2011 gelin adayları buyrun sohbete

coktan ciktim canim evdeyim son saatlerde internet yoktu is yerinde bakayim ne yazilmis diye geldim:)) senin hazirliklar nasil gidiyor canim kolayladin mi biraz daha

canım halloluyor yavaştan
çeyizleri indirdik onlar yıkanıyor ütüleniyor
ev hazırlığı bi yandan
inş çok yüklenmiyorumdur kendime
hasta olcam diye çok korkuyorum

selam kızlar
giremedim bugün sorunlar çıktı biraz da
napıyosunuz bakalım

AYŞECİM görünmüyor avatarın

Denizim naber tatlım

havva slm bizde beyaz esyalarimizi boshtan aldik kucuk buyuk hepsini buyukleri nisanlim aldi kucukleride ben zevkime gore hepsini aldim:) sen ne ogrenmek istiyorsun canim yardimci olabilirim

havva slm bizde beyaz esyalarimizi boshtan aldik kucuk buyuk hepsini buyukleri nisanlim aldi kucukleride ben zevkime gore hepsini aldim:) sen ne ogrenmek istiyorsun canim yardimci olabilirim

biz siemens istioruz hepsini de hani böyle mağaza mağaza gezmesek de siemens ürünleri satan bi alışveriş merkezi gibi bişey var mı istanbulda die merak etmiştim
aslında bosch da güzel.zaten iksinden başkasını düşünmüorum.kampanyası var mı bu aralar bosch ya da siemensin?
biz taksitle alcaz da

bizde de fırını ben alcam geri kalan beyaz eşyaları nişanlım alcak
aslında hani hesiyeli oluo ya ne bilim çamaşır makinesi alana bulaşık makinesi hediye gibi öle bi kampanyaya denk gelseydik ne ii olurdu

canım halloluyor yavaştan
çeyizleri indirdik onlar yıkanıyor ütüleniyor
ev hazırlığı bi yandan
inş çok yüklenmiyorumdur kendime
hasta olcam diye çok korkuyorum

vitamin kullan canım bu kadar da yorma kendini evlendikten sonra da evini kafana göre yavas yavas dösersin ...

Kızlar ben bi sey sorucam size?Pike takımı aldınız mı?Aldıysanız hangi marka aldınız?Yarın pike takımı almayı düşünüyorum da...

iyi geceler kızlar

yaa ne çok muhabbet ediyorsunuz yetişemiyorum okumaya.zaten okuyamadım.
izne çıktım sonunda.yarın görümceme gidiyoruz.2-3 kalcaz. yuppii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…