- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #14.061
ayyy valla evlensek otursak kk da bütün gün ohhhhhhhhhh
:)))
:)))) şekerim ben bırakırmıyım seni
güllünün araba mı budelikafadulden süper valla papatyacım bayıldım kaydirigubbakcemile
kuzum biz evlenincede " 2011 de evlendik ehhh daha neler neler? " diye bi topik acarukk yavrumm :roflol:
yavaş yavaş hazırlanıyoruz canım daha bize 1 yıl var yetişecek inşallah herşey. abisinin düğünü 16 ekimde eyvahedigeldismile
aferimm kızzzolumunekankayizsmile tut paçamdan bırakmakaydirigubbakcemile
:roflol::roflol: açarız bebem yaaa ayıp ettin
dur mart ta dugunu yapam ben.. hemen acicam.. artik ordada yemek tarifleri, ev temizligi, koca istekleri, falan filan diye doktururuz heheh :teytey:
tamam tatlımm gelirim bende :))))
ya bak ne dicem yaaa çalışcanızmı evlenince ne zamandır ben bunu düşünüyom:uhm::içelim:
ben calisicam.. daha yuksek lisansim var benim hehehe oyle evde oturamam ben. benimkisine kalsa oturup evde 5 tane cocuk yapicakmisim.. olduu canim baska derdimizz yoktu hic :roflol:
resimleri ekle sekerimmm.. gelinliginede iyi bak aman seninkinin hic bi tarafi benzemesin onunkine hehehe :dance: pis elti!
meslek ne kız:)))
ben gitmeyeceğimki papatyacım nişana gittim bu sefer onlar gelsin ne öyle herşeylerine ben mi koşup duracağım ya -tatlicadiarzu- zevklerimizin alakası olmaz zaten canımsüprizzzzz
Finans kuzum.. evlendikten sonra master yapicam ben.. kimse tutamaz beni hehehe. seninkiside muhasebe yaziyor.. meslektas sayiliriz heheh
evet tatlım muhasebe benimde.. bürodayım sen ama burdan çıktıktan sonra büro düşünmüşorum yaa zor oluyo özellikle yıl sonu gelince .. hem ev hem iş yapamam gibi geliyo .. çünkü e lise üni. e sonra hemen işe başladım mutfakla aram pek iyi değil yani.. işten gelip hemen yemek hazırlıcak kadar
deniz neler duyuyuorummmklava: git bakim hemen ayıp ayıppp o da gelin sende :mymeka:
ahhh kiz dugun bu ayip olmazmiii sonucta sende ailenin gelinisin.. git anacimmm bence... nisanlini yalniz mi birakican kiz.. Gitte millet gelin gorsun hehehe boyunu posunu goster herkeze
zaten iznim yok papatyacım haa diye gidebileğim yer değil yol çok uzak tek başımakafamçokkarıştı nişanda da gelin görsünler diye gittik mille tsuratını çevirdi içimden gelmiyor gitmek açıkçası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?