- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #14.041
aysecim daha sakin ol, stres muhakkak olacaktir insallah hersey guzel olacak
ayse gorunmuyor canim avatar:))) ne oldukii
benimde 2011 ekim ayında olucak düğünün inş.kaydirigubbakcemile3
biz siemens istioruz hepsini de hani böyle mağaza mağaza gezmesek de siemens ürünleri satan bi alışveriş merkezi gibi bişey var mı istanbulda die merak etmiştim
aslında bosch da güzel.zaten iksinden başkasını düşünmüorum.kampanyası var mı bu aralar bosch ya da siemensin?
biz taksitle alcaz da
vitamin kullan canım bu kadar da yorma kendini evlendikten sonra da evini kafana göre yavas yavas dösersin ...
iyi geceler kızlar
yaa ne çok muhabbet ediyorsunuz yetişemiyorum okumaya.zaten okuyamadım.
izne çıktım sonunda.yarın görümceme gidiyoruz.2-3 kalcaz. yuppii
lüsteye benide ekleyin arkadaşlar..benimde düğünüm inşş 3 nisanda diye konuşuldu..salon tutuldu..eşyaları ise yavaş yavaş alıyoruz..
papatyacımm günaydın canım ne var ne yokkk resimleriniz konuşuyorr nişanlınla:))) yakıyorsunuz..
iyiyim hayatimm sen nasilsinn? ayyy sagol canim.. benim sebelegimde o iste :roflol:
iyiyim papatyacım olumunekankayizsmile sende fıstık gibisin ama haa sempatiksalakcinni insanın şebelek olası geliyorsırnaşık şey
günaydın kızlaaaarrrr ben geldimmm :))))
züleyhaaaa günaydınn iyi bari öğleye kadar yalnız olmayacağım:))))
gunaydin tatlimmm sen nasilsin?
sağol tatlım geldim işte işe
puffff. bitsin de eve gitsek demiiii :dance: kizlar size super birsey gostercemm.. durun bi dakka :dance:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: deli senii hehehehe. sagol canim benim.. nasil gidiyor hersey canimmm? hazirliklar ne durumda? nisanlinin kardesinin dugunu ne zamandi onu bekliyodunuz siz. olmadimi onlarin dugunu dahaklava:
bu fistik bizim nikahimizda gelin arabamiz olucak.. hahahaha kayinpederimin arkadasinin arabasi.. nasil ama? 1948 model Hanimin Ciftligi dizisinden taze cikti delikafadulden
süper tatlım yaaaaaa :))))) valla kendi gelin arabam gibi sevindimm naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?