- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #14.121
Kızlar nişanlımda resmimi yükledim bana da bakın :))))))))))))))))
temeeeemmmm hemen ben evde size mamalar tatlılıar yaparım ohh kışta geliyo örgüde örerim :hulya: :roflol:
evet benim aklima boyle seyler sokma.. hem ben zaten kuru fasulye yapmasini hic beceremem.. denemedim hic ama beceremem gibi geliyor.. denesemmi ki bu hafta dugunden once ogreniyimde rezil olmiim sonra hahaha
Günaydın kızlaar, akşam gelemedim, geçmişi okumaya zamanım yok ne yapıyosunuz bakalım.
Hayın patroncum bugünde çalıştırıyor malesef...
Anladığım kadarıyla konu yemek, benimki hiç yemek seçmez ve ikimizde et türünden hoşlanmayız...
Kızartma ve makarna favorimiz olacak geliba :))
hemen öğrenmeye bak bu erkeklerin hangi yemeği yiyecekleri hiç belli olmuyorr yerimseniben
Kızlar nişanlımda resmimi yükledim bana da bakın :))))))))))))))))
sonra düşünürsün zuhalcım kim pırtlattı diye :roflol::roflol:
sen kendini iyi alistirmaya basladin bakiyorum ev hanimi olmaya.. OHHHHHHH! :lepi:
DipNot: Zuhalin evine misafirlige gitmeyi kesinlikle dusunme HIC. Ailecek her gece kuru yiyorlar! :1rolleyes:
:))))) alırım çantamı bide gezmelere giderim oyy oyyy :hulya:e yanımda bebeğimde olurr :ecrin_bebek: aman amannn sabah sabah neler kurdum
kızz o gün 3 gün boyunca kuru filan yemedikkkaydirigubbakcemile3 kuru yememiş hali böyleyse mi diyorsun yanii sempatiksalakcinni
vallah hayat sana guzel cicimmm. kiz.. sen bu gidisle ilk seneden dogmamis kizinin ceyizlerinide ormeye baslarsin hehehe
gelin gelin kuruda olsa daha ne çeşitlerim var benim ama kendim sebze manyağıyım delikafadulden ahaaaa pırasalar gözümün önünde dizi dizi geçiyorlarr:icecream:
Kızlar zaman zaman uzaklık korkusu kaplıyormu içinizi?
Bugün durakta arkadaşla karşılaştım 24 ekim düğünü karşıda olmasına rağmen çok zor diyor...
Durup dururken canım sıkıldı yine(
Kızlar zaman zaman uzaklık korkusu kaplıyormu içinizi?
Bugün durakta arkadaşla karşılaştım 24 ekim düğünü karşıda olmasına rağmen çok zor diyor...
Durup dururken canım sıkıldı yine(
bende hiç öle bişey yok yaa daha erken benim içinn
bi ispanak yapta yiyekk kizzz hehe bol yogurtlu olsun! naniknanik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?