2011 gelin adayları buyrun sohbete

kiz askerlik ciksin iste aradan zonra evlenirsiniz rahat rahat.asker yolu beklemek kolay mi boshayallersmile

ya öyle de ne biliyim biz 5 ay yapar evlendikten sonra gelir diye hesapladık sora pat diye 15 ay yapmaya gitti hazırlıkta diye tecil olmamış askerliği.. ama gittikten sora gerçekten iyi ki de evlenmeden gitmiş diyorum canım.. çok zor asker yolu beklemek hele ki böyle kıskançsa benneyaptımki

Slm kızlaar ben geldim.
Düğüne falan gitmedim, sempozyuma katılıp geldim.
Evimi özlemişim valla, güzel bir kahvaltı yaptım..
Saaygirl canımcım teşekkür ederim, gerçekten hiç kin tutmam ama sırf bu yüzden bazen çok eziliyorum, yani aramamam gerekse bile tartıştığım kişileri aramadan duramıyorum, özellikle nişanlımı (
Dilek'cim içinden ne geliyorsa onu al, sonradan içinde kalmasın, bende kınamda nasipse takım elbise almayı düşünüyorum...
Akşamki arkadaş takım elbise giymişti çok beğendim...

Elçin, senden bir hafta sonrada arkadaşım düğünü var, kız bıkmış artık, olsunda kurtulalım diyor...
Neden böyle oluyorki yaa, en mutlu günlerimiz çok zor geçiyor, üzülüyorum açıkçası...

çok güzel takım elbiseler çıkmış bayıldım Journey'de bir tane begendim bolero ceketli ayrıca bu sene yüksek belli kumaş pantolonlarda çok moda ....

malesef cimcime anlamıyorum canım ya inan çekilmiyor yaa
allah yardımcımız olsun allah sonumuzu güsel etsin hemimizin

malesef cimcime anlamıyorum canım ya inan çekilmiyor yaa
allah yardımcımız olsun allah sonumuzu güsel etsin hemimizin

Amin...
Bende o dönemi hayırlısıyla atlatmak istiyorum çünkü uzaklık işleri çok daha zorlaştırıyor...
Mutlu olmam gerekirken o günler aklıma geldikçe sıkılıyorum.
Hem ayrılık, hem maddi sıkıntı, hem uzak olmanın verdiği zorluklar...

malesef canım işte uzaklık insanı tümden yıpratıyor
yanındayken bir kat ilgi özen istiyorsa uzaktayken 2 kat
istiyor zor uzaktan ilişki yaşamak

Ben Tarsus'a gelmiştim.
Eshabı Kehf mağarasına gitmiştik :))
Adana'dan gelin aldık, onu düşünüyorumda çok rahattı yaa, keşke onun gibi olabilsem...

yaa gördün yani benim memleketi canım eve
keşke rahat olsam bende işte zaman daralıyor
baba evinden ayrılmaya çok zor olacak
allah sabır versin aileme bana sevdiğime kavuşacam ailemden uzaklaşacam

yaa erdemliyi severim bizde yazları otarafa gideriz denizee

Bizede beklerim canım bu yaz ben seninle konusmadım galiba hiç yazdıklarını okuyordum stresli oldugunu biliyordum ama tanısmak nasip olmadı nereye gelin gideceksin ben de ailemden uzaga gelin gidicem

Bizede beklerim canım bu yaz ben seninle konusmadım galiba hiç yazdıklarını okuyordum stresli oldugunu biliyordum ama tanısmak nasip olmadı nereye gelin gideceksin ben de ailemden uzaga gelin gidicem

evet canım hiç konuşmadık ya istanbula helin gideem
zor olacak ama bilmiyorum nasıl olacak allah pişman etmesin
hepimizi sen nereye gelin gideceksin canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…