2011 gelin adayları buyrun sohbete

yok canım gelemem arabamız yok evden anne baba gider ancak

bende şu beyaz eşya meselesinden kurtuldum çok şükür bekoya karar verdik ve aldım bugün gelicek eve kısmetse peşin aldım fazlasıyla yardımcı oldular sağolsunlar
hayırlı olsun canım güle güle kullanırsın inşallah

herkese günaydınnnnn :))) güzel haberlermi varmışş
günaydın canım

hadi gözünaydın canım çok sevindim ee artık güzel haberler düğün tarihleri çıksın yavas yavas meydaneeeeee:teytey:

çok sağol mervecim
uzun yazıyorum baya
malum içimi döküyorum
gözlerinize sağlık
Allah bu güzel telaşları herkese nasip etsin

züleyhacım günaydın

canım iyi yapmışsınız gerçektende hesaplı olmuş işte peşin almanın avantajları biz mart ayında aldık boshtan 3 parça 6000 tuttu 12 ay taksitle-tatlicadiarzu- ödüyoruz şubatta bitecek allahtan

Kızlaar günaydın...
Ne güzel haberler bunlar böyle, sabah sabah içim açıldı yaa...
Ayşe'cim resimleri sabırsızlıkla bekliyorum, işlerin çok yolunda gidiyor gerçekten çok güzel canımcım, inşallah sıkıntısız atlatırsın bu günleri...

Pandomin, birde erkeklere düşüncesiz ve rahat deriz, adamlar arkamızdan ne işler çeviriyorlar :))
Çok sevindim canımcım, inşallah tarih aldığınız günleride görürüz...

Kradese hayırlı olsun eşyaların canım...
Bende cumartesi günü siemensin bir kampanyasını gördüm, fırın, bulaşık mak., çamaşır mak., no frost buzdolabı, birde lcd televizyon 24 ay 256 tl...
Çok inceleyemedim ama baya cazip bir kampanya gibi geldi...

kızlarr günaydınnn.. Aslıcımm canımm benimm çok sevindim gülüm senin adınaa Allah hayırlı uğurlu etsin inşallahhhh

kradese hayırlı olsun beyazlar
aslıcım netleşmesine çok sevindimm
ben mayıs yapın derim

kızlarr günaydınnn.. Aslıcımm canımm benimm çok sevindim gülüm senin adınaa Allah hayırlı uğurlu etsin inşallahhhh

Amin kızlar. Çok teşekkür ederim.
mAYIS olursa sıkışabiliriz diye hazirana erteleyebiliriz.
biz şimdi yasinle ikimiz kursa gidiyoruz ingilizce
Kurs nisanda biticek. o yüzden haziran olma olasılığı var.

canım iyi yapmışsınız gerçektende hesaplı olmuş işte peşin almanın avantajları biz mart ayında aldık boshtan 3 parça 6000 tuttu 12 ay taksitle-tatlicadiarzu- ödüyoruz şubatta bitecek allahtan

hayırlı olsun canım bende bosh yada sıemens düşünüyorum modelleri paylaşsana bi bakayım sekerim

çok sağol mervecim
uzun yazıyorum baya
malum içimi döküyorum
gözlerinize sağlık
Allah bu güzel telaşları herkese nasip etsin

züleyhacım günaydın

amin canım amin artık yavas yavas tarihler çıkmaya başlıyor kısmet ben,mki hiçi belli olmayacakmış gibi hissediyorum.korkuyorum nedenseeyvahedigeldismile

Bende de hiç bir etkinlik yok nedense :))
Ufaktan çeyizleri alıyoruz işte tek telaş o, şu kardeşimin askerliği bitseydi herşey daha yolunda olacaktı...
Bazen düşündükçe içim sıkılıyor, plan yapsakta bir yerde tıkanıyoruz çünkü belirsizlikler var...

Son düzenleme:

Canım hiç beklemediğin bi anda seninde belli olucak :lepi:

hayırlı olsun canım bende bosh yada sıemens düşünüyorum modelleri paylaşsana bi bakayım sekerim

ekleyeyim tabi şekerim :asigim:
bu buz dolabımız biraz geniş birşey ama nişanlım doldur içini gönlünce dedisempatiksalakcinni
http://img355.yukle.tc/images/3072MCSA038032_KDN70A40NE_def.jpg
http://img355.yukle.tc/images/9332MCSA042451_WAE244S1TR_def4009658311910835837_1220323547.jpg
http://img355.yukle.tc/images/9162MCSA024939_HSV74D050T_def4009658311910835837_1220323547.jpg
buda bulaşık makinem 2006 da arçelikten almıştım 9 programlıydı galiba
http://img355.yukle.tc/images/99466090ED.jpg

Hayırlı olsun canım :teytey:

Kızlar ne güzel haberler bunlar
pandomimcim çok sevindim valla
darısı bizlerin başına inşallah
:teytey:

bende şu beyaz eşya meselesinden kurtuldum çok şükür bekoya karar verdik ve aldım bugün gelicek eve kısmetse peşin aldım fazlasıyla yardımcı oldular sağolsunlar

slmlar kızlarr.
hepiniz aldıklarınızı güzel günlerde kullanın inş.
bizde şubatta almştık beyaz eşyalarımızı.peşin alınca çok yardımcı oluyorlar.
en güzeli para biriktirip herşeyi peşin almak
mobilyalarıda öyle yapıcaz biz. ayşeciğim ne güzel halletmişsiniz herşeyleri
ayy evet ev darma duman oluor dimii. bizimde öleydi fkt topladık bohçaları hurçları yemek odasına kışa doğruda yerlerini değiştircez kirlenmesin die. resimleri bekliyorum tatlımm
pandomim seninde hayırlı olsun cnm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…