2011 gelin adayları buyrun sohbete

Aman neyse gelmiş başımıza çekicez artık yapabilecek bişey yok...
Desemde bazen oturuyo içime :))

Sebze yemeklerini yapmayıda yemeyide çok severim, nişalım çok şanslı bee, karısı çok tutumlu olcek :)) Malum evimize et girmeyecek :))

cimcime adama kızartmaları yapıpp şişirmede :))))

Adamı değilde kendimi düşünüyorum, o yiyince ben bakamam, güzel kilo vermişken şişmesem bari...
Zaten kilo takıntısı var aşkitomda...
Geçen geldiğinde göbekmi yaptın sen diyo :))
Aşkından eridik bittik hala fazla kilolarını verdinmi diyo :))

seninkiside bi ayri dert anacim.. benimkisi gene kilo verdim diye kavga ediyo benimle.. 62 kilodum 58 e dustum.. neymis efendim ELE AVUCA GELICEKMISIM.. sapikkk klava:

ayva göbüşşş oo deekaydirigubbakcemile3 daha fazla verme yemeğin salçalısı kadının kalçalısısempatiksalakcinni

seninkiside bi ayri dert anacim.. benimkisi gene kilo verdim diye kavga ediyo benimle.. 62 kilodum 58 e dustum.. neymis efendim ELE AVUCA GELICEKMISIM.. sapikkk klava:

nası başardın kızz boshayallersmile evet pambıkkk gibi sevecekler tabi tv izlerken koltuk niyetine yaslanacaklar ne akıllı bu erkekler laelaelaelaelae

Kendi zayıfya bende zayıf olayım istiyo, ama evlenince görür o, kızartmaları yiyince 1 ayda şişer...
Gerçi kayınvalideciğimde zayıflığımdan şikayetçi :))

ayva göbüşşş oo deekaydirigubbakcemile3 daha fazla verme yemeğin salçalısı kadının kalçalısısempatiksalakcinni

Amaan öyle diyo ama bazende kemiklerin sayılıyo diyo, bir dengesizlik var bizimkinde :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…