- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #14.001
slmlaaaarrrr...ben de varım 2011 gelini olucam inşşhihoyyyt.benim şubatta,şubat sömestr tatilinde.ama tam günü belli değil daha kurban bayramında ayarladığımız yere göre ve izin almamıza göre belli olacak tarihi.
ama sıkıntı ne kadar çok.düşündükçe işin içinden çıkamıyorum.halbuki en fazla 3 saat sürecek birşey için bukadar dert yapmanın ne anlamı var diyorum ama olmuyor iştebilmiyorumkismile.neyse hepimiz için en güzeli ne ise o olsun.
gardolabını falanda alıcan dimi canım takım.
ortalama nekadarlık bişi alıcan yatak odasını?
yarın neler alcaksınız çeyiz için.
aldıklarını resimle ekle merak ediyorum şimdiden şeker =)
Hoşgeldin. kIŞ gelini olucaksın =))
Hepimiz yapıyoruz o szıkıntıları merak etme =)
3 saat ama hayatımızda ilk kez olucak 3 saat ve yeni bir hayata başlayan 3 saat.
kızlar böyle gelince patdadanak kendimden yazıyorum
konuyu bölmüyorum inşallah
esra zuhal züleyha sizede selam
bişey sorcam beyaz eşya için gezmemizi önerdiğiniz mağaza alış variş merkezi var mııı??yani toplu olarak nerede bulunur o mağaza senin bu mağaza benim gezmemek için
ben kaçar kızlar sabah görüşürüz çok çok mucuklandınıssssss
canım ben 3 ayrı arçelik
2 bosch 2 siemens mağazası gezdim
bide mediamarkete gittim öyle karar verdim
mediamarket pahalıydı
toplu bildiğim yok çok yere sor
hadi yabenneyaptımki
media marketin reklamlarında bi de ben aptal mıyım pahalı alayım die yazıodu demek ki doru diilmiş
aylin cnm herşeyimiz tmm mobilya paramız takı paramız ev tutma aklına ne ıvır zıvır masraf geliosa herşey tmm ama hep kendi dediği olsun istiyor.
ztn nişanlım şimdide resti çekicekti ama böle tatsız olsun istemedim. ne kadarda olsa annesi
şimdi için normal gelebilir ona ama ilerde keşke nikahımda annemde olsaydı diyebilir.
üzülsün istemem o yüzden erteledim.
mayısıda iptal edebilir düşüncesi ile 6 ay evvelden gün alıcaz
yok ya ben seviorum senin yazdıklarını okumaı hani böle hazırlıklarından bahsediosun ya çok güzel ve öğretici oluoo:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?