2011 gelin adayları buyrun sohbete

ufffffffffffff canım yaaa çok zor salak kadın çok büyük olgunluk göstermişsiniz ailece saygsız insan!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Takdir ettim seni ve aileni.
Gereken olgunluğu fazlasıyla göstermişsiniz, vardır bunda da bir hayır sonbaharcım.
Canını sıkmaya değmez, geç olsun güç olmasın artık...
Hakkınızda her daim hayırlısı olsun canım, inşallah bugünler hayatta yaşadığınız en kötü günler olarak kalır...

kızlar hepinize çok teşk. ederimm.
aylin öyle ailem anlayışlı davrandı. babam sonra dedi bana orda bu iş bitsin demek vardı ama ben erhanı kendi oğlum gibi sevyrm seninde üzülmeni istemem. birbirinizi seviosunuz.zorluk çıkarmadım ama yakışır davranışlar değildi fln dedi konuyu kapattı.
1.5 yıldır bekliyrm şimdi nerden bakılsa bi 8 ay daha beklicem inş. sonu güzel olur.
herşey bohça bohça duruo yemek odasına koyduk annemle kirlenmesin diyede sardık.
içim acıdı hepsini sararken. hiçbişiy görmek istemiyrm
25 ekimde gelinlik provam var ama hevesim kalmadı.
alıp dolap bekleticem. .çok kırgınım ama unutucaz elbet

seni takdir ediyorum güzelimm ... evet anlattığın kadarıyla nişanlın en azından sizden onun suçu yok .. atsanız nişanı niye kaynana yüzünden .. babanda çok doğru davranmış

kradese iyi akşamlar cnm..

kızlar nişanlımda hassastır baya.biz çok uğraş verdik bu ilişkide.
şimdi böle bi konuyla ayrılmıcağımızı ailemde biliyor.
o yüzden babamın bu davranışı bizi üzmekten başka birşey olamazdı. hem kaynana için nie ayrılayım
ilerde hayatımda fazla yer kaplamıcak.
bunun pazarlığını peşin peşin yaptım nişanlımla.

inşallah evlenince böyle aksilikler yaşamazsınız canım yaa
inşallah en kötü günleriniz olsun bunlar daha kötüsünü yaşamayın umarım
ama ben olsam asla öyle davranamazdım sanırım
o kadar olgun ve sabırlı olduğumu sanmıyorum

bence de kesinlikle.eğer nişanlın seni tutuyor, haklıyı haksızı görüyor,seni haksızlıklara karşı koruyorsa kaynana için nie bozcakmışsın ki
çok güzel davranmışsın canım maşallah
inşallah Allah kaynananın içine de senin sevgini muhabbetini yerleştirir her şey güzel tatlı tatlı olur ya
ailen için de zor çnkü onlar da ister güzel bi dünür gelelim gidelim akraba olacaklar sonuçta

ben yeni sayılırım 10 gün falan oldu üye olalı
ara ara buraya mesaj yazıorum sadece bu topiği takip ediorum beni ilgilendirdiği için:) ben de nişanlıyım da 2011 de olacak inşallah düğünüm:kedi:
aslında önceden de yazmıştım bişeyler ama görmemişsin galiba:çok üzgünüm:

Canım benimm sen çok anlayıslıymısın ben böyle sakin kalamazdım ama ben mükemmel kaynana olduğuna inanmıyorum neyse bu ogullarını paylaşamama durumu anlamadım gitti benim kaynanam da istanbulda bayramlarda kandillerde her özel günde gidemesem bile aradıım pazartesi dogum günümdü zahmet edipte kutlamadı bile...

Olurmu canım öyle düşünme sonuçta tanımasak da birbirimizi bunları aileden birine anlatamazsın çünkü onlarda üzülürler biz birbirimize burda yol gösteriyoruz kendimizin görmediği hataları görüyoruz sen hiç üzülme yüzüne gülücüğünü koy gelinlik provana da gitzemuszemus

Hoşgeldin havva. gözden kaçırdım sanırım. =))
Kusura bakma arkadaşım.
Sizin bellimi düğün tarihiniz.

2 gün önce falan yazmıştın sanırım hatırlıyorum seni yeniyim demiştin kabul ettim seni hoşgeldinn

Sonbahar sadece senin yazdıklarına bakabildim. Çok üzüldüm canım ya durumuna.
Ne yapmak istiyor böle kayınvaliden anlamış değilim.
Oturup sevineceği yerde çocuklar herşeyi hallediyor diye bide önünüze taş koyuyor.
Amaç ne yani. İnsanları anlamak zor ya gerçekten.
Ele karışmak daha bi zor.

Evet canım ya işlerim bitti diye seviniyorum açıyorum pat işim çıkıyor.
şimdilik burdayım bakalım canım. Nasılsın keyfin iyimi canım.

fena değil canım sağolasın bazı prüzlerde olmuyor değil idare ediyoruz işteboshayallersmile sende iyisindir umarım kafan sakinleşmiştir birazolumunekankayizsmile

fena değil canım sağolasın bazı prüzlerde olmuyor değil idare ediyoruz işteboshayallersmile sende iyisindir umarım kafan sakinleşmiştir birazolumunekankayizsmile

Evet canım iyiyim çok şükür. Bugün kardeşimle buluşucaz. Maaş aldım da. Alışveriş yapıcam ona biraz =) Allah hepimizin maaşlarına bin bereket versin =)) Bizde bol bol çeyiz alalım =)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…