- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #14.341
Hayırlı olsun canım :teytey:
Sağolun kızlar teşekkür ederim.
Bekleye bekleye sıkılmıştım.
Ama nişanlım araştırmış etmiş herşeyi.
Çok seviniyorum dünden beri. Az çok tarihlerde kesinleşti gibi Allahın izniyle.
Bir ay içinde beğendimiz salonu tutucaz =))
Kradese sen düğüne gelicekmisin Labelladaki.
hayırlı olsun canım güle güle kullanırsın inşallahbende şu beyaz eşya meselesinden kurtuldum çok şükür bekoya karar verdik ve aldım bugün gelicek eve kısmetse peşin aldım fazlasıyla yardımcı oldular sağolsunlar
günaydın canımherkese günaydınnnnn :))) güzel haberlermi varmışş
Salon düğünü yapıcaz dün hepberaber yasinlerde konuştuk.
Yasin açtı konuyu birden beklemiyodum. Düğünü nasıl yapıcaz nerde yapıcaz nasıl yapalım diye =)
Kır düğünü olursa 300 kişilik ortalama 20 bin tutar dedi. O bir kaç haftadır araştırıyomuş.
Otelden sorduruyomuş olabilecek yerleri. İşte bende gerek yok okadara filan.
Kayınvalidemde kır düğünü istiyodu ama bütçemizi aşıyor mağlesef.
Salon düğünü yapmaya karar verdik kızlar.
Cumartesi günü izinli.
Allahın izniyle cumartesi günü salonları gezicez.
Büyük ihtimalle şişlide bi yer varmış Labella orda olucak.
Dahada gezicez bakalım =))
Bişeyler netleşti gibi kızlar çok şükür.
İçim rahatladı tekrar içim kıpır kıpır.
Bu arada tarih Ya 21 Mayıs nişan tarihimiz. Yada 12 Haziran yasinin doğum günü olucak.
Büyük ihtimalle 12 haziran olucak. Çünkü bizim kurs Nisanda bitiyor. Mayısta 2 haftada yetiştiremeyiz diye herşeyi haziran daha çok uyuyor. Bakalım o tam belli değil ==)))))))):teytey:
kradese hayırlı olsun beyazlar
aslıcım netleşmesine çok sevindimm
ben mayıs yapın derim
ben mayıs yapın derim
bütün beyaz eşyacı markalarını gezdik geçen hafta cumartesi ben boşch istmeiştim tekrar soralım dedik beko arçelik fiyatları hepsinden pahalıydı ark. bekodan aldı taksitlerde çok indiriml yapıyolar dedi gittik bizde nnofrost buzdolabı tv bulaşık ( 3 programlı ile 5 program arasında 100 ) tl var ama adam aynı fiyata verdi fakat önermedi bende 3 programlı aldım 8kg çamaşır mak. ankastre fırın aspiratörlü hepsi peşin 5000tl idi evlencez yuva kuracağız destek olun nişanlım da bu işlerden anlıyor pazarlık o biçim 4500 peşin anlaştık hepsi benim ödemm gereken 2250 tl
selam kızlar
sohbetinizi okudum döktürmüşünüz yine.
dedim yazayım
önümüzdeki 3 gün ofis dışında olcam yoğun olurum yazamam.
kızlar çok yorucuydu haftasonum
dün işte baza yatak davetiye gelinlik provası nikah şekeri hallettim
gelinliğimi 23 ekimde alcam
nikah şekerlerini 30 ekimde
sonra annemle alışverişe çıktık sardırmaya verceğimiz dantelleri sardırdık.
2 pike takımı yaptırcaz dantelden.
inşallah güzel olurlar.
sonra istikbalden silikon yorgan aldım.
taçdan beyaz daha doğrusu kremsi beyaz nevresim takımı aldım pamuk saten.
ablam 3lü tava takımı almış bana korkmazdan
bugün evimi temizlettik. yoruldum baya ama güzel oldu. çok şükür bugünlere.
Allah sizlere de nasip etsin kızlar
eltim geldi yardıma çok tatlı
yiyecek bişeyler getirmiş getirdiği tabakları benim için yeni almış, bana bıraktı giderken. bir de ekmek sepeti almış bitane süsünü az bulmuş biraz daha süslemiş. hoşuma gitti.
sağolsun.
böyle kızlar
çok yorgunum çok
akşam 8 den beri uyuyodum. nişanlım için uyandım. dedim yatmadan size de yazayım. heryerim ağrıyo.
amma yakındımm di mi
Yasin açtı konuyu birden beklemiyodum. Düğünü nasıl yapıcaz nerde yapıcaz nasıl yapalım diye =)
Kır düğünü olursa 300 kişilik ortalama 20 bin tutar dedi. O bir kaç haftadır araştırıyomuş.
Cumartesi günü izinli.
Bu arada tarih Ya 21 Mayıs nişan tarihimiz. Yada 12 Haziran yasinin doğum günü olucak.
Büyük ihtimalle 12 haziran olucak. Çünkü bizim kurs Nisanda bitiyor. Mayısta 2 haftada yetiştiremeyiz diye herşeyi haziran daha çok uyuyor. Bakalım o tam belli değil ==)))))))):teytey:
bütün beyaz eşyacı markalarını gezdik geçen hafta cumartesi ben boşch istmeiştim tekrar soralım dedik beko arçelik fiyatları hepsinden pahalıydı ark. bekodan aldı taksitlerde çok indiriml yapıyolar dedi gittik bizde nnofrost buzdolabı tv bulaşık ( 3 programlı ile 5 program arasında 100 ) tl var ama adam aynı fiyata verdi fakat önermedi bende 3 programlı aldım 8kg çamaşır mak. ankastre fırın aspiratörlü hepsi peşin 5000tl idi evlencez yuva kuracağız destek olun nişanlım da bu işlerden anlıyor pazarlık o biçim 4500 peşin anlaştık hepsi benim ödemm gereken 2250 tl
ben mayıs yapın derim
hayırlı olsun canım güle güle kullanırsın inşallah
günaydın canım
hadi gözünaydın canım çok sevindim ee artık güzel haberler düğün tarihleri çıksın yavas yavas meydaneeeeee:teytey:
Kızlaar günaydın...
Ne güzel haberler bunlar böyle, sabah sabah içim açıldı yaa...
Ayşe'cim resimleri sabırsızlıkla bekliyorum, işlerin çok yolunda gidiyor gerçekten çok güzel canımcım, inşallah sıkıntısız atlatırsın bu günleri...
Pandomin, birde erkeklere düşüncesiz ve rahat deriz, adamlar arkamızdan ne işler çeviriyorlar :))
Çok sevindim canımcım, inşallah tarih aldığınız günleride görürüz...
Kradese hayırlı olsun eşyaların canım...
Bende cumartesi günü siemensin bir kampanyasını gördüm, fırın, bulaşık mak., çamaşır mak., no frost buzdolabı, birde lcd televizyon 24 ay 256 tl...
Çok inceleyemedim ama baya cazip bir kampanya gibi geldi...
kızlarr günaydınnn.. Aslıcımm canımm benimm çok sevindim gülüm senin adınaa Allah hayırlı uğurlu etsin inşallahhhh
canım iyi yapmışsınız gerçektende hesaplı olmuş işte peşin almanın avantajları biz mart ayında aldık boshtan 3 parça 6000 tuttu 12 ay taksitle-tatlicadiarzu- ödüyoruz şubatta bitecek allahtan
çok sağol mervecim
uzun yazıyorum baya
malum içimi döküyorum
gözlerinize sağlık
Allah bu güzel telaşları herkese nasip etsin
züleyhacım günaydın
hayırlı olsun canım bende bosh yada sıemens düşünüyorum modelleri paylaşsana bi bakayım sekerim
amin canım amin artık yavas yavas tarihler çıkmaya başlıyor kısmet ben,mki hiçi belli olmayacakmış gibi hissediyorum.korkuyorum nedenseeyvahedigeldismile
hayırlı olsun canım bende bosh yada sıemens düşünüyorum modelleri paylaşsana bi bakayım sekerim
Hayırlı olsun canım :teytey:
Cumartesi günü izinli.
selam kızlar
sohbetinizi okudum döktürmüşünüz yine.
dedim yazayım
önümüzdeki 3 gün ofis dışında olcam yoğun olurum yazamam.
kızlar çok yorucuydu haftasonum
dün işte baza yatak davetiye gelinlik provası nikah şekeri hallettim
gelinliğimi 23 ekimde alcam
nikah şekerlerini 30 ekimde
sonra annemle alışverişe çıktık sardırmaya verceğimiz dantelleri sardırdık.
2 pike takımı yaptırcaz dantelden.
inşallah güzel olurlar.
sonra istikbalden silikon yorgan aldım.
taçdan beyaz daha doğrusu kremsi beyaz nevresim takımı aldım pamuk saten.
ablam 3lü tava takımı almış bana korkmazdan
bugün evimi temizlettik. yoruldum baya ama güzel oldu. çok şükür bugünlere.
Allah sizlere de nasip etsin kızlar
eltim geldi yardıma çok tatlı
yiyecek bişeyler getirmiş getirdiği tabakları benim için yeni almış, bana bıraktı giderken. bir de ekmek sepeti almış bitane süsünü az bulmuş biraz daha süslemiş. hoşuma gitti.
sağolsun.
böyle kızlar
çok yorgunum çok
akşam 8 den beri uyuyodum. nişanlım için uyandım. dedim yatmadan size de yazayım. heryerim ağrıyo.
amma yakındımm di mi
bende şu beyaz eşya meselesinden kurtuldum çok şükür bekoya karar verdik ve aldım bugün gelicek eve kısmetse peşin aldım fazlasıyla yardımcı oldular sağolsunlar
ekleyeyim tabi şekerim :asigim:
bu buz dolabımız biraz geniş birşey ama nişanlım doldur içini gönlünce dedisempatiksalakcinni
http://img355.yukle.tc/images/3072MCSA038032_KDN70A40NE_def.jpg
http://img355.yukle.tc/images/9332MCSA042451_WAE244S1TR_def4009658311910835837_1220323547.jpg
http://img355.yukle.tc/images/9162MCSA024939_HSV74D050T_def4009658311910835837_1220323547.jpg
buda bulaşık makinem 2006 da arçelikten almıştım 9 programlıydı galiba
http://img355.yukle.tc/images/99466090ED.jpg
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?