- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #14.101
eee benimki hep kuru istiyorr başka yemek anlamazmışguclubacismile
eee benimki hep kuru istiyorr başka yemek anlamazmışguclubacismile
olur canim iyi fikir bence.. biz sana isten baglanti kurariz sen hic merak etme hehe
zuhalcımm neler sokuyon kızın aklına yaa koydurcan kapıyaa :roflol:
ya zuhalcım hep kuru diyon ama aklıma başka şey geliyo bak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
selam kızlar.nasılsınız
kız sende yappsempatiksalakcinni ne duruyorsunn kuruuu yapsanaa kuruu yapsanaasempatiksalakcinni soğanıııı kırsanaaasırnaşık şey
demuuu.. oleyyy!!! bitti eylulde.. birde ekim, kasim ve aralik i bitirsek baska bisey istemiyorumm
ben sizden menü alırım onları yaparım
vardır elbet babam düğünlerde başta gelir kambersiz düğün olmaz derler ya öyle oynamayıda çok sever halayın canını okur birgün yine düğündeyiz adam kan ter içindi kalmış peçete götürmek için ayaklnadım babama doğru ilerliyorum babam da tam o sırada pat düşmez mi yere bende diyorum şimdi oynuyordu nerede anam bir baktım ki yerde eee baba sen ne yapıyorsun ya kızdım da, ayağı kaymış düşmüş ama öldük gülmekten artık pek oynamaıyor :))))))))))
kız sende yappsempatiksalakcinni ne duruyorsunn kuruuu yapsanaa kuruu yapsanaasempatiksalakcinni soğanıııı kırsanaaasırnaşık şey
ya zuhalcım hep kuru diyon ama aklıma başka şey geliyo bak kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
gunun menusu.. KURU ve SOGAN!
ne geliyor kızz kurunun yanında anca soğan gider:roflol:
a.s. canım tşk ederim bn yorgun olmakla beraber şükür iyim hoşgeldin sen nasılsın
he ya o. hhheheh Bizim nikahimiz Ankarada olucak kizlar 27 subatta.. dugunde izmirde 5 mart ta.. nikahimizda bunu suslettiricek benimkisi.. buna diyorum bu arabaya guzel bi yazi yazdirmak lazim soyle nostalcik falan.. "BENIM OLACAKSINN DEMISTIM ULEYNNNN!" yazdiriyimmi diyo hahahah
sonra düşünürsün zuhalcım kim pırtlattı diye :roflol::roflol:
alistirican o zaman baska yemeklere canimm hehehe tatli niyetinede seni yer :roflol: tatli sey senii!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?