- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #13.961
kızlar ztn sabretmekten başka çaremde yok.
teşk. ederim ya dinlediğinize.içim açıldı biraz.
hayallerim kırıldı evet ama herşeye daha güzel olucak inş. diyerek bakmaya çalışıyrm
nişanlımlada bu konuşarı konuşmuyrz artık. çünkü can sıkmaktan başka hiç birşeye yaramıyor.
kendi ayıbı. ailemde çok şaşırdı verdiği tepkiye. ama her aile arasında oluyor diyerek geçiştirmeye çalıştılar.ben kına istiyrm düğün gibi diyince yapın dedi
annemde yapınn değil yapalım diyin lütfen bunlar bizim çocuklarımız biz yapıcaz
onların bu en güzel zamanlarını zehir etmeyelim fln dedi
sonra kalktık biz elini öptüm yanağından öpcem yüzünü çevirdi. suçum neyse bilemedim artık. ama eğilmiş bulundum öptüm mecburen.
kızlar ztn sabretmekten başka çaremde yok.
teşk. ederim ya dinlediğinize.içim açıldı biraz.
hayallerim kırıldı evet ama herşeye daha güzel olucak inş. diyerek bakmaya çalışıyrm
nişanlımlada bu konuşarı konuşmuyrz artık. çünkü can sıkmaktan başka hiç birşeye yaramıyor.
kendi ayıbı. ailemde çok şaşırdı verdiği tepkiye. ama her aile arasında oluyor diyerek geçiştirmeye çalıştılar.ben kına istiyrm düğün gibi diyince yapın dedi
annemde yapınn değil yapalım diyin lütfen bunlar bizim çocuklarımız biz yapıcaz
onların bu en güzel zamanlarını zehir etmeyelim fln dedi
sonra kalktık biz elini öptüm yanağından öpcem yüzünü çevirdi. suçum neyse bilemedim artık. ama eğilmiş bulundum öptüm mecburen.
KIZLAR İYİ AKŞAMLAR üzülmeyin sıkılmayın güzel bir akşam geçirin
kızlar hepinize çok teşk. ederimm.
aylin öyle ailem anlayışlı davrandı. babam sonra dedi bana orda bu iş bitsin demek vardı ama ben erhanı kendi oğlum gibi sevyrm seninde üzülmeni istemem. birbirinizi seviosunuz.zorluk çıkarmadım ama yakışır davranışlar değildi fln dedi konuyu kapattı.
1.5 yıldır bekliyrm şimdi nerden bakılsa bi 8 ay daha beklicem inş. sonu güzel olur.
herşey bohça bohça duruo yemek odasına koyduk annemle kirlenmesin diyede sardık.
içim acıdı hepsini sararken. hiçbişiy görmek istemiyrm
25 ekimde gelinlik provam var ama hevesim kalmadı.
alıp dolap bekleticem. .çok kırgınım ama unutucaz elbet
kızlar hepinize çok teşk. ederimm.
aylin öyle ailem anlayışlı davrandı. babam sonra dedi bana orda bu iş bitsin demek vardı ama ben erhanı kendi oğlum gibi sevyrm seninde üzülmeni istemem. birbirinizi seviosunuz.zorluk çıkarmadım ama yakışır davranışlar değildi fln dedi konuyu kapattı.
1.5 yıldır bekliyrm şimdi nerden bakılsa bi 8 ay daha beklicem inş. sonu güzel olur.
herşey bohça bohça duruo yemek odasına koyduk annemle kirlenmesin diyede sardık.
içim acıdı hepsini sararken. hiçbişiy görmek istemiyrm
25 ekimde gelinlik provam var ama hevesim kalmadı.
alıp dolap bekleticem. .çok kırgınım ama unutucaz elbet
kradese iyi akşamlar cnm..
kızlar nişanlımda hassastır baya.biz çok uğraş verdik bu ilişkide.
şimdi böle bi konuyla ayrılmıcağımızı ailemde biliyor.
o yüzden babamın bu davranışı bizi üzmekten başka birşey olamazdı. hem kaynana için nie ayrılayım
ilerde hayatımda fazla yer kaplamıcak.
bunun pazarlığını peşin peşin yaptım nişanlımla.
Canım benimm sen çok anlayıslıymısın ben böyle sakin kalamazdım ama ben mükemmel kaynana olduğuna inanmıyorum neyse bu ogullarını paylaşamama durumu anlamadım gitti benim kaynanam da istanbulda bayramlarda kandillerde her özel günde gidemesem bile aradıım pazartesi dogum günümdü zahmet edipte kutlamadı bile...kızlar bende çok sinirliyim.
benim ailem evine oturmaya gidio bazı şeyleri iyiliklede söyleyebilirdi
güzelliklede ikna edebilirdi. aralıkta yapın ama ben gelmem.
nie diyrz kardeşlerim olmadan olmaz
eğer çok istiyorsanız yapın siz ya da onların yol masrafını karşılayın
evlenen biziz akrabaların bize yardım etmesi gerekirken biz milletin yol parasını karşılıyrz sebep takıcakları takı. eeee ne anladım o işten ben takı kadar masraf ettiriolar 5 dklık nikaha gelseler ne olur gelmeseler ne olur.
kınayıda düğün gibi istedim die saygısız oldum.ama bende epey konuştum da dinleyen kim.
cimcime yok cnm başta problemlerimiz oldu ama istekli geldi istedi
nişanı istekle yaptı. tek suçumuz evlenmek istememiz.
tarih konsun istemiyor sanırım.
eftalya öle canım o konuda şanslıyım. inş. aminnn
ay kızlar ya başınızı ağrıttım sizin ama çok doluyum
ben yeni sayılırım 10 gün falan oldu üye olalı
ara ara buraya mesaj yazıorum sadece bu topiği takip ediorum beni ilgilendirdiği için:) ben de nişanlıyım da 2011 de olacak inşallah düğünüm:kedi:
aslında önceden de yazmıştım bişeyler ama görmemişsin galiba:çok üzgünüm:
ben yeni sayılırım 10 gün falan oldu üye olalı
ara ara buraya mesaj yazıorum sadece bu topiği takip ediorum beni ilgilendirdiği için:) ben de nişanlıyım da 2011 de olacak inşallah düğünüm:kedi:
aslında önceden de yazmıştım bişeyler ama görmemişsin galiba:çok üzgünüm:
pandoşşş bugün görüşemedikk :)))
Evet canım ya işlerim bitti diye seviniyorum açıyorum pat işim çıkıyor.
şimdilik burdayım bakalım canım. Nasılsın keyfin iyimi canım.
fena değil canım sağolasın bazı prüzlerde olmuyor değil idare ediyoruz işteboshayallersmile sende iyisindir umarım kafan sakinleşmiştir birazolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?