- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #14.141
ıspanağı yapmammı yaa cokacimcoook evlenince ilk hafta ıspanak yesek fena olmaz ama :roflol: yaprak sarması lahana dolmasıcokacimcoook
cimcime adama kızartmaları yapıpp şişirmede :))))
patatesi soy soy tencere koy koy bira tuz biraz biber............kaydirigubbakcemile2
Adamı değilde kendimi düşünüyorum, o yiyince ben bakamam, güzel kilo vermişken şişmesem bari...
Zaten kilo takıntısı var aşkitomda...
Geçen geldiğinde göbekmi yaptın sen diyo :))
Aşkından eridik bittik hala fazla kilolarını verdinmi diyo :))
sassyy fıstıkk gibisinnn hepsii senin mii:))))
Adamı değilde kendimi düşünüyorum, o yiyince ben bakamam, güzel kilo vermişken şişmesem bari...
Zaten kilo takıntısı var aşkitomda...
Geçen geldiğinde göbekmi yaptın sen diyo :))
Aşkından eridik bittik hala fazla kilolarını verdinmi diyo :))
seninkiside bi ayri dert anacim.. benimkisi gene kilo verdim diye kavga ediyo benimle.. 62 kilodum 58 e dustum.. neymis efendim ELE AVUCA GELICEKMISIM.. sapikkkklava:
seninkiside bi ayri dert anacim.. benimkisi gene kilo verdim diye kavga ediyo benimle.. 62 kilodum 58 e dustum.. neymis efendim ELE AVUCA GELICEKMISIM.. sapikkkklava:
ayva göbüşşş oo deekaydirigubbakcemile3 daha fazla verme yemeğin salçalısı kadının kalçalısısempatiksalakcinni
eh haklı galiba kuru kuruda olmazkii :kedi:
nası başardın kızz boshayallersmile evet pambıkkk gibi sevecekler tabi tv izlerken koltuk niyetine yaslanacaklar ne akıllı bu erkekler laelaelaelaelae
nesi kuru kiz.. gayette ele avuca gelcek kilodayim ben hehehe benim kayinvaldemi gorcen sen.. kadin benden ince yemin ediyorum 40 yasinda ama 50 kilo cillop gibi hehehe.. yaninda tombul kaliyom ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?