2011 gelin adayları buyrun sohbete

güllünün araba mı budelikafadulden süper valla papatyacım bayıldım kaydirigubbakcemile

he ya o. hhheheh Bizim nikahimiz Ankarada olucak kizlar 27 subatta.. dugunde izmirde 5 mart ta.. nikahimizda bunu suslettiricek benimkisi.. buna diyorum bu arabaya guzel bi yazi yazdirmak lazim soyle nostalcik falan.. "BENIM OLACAKSINN DEMISTIM ULEYNNNN!" yazdiriyimmi diyo hahahah

ben gitmeyeceğimki papatyacım nişana gittim bu sefer onlar gelsin ne öyle herşeylerine ben mi koşup duracağım ya -tatlicadiarzu- zevklerimizin alakası olmaz zaten canımsüprizzzzz

ahhh kiz dugun bu ayip olmazmiii sonucta sende ailenin gelinisin.. git anacimmm bence... nisanlini yalniz mi birakican kiz.. Gitte millet gelin gorsun hehehe boyunu posunu goster herkeze

Son düzenleme:
Finans kuzum.. evlendikten sonra master yapicam ben.. kimse tutamaz beni hehehe. seninkiside muhasebe yaziyor.. meslektas sayiliriz heheh

evet tatlım muhasebe benimde.. bürodayım sen ama burdan çıktıktan sonra büro düşünmüşorum yaa zor oluyo özellikle yıl sonu gelince .. hem ev hem iş yapamam gibi geliyo .. çünkü e lise üni. e sonra hemen işe başladım mutfakla aram pek iyi değil yani.. işten gelip hemen yemek hazırlıcak kadar

bi gun oncesinden hazirlayip dolaba atarsin tatlim.. artik butun calisan kadinlar oyle yapiyor.. kolay yemekler yaparsin yeri geldiginde.. hafta sonlari cok emek isteyen yemeklere kalkisirsin sende.. ben o yonden sansliyim yaa... benimkisi oyle cok cesit yemek arayan cinsten degil.. askima bi corba olsun onada razi hic neden yapmadin diye kizmazda.. heheh bakicaz artik 2011 de evlendik topiginde bunlari konusuruz her gun bugun ne yaptiniz kizlar diye falan hehehe ayyy hemen gelsin o gunler!

arkadaslar bu konuya bakar ve fikirlerinizi belirtirseniz memnun olurum

kadinlarkulubu.com/sohbet-bolumu/393907-koy-okulu-icin-yardim-projesi.html

ahhh kiz dugun bu ayip olmazmiii sonucta sende ailenin gelinisin.. git anacimmm bence... nisanlini yalniz mi birakican kiz.. Gitte millet gelin gorsun hehehe boyunu posunu goster herkeze

zaten iznim yok papatyacım haa diye gidebileğim yer değil yol çok uzak tek başımakafamçokkarıştı nişanda da gelin görsünler diye gittik mille tsuratını çevirdi içimden gelmiyor gitmek açıkçası

uzmusler benim arkadasimi.. kapalari kirilsinnn onlarin klava: gidebilseydin iyi olurdu canim.. ama madem gidemiyosun bosver.. ben onlara gicigim zaten biraz heheheh sizi beklettirdiler ne zamandan beri.. ustune birde eltinin herseyini kayinvaliden almisti demi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…