2011 gelin adayları buyrun sohbete

vardır elbet babam düğünlerde başta gelir kambersiz düğün olmaz derler ya öyle oynamayıda çok sever halayın canını okur birgün yine düğündeyiz adam kan ter içindi kalmış peçete götürmek için ayaklnadım babama doğru ilerliyorum babam da tam o sırada pat düşmez mi yere bende diyorum şimdi oynuyordu nerede anam bir baktım ki yerde eee baba sen ne yapıyorsun ya kızdım da, ayağı kaymış düşmüş ama öldük gülmekten artık pek oynamaıyor :))))))))))

baban matrak birşeye benziyorr birazda tontişş galibaasempatiksalakcinni oynasın kızz onsuz olur mu:teytey: senin düğüne saklıyordur kendini

Kızlar nişanlımda resmimi yükledim bana da bakın :))))))))))))))))

alistirican o zaman baska yemeklere canimm hehehe tatli niyetinede seni yer :roflol: tatli sey senii!!

öyle yemek seçmez ama gözüde sofrada kuru ararmış biryerlerden çıksa diye.ooo benim menü zengin pratiğim çok nişanlımla bir yıl aynı şehirdeydik hep yemek kahvaltı yapar davet ederdim işten gelirdim birde yaparım yani herşeyicokacimcoook

Günaydın kızlaar, akşam gelemedim, geçmişi okumaya zamanım yok ne yapıyosunuz bakalım.
Hayın patroncum bugünde çalıştırıyor malesef...
Anladığım kadarıyla konu yemek, benimki hiç yemek seçmez ve ikimizde et türünden hoşlanmayız...
Kızartma ve makarna favorimiz olacak geliba :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…