2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet canım hiç konuşmadık ya istanbula helin gideem
zor olacak ama bilmiyorum nasıl olacak allah pişman etmesin
hepimizi sen nereye gelin gideceksin canım

Ben de İstanbula gelin gidecegim canım nişanlım yurt dısında su anda o gelicek işte ben de onuun gelmesini bekliyorum :sinifsinif:

Uzaktakiler İstanbul'a ben ise taa uzaklara gidicem (
Neyseki bir çoğumuz uzağa gideceğimiz için birbirimizi anlayabiliriz...

Ben de İstanbula gelin gidecegim canım nişanlım yurt dısında su anda o gelicek işte ben de onuun gelmesini bekliyorum :sinifsinif:

kısmet canım ne diyelim işte
oo sende ist. demek canım neresine gelin gelecen ne zaman gelecen kii

kısmet canım ne diyelim işte
oo sende ist. demek canım neresine gelin gelecen ne zaman gelecen kii

Allah kısmet ederse canım 22 mart düşünüyoruz bizde düğün tarihi olarak ben Çekmeköy'e gelin gidecegim sen nereye gideceksin?

Bize çok yakın Çekmeköy :))
Mekanımıza gelin geliyosun :))

Sen nerde oturuyorsun komsuuuu :)))kahve içmeye beklerim bütün güzel gelinleri

Elçincim hersey çok güzel olacak diyorsun derin bir nefes alıyorsun sakin oluyorsun hersey çok güzel olacak birbirinizden uzaktasınız stres olması çok normal arkadasım sakin ol ve sakinlikle atlat herseyi

Ben Ümraniye canımcım hatta Ayşe'de Ümraniye'de oturuyo :))
Sen önce gelin olcen, gelinimizi görmeye geliriz belki :))

aaaa gördüm ümraniye'yi dolmuşla önünden geçmiştim Allah kısmet etsinde o günü düğünüme de beklerim opuyorumnanaktan

Ümraniye çok büyük bir ilçe.
Yani Çekmeköy'de Ümraniye'ye bağlıydı önceden, Madenler, Sultançiftliği hepsi Ümraniye'ye bağlı o nedenle herkes Ümraniye diyor.
Aslında Sultançifliği bize 45dk'lık mesafede ama yine Ümraniye'ye bağlı, nedeni bu olabilir...

ben ümraniyede şeye gelmiştim hani bu büyük otobüslerin son duragı var ya hep orda duruyorlar oraya gelmiştim

ben ümraniyede şeye gelmiştim hani bu büyük otobüslerin son duragı var ya hep orda duruyorlar oraya gelmiştim

Ümraniye'de sondurak adlı bir yer var, orasıda bize çok yakın, ama bir durak, otobüsler durup geçiyorlar.
Valla Ümraniye çok karışık bir yer, bizim iş yerinin orada da sondurak var mesela, yenişehir otobüslerinin sondurağı oradır, yani hepsinin bir sondurağı var :))

İyi günlerde kullan canım bu sene deri montlar çok moda kotun üzerine çok şık durur....

evet cnm çok moda
nişanlımda modayı takip eder
çok teşk. ederimmm aminn
off ya ben elbise mi alacam takım elbise mi ?
kafam karmakarışık (
elbise giy derim canım
nişana uygun şık bi elbise giy.takımı her zaman giyersin
içinde nişan elbisesi kalmasın sonra

selam kızlar
sohbetinizi okudum döktürmüşünüz yine.

dedim yazayım
önümüzdeki 3 gün ofis dışında olcam yoğun olurum yazamam.

kızlar çok yorucuydu haftasonum
dün işte baza yatak davetiye gelinlik provası nikah şekeri hallettim
gelinliğimi 23 ekimde alcam
nikah şekerlerini 30 ekimde
sonra annemle alışverişe çıktık sardırmaya verceğimiz dantelleri sardırdık.
2 pike takımı yaptırcaz dantelden.
inşallah güzel olurlar.

sonra istikbalden silikon yorgan aldım.
taçdan beyaz daha doğrusu kremsi beyaz nevresim takımı aldım pamuk saten.
ablam 3lü tava takımı almış bana korkmazdan

bugün evimi temizlettik. yoruldum baya ama güzel oldu. çok şükür bugünlere.
Allah sizlere de nasip etsin kızlar
eltim geldi yardıma çok tatlı

yiyecek bişeyler getirmiş getirdiği tabakları benim için yeni almış, bana bıraktı giderken. bir de ekmek sepeti almış bitane süsünü az bulmuş biraz daha süslemiş. hoşuma gitti.
sağolsun.

böyle kızlar
çok yorgunum çok
akşam 8 den beri uyuyodum. nişanlım için uyandım. dedim yatmadan size de yazayım. heryerim ağrıyo.

amma yakındımm di mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…