2011 gelin adayları buyrun sohbete

aysecim daha sakin ol, stres muhakkak olacaktir insallah hersey guzel olacak

canım çok sağol inşallah.

ayse gorunmuyor canim avatar:))) ne oldukii

ben nası avatarı görünür kılarım
bi de ben ilk okumadığım mesajın olduğu sayfayı açsın istiyorum topikte. birinci okunmamış mesajı göster var ona tikliyorum gitmiyo. böyle bi özellik var mı ben mi uyduruyorum.

benimde 2011 ekim ayında olucak düğünün inş.kaydirigubbakcemile3

hoşgeldin canım aramıza mutluluklar

ben siemensten aldım buzdolabını bitek arçelikten aldım.
kampanyalar oluyo canım takip et. biz alırken ramazan kampanyası vardı. 2300 lük falan buzdolapları 1800 lere inmişti.

vitamin kullan canım bu kadar da yorma kendini evlendikten sonra da evini kafana göre yavas yavas dösersin ...

canım benim sağol

iyi geceler kızlar

yaa ne çok muhabbet ediyorsunuz yetişemiyorum okumaya.zaten okuyamadım.
izne çıktım sonunda.yarın görümceme gidiyoruz.2-3 kalcaz. yuppii

görümcene nişanlınla mı gidiyosunuz canım.

lüsteye benide ekleyin arkadaşlar..benimde düğünüm inşş 3 nisanda diye konuşuldu..salon tutuldu..eşyaları ise yavaş yavaş alıyoruz..

hoşgeldin canım. 7 ayın var seninde. bol kolaylıklar.
mutluluklar

iyiyim papatyacım olumunekankayizsmile sende fıstık gibisin ama haa sempatiksalakcinni insanın şebelek olası geliyorsırnaşık şey

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: deli senii hehehehe. sagol canim benim.. nasil gidiyor hersey canimmm? hazirliklar ne durumda? nisanlinin kardesinin dugunu ne zamandi onu bekliyodunuz siz. olmadimi onlarin dugunu daha klava:

Son düzenleme:

bu fistik bizim nikahimizda gelin arabamiz olucak.. hahahaha kayinpederimin arkadasinin arabasi.. nasil ama? 1948 model Hanimin Ciftligi dizisinden taze cikti delikafadulden

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: deli senii hehehehe. sagol canim benim.. nasil gidiyor hersey canimmm? hazirliklar ne durumda? nisanlinin kardesinin dugunu ne zamandi onu bekliyodunuz siz. olmadimi onlarin dugunu daha klava:

yavaş yavaş hazırlanıyoruz canım daha bize 1 yıl var yetişecek inşallah herşey. abisinin düğünü 16 ekimde eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…