2011 gelin adayları buyrun sohbete

şans bence tatlım çünkü 19 mayısta falan nasıl sıcak oluyo bayılıyo herkes akannehir ama başlarındada soğuk oluyo :uhm:

aylincim geldiklerinde tüm yorgunluğu unutursun canım.tedbirli olmak lazım bazı kaynanalar köşe bucak hatta mutfağa kadar bakarlar bahaneyle:)))olumunekankayizsmile

bence soğuk olmaz canım yaa
nisan da bizim bi tanıdığın düğünü oldu hem de köyde
ama ona rağmen çok soğuk değildi
yağmur yağmadığı sürece sorun yok bence

evet canım yaa hem de nasıl heyecanlıyım bi bilsen anlatamam yani eyvahedigeldismile

günaydın kızlar
geçmişi okuyamıyorum ama
aslının düğün tarihi mi kesinleşti alıntılardan öyle gördüm sanki
hoşgeldin canım

canını sıkma elinden geldiğince keyfini çıkar canım bugünlerde geçecek..opuyorumnanaktan

evet kuzuşşş beğendim bende. veririm benimkine süpürür 2 dk da heryeri :roflol:

canım ben acamadım onları hata veriyor niyeki

belli de olmuyor ki canım o aylarda

babama söylerken ne zor olmuştuu ayy neler yaşamıştık yaa
tatlı yorgunluklar bunlar canım :)

sanemcim albüme ekliyorum canım ordan bakabilirsin:))

baktım canım ama eklemeye devam ediyosun sanırım .çmakinanı göremedim..bu arada arkadaslar kurutmalı camasır makinaları hakkında bilgisi olan varmı..yani son çıkan bi makinayımı almak mantıklı yoksa kurutma özelliği olan bi makinayı almakmı.burada hiç alanı görmedim.neden tutlmuyor.kurutmalı çamasır makinaları

sinirden çıldıracagım ya sabah sabah sinirlerimi bozdular yurt dısına gelin gidecek arkadaslar formunda beni delirttiler kızlar ya

aslıcım bizim de boya badana işleri vardı bu yaz
sadece o olsa iyi bide mutfak dolapları değişti yeni koltuk takımı aldık
odaların yerleri yeniden parke döşendi
yazın gelmelerini biraz da bu sebeplerden dolayı erteledik
babam o işler olmadan olmaz dedi çünkü

nasıl yani?
Bu tarz hakaretlermi yapılıyo yani?

bir derdim var da yurt dısına gelin gidecek arkadaslar formuna üye oldum yurt dısına gidecegim için en azından fikir alırım diye ama işitmediğim laf kalmadı çok sinirlerim bozuldu

Tskür ederim kızlar ordan üyeligimi çıkartabilrisem cıkartacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…