2011 gelin adayları buyrun sohbete

slm kızçeler, kınadan geldim bugün öldüm yorgunluktan, bugün bişiler aldım evceezime...
Değişik bir peçetelik aldım pazartesi foto gösteririm
Şimdi duşa gircem yarın 7:30'da kalkmam lazım (
Uykusuzluk canıma yetti yaa...

Son düzenleme:

Yarın da düğün içinmi erken kalkacaksın canım bir pazarın var o da gitti desene neyse bosverr gençsin daha bi seycikler olmaz keyfini çıkar bu kosturmacıların bunlar tatlı seyler resmini gördüm kızz valla yüzünde nur var senin sen ne kin tutarsın ne dedikodu bilirsin tam bir hanımefendi profili :))

slmmm canım okudum yazdıklarını nişanlın sana ne almış hediyeni verdi mi?merak ettim :)))

deri mont almış cnm mavi gibi bi rengi var.kısa spor bişiy
çok yakıştı çok mutlu oldum.

güle güle kullan cnm aldıklarını.
resimlerini bekliyrz

İyi günlerde kullan canım bu sene deri montlar çok moda kotun üzerine çok şık durur....

off ya ben elbise mi alacam takım elbise mi ?
kafam karmakarışık (

bence takım elbiseyi her zaman bayramda seyranda da alıp giyersin ama nişan kıyafetini bir kere giyeceksino yüzden nişan kıyafeti al bence. ama taftalı kabarıklardan olmasın. çok şık elbiseler var nişandada giyilebilecek türden.ama sen bilirsin canımolumunekankayizsmile

Son düzenleme:
ya aklım elbise de ama dün saatlerce dolaştık sözlümle cık ya hoşuma giden bi elbise yok..
yarın tekrar bakcaz başka yerlere..
şöyle göz ucuyla takımlara da bakıyorum ama az aklım yattı gibi..
evet nişanım bir kez olacak diye istiyorum ama sonra giymeyeceğim birşeye de para verdirmek istemiyorum açıkcası..
kınam da kiralarım falan diye düşünüyorum (((

benim temmuz 2011 de düğün yine bişey çıkmazsa =) normalde 10 temmuzdaydı ama askerlik çıktı hiç hesapta yokken

dilekcim kulesitede guzel magazalar var ordanda bi bak elbiselere olumunekankayizsmile

dün akşam kuledeydik sözlümle..
ya baktım bikaç mağazaya ama ya aşırı açık ( ki ben kapalıyım )
yada siyah renk sadece
yarın da mevlana çarşısına falan bakcaz :)

anladım toprağım ...
yarın daha geniş çeşitleri olan bir çarşıya gitcez..
dün yağmur yağdı aşırı ondan ayrıntılı gezemedik..

topragim tak nisanlini koluna sen birazdaha gezin kaydirigubbakcemile bulursun canim uygun birsey birkere de giymezsin durur dolabinda bi davette dugunde cikarir yine giyersinaklinialirimsmile

dilek bence elbise al derim ben takım elbise almıştım
çok ani olmuştu ama sonra çok pişman oldum
kesinlikle elbise alderim bebemm

yarın da gezecez bakalım..
daha çok gezeriz biz :)))
annemle kayınvalidem etek ceket diyince şimdi elbise alsam hoş durmasa falan ikisinin de lafını çekcem onu da düşündüm (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…