2011 gelin adayları buyrun sohbete

gÜNAYdın kızlarrrrrrrrr.

bUgün Allah bozmasın çok mutluyum huzurluyum =))))
Çok güzel gelişmeler oldu :))
Hepimize güzel haftalar diliyorum.

Ayşecim ne güzel birsürü şeyi halletmişsin.

pandoooo ne haberr şekerr:))valla mı kız harika haberler umarım sıkıntılarından kurtulursun neler oldu pandocukk anlatsana ya güzel haberler duydukça evlilik arefesınde içim açılıyor

bende şu beyaz eşya meselesinden kurtuldum çok şükür bekoya karar verdik ve aldım bugün gelicek eve kısmetse peşin aldım fazlasıyla yardımcı oldular sağolsunlar

pandoooo ne haberr şekerr:))valla mı kız harika haberler umarım sıkıntılarından kurtulursun neler oldu pandocukk anlatsana ya güzel haberler duydukça evlilik arefesınde içim açılıyor

Salon düğünü yapıcaz dün hepberaber yasinlerde konuştuk.
Yasin açtı konuyu birden beklemiyodum. Düğünü nasıl yapıcaz nerde yapıcaz nasıl yapalım diye =)
Kır düğünü olursa 300 kişilik ortalama 20 bin tutar dedi. O bir kaç haftadır araştırıyomuş.
Otelden sorduruyomuş olabilecek yerleri. İşte bende gerek yok okadara filan.
Kayınvalidemde kır düğünü istiyodu ama bütçemizi aşıyor mağlesef.
Salon düğünü yapmaya karar verdik kızlar.
Cumartesi günü izinli.
Allahın izniyle cumartesi günü salonları gezicez.
Büyük ihtimalle şişlide bi yer varmış Labella orda olucak.
Dahada gezicez bakalım =))
Bişeyler netleşti gibi kızlar çok şükür.
İçim rahatladı tekrar içim kıpır kıpır.
Bu arada tarih Ya 21 Mayıs nişan tarihimiz. Yada 12 Haziran yasinin doğum günü olucak.
Büyük ihtimalle 12 haziran olucak. Çünkü bizim kurs Nisanda bitiyor. Mayısta 2 haftada yetiştiremeyiz diye herşeyi haziran daha çok uyuyor. Bakalım o tam belli değil ==))))))))
:teytey:

ne güzel bekleyiş içerisinde olmaktan kurtuldun çok sevindim adına hayırlısı bakalım bizim bu hafta sonu labellada amcamın kızının düğünü var güzel bir yersa gerek çok bahsettiler

belirsizlikler insanın canını ne kadar çok sıkıyor güzel haberler olmuş canım hadi hayırlısı :teytey:

pandomim hayırlı olsun tatlımmmm :))) herşeyin yolunda gitmesine sevindim

ne güzel bekleyiş içerisinde olmaktan kurtuldun çok sevindim adına hayırlısı bakalım bizim bu hafta sonu labellada amcamın kızının düğünü var güzel bir yersa gerek çok bahsettiler

belirsizlikler insanın canını ne kadar çok sıkıyor güzel haberler olmuş canım hadi hayırlısı :teytey:

Sağolun kızlar teşekkür ederim.
Bekleye bekleye sıkılmıştım.
Ama nişanlım araştırmış etmiş herşeyi.
Çok seviniyorum dünden beri. Az çok tarihlerde kesinleşti gibi Allahın izniyle.
Bir ay içinde beğendimiz salonu tutucaz =))

Kradese sen düğüne gelicekmisin Labelladaki.

iyi yapmışsın canımolumunekankayizsmileneler aldın denizcim

bütün beyaz eşyacı markalarını gezdik geçen hafta cumartesi ben boşch istmeiştim tekrar soralım dedik beko arçelik fiyatları hepsinden pahalıydı ark. bekodan aldı taksitlerde çok indiriml yapıyolar dedi gittik bizde nnofrost buzdolabı tv bulaşık ( 3 programlı ile 5 program arasında 100 ) tl var ama adam aynı fiyata verdi fakat önermedi bende 3 programlı aldım 8kg çamaşır mak. ankastre fırın aspiratörlü hepsi peşin 5000tl idi evlencez yuva kuracağız destek olun nişanlım da bu işlerden anlıyor pazarlık o biçim 4500 peşin anlaştık hepsi benim ödemm gereken 2250 tl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…