre görmek istemiorum ve evlenincede gidiş geliş fazla olmasın.sen git gör yardım et eksiğini al ama benden hiçbişiy bekleme dedim. o da bende fazla görüşmek istemiyrm çünkü bizi mutsuz edio dedi.en azından dua ediyrm nişanlım bu konuda anlayışlı
kızlar sağolsun netim biraz yavaş o yüzden hızlı cvp yazamıyorum.
düğün tarihi almak için daha önce nişanlımla konuşmuştuk.
o da annesine söylemiş. ok dedi aralık için.
sonra biz gün almaya gidicez. neymiş aralıkta yapılırsa o gelmezmiş.
şoke oldum resmen. ailem gitti böle böle bu çocuklar herşeyi hazırladı soranlara aralık dedik. şimdi ne sebep varda gelmicem diyorsunuz.
kardeşlerim uzaktan gelemezler o yüzden bende gelmicem. biraz daha beklesinler benim taksitlerim var onlar ödensin öle evlensinler fln dedi.işte tartışma fln çıktı. ok dedim nisan olsun ama nisan olursa bizim sitenin havuzu var havuzbaşında kınayı düğün gibi istiyorum dedim. olmazz mayıs olcak nisanda üşürüm demezmi.hay allahım şimdi gitsek aralıkta gün alsak ki nişanlım hala israrcı davranıyor.millet bizi suçlucak. yokk dedim yine yine onun dediği olsun mayıstada bir pürüz çıkarıp gelmezse kendi suçlu olacak dedim.o kadar kırgınımki kızlar anlatamam. resmen oyalıyor dalga geçiyor bizimle.
artık kısmet diyorum başka dicek lafım yok.
haaa sonrada terbiyesiz düğün istedi benden demiş.şaka gibi
aylin cnm herşeyimiz tmm mobilya paramız takı paramız ev tutma aklına ne ıvır zıvır masraf geliosa herşey tmm ama hep kendi dediği olsun istiyor.
ztn nişanlım şimdide resti çekicekti ama böle tatsız olsun istemedim. ne kadarda olsa annesi
şimdi için normal gelebilir ona ama ilerde keşke nikahımda annemde olsaydı diyebilir.
üzülsün istemem o yüzden erteledim.
mayısıda iptal edebilir düşüncesi ile 6 ay evvelden gün alıcaz
aylin cnm herşeyimiz tmm mobilya paramız takı paramız ev tutma aklına ne ıvır zıvır masraf geliosa herşey tmm ama hep kendi dediği olsun istiyor.
ztn nişanlım şimdide resti çekicekti ama böle tatsız olsun istemedim. ne kadarda olsa annesi
şimdi için normal gelebilir ona ama ilerde keşke nikahımda annemde olsaydı diyebilir.
zeynep senin ailen acayip anlayışlıymış
benim babam olsa
bu iş burda kalsın ben kızımı size zorlamı veriyorum deyip fırlatırdı yüzüğü
ama kayınvaliden iyi bi dayağı haketmiş
ne baş ağrıtması canım yaa
birbirimize derdimizi anlatıp paylaşmıycakmıyız yani
her zaman senin yanındayız ve sen sonuna kadar haklısın
kızlar ztn sabretmekten başka çaremde yok.
teşk. ederim ya dinlediğinize.içim açıldı biraz.
hayallerim kırıldı evet ama herşeye daha güzel olucak inş. diyerek bakmaya çalışıyrm
nişanlımlada bu konuşarı konuşmuyrz artık. çünkü can sıkmaktan başka hiç birşeye yaramıyor.
kendi ayıbı. ailemde çok şaşırdı verdiği tepkiye. ama her aile arasında oluyor diyerek geçiştirmeye çalıştılar.ben kına istiyrm düğün gibi diyince yapın dedi
annemde yapınn değil yapalım diyin lütfen bunlar bizim çocuklarımız biz yapıcaz
onların bu en güzel zamanlarını zehir etmeyelim fln dedi
sonra kalktık biz elini öptüm yanağından öpcem yüzünü çevirdi. suçum neyse bilemedim artık. ama eğilmiş bulundum öptüm mecburen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?