- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #14.421
eldinvende iyi amaa biraz kıl dönmesi yapıyo yaa
sen düşünüyosun galiba tatlım
bende gitmiyorum, ama eldiveni keşfettikten sonra gitmeyide düşünmem heralde müthiş bişey...
İnanırmısın hiç karşılaşmadım öyle bişeyle, tüylerde incelme olmadı ama eldivensiz bile çeksem geliyorlar artık...
Kökleri çok cansızlaştı, önceden ağdayla almak işkenceydi şimdi ağdayla çok rahat alabiliyorum.
5 ay gibi bir zaman oldu başlayalı...
Ahh şu bacaklarımı yaptırabilsem gerisini hiç önemsemicem...
kızlar bir soru sordum ama kaynadı galiba..diyorumki arnızda kurutmalı çamasır makinaları hakkında bilgisi olan varmı..iki özellik tek makinada.ama burda lanı görmedim..varmı fikrinizz
sinirden çıldıracagım ya sabah sabah sinirlerimi bozdular yurt dısına gelin gidecek arkadaslar formunda beni delirttiler kızlar ya
bir derdim var da yurt dısına gelin gidecek arkadaslar formuna üye oldum yurt dısına gidecegim için en azından fikir alırım diye ama işitmediğim laf kalmadı çok sinirlerim bozuldu
kıl dönmesi kasıntı..hiç de hijyenik degil üstelik.. bide kullandıkları agdda adidir allah bilir ya..kızlar evde agda yapabilen varsa bioderin agdası cıktı yeni onu alabilir harika bişe hem bioder ürünleri azaltlma özelliğine sahip hem dogal.aldım süper sürülüşü kullanılışı çok güzel.ben 3 ay genital bölgeye ağdaya gittim kıl dönmesi yaptı ve kaşıntı vazgeçtim ya
ben daha taze baktım beyaz eşya durumuna bana sürekli kullanacağın eşyalar ile ilgili çok programlı ve çok da yeniliğe kaçmayın diyor kurutmalı önermedi bekocu şöyle dedi buraya 10 çift geliyor bunlardan 2 kurutmalı alıyor 8 de normalini ben evime normal aldım kurutmalı biraz pahalı ben para kazanmak isterim ama arkasında durmam
kızlar ya bişe daha sorcm..genitale lazere giden varmı
eldiven nedir kızlar yaa
çok cahil gördüm kendimi(((
canım doktorların kullandıgı su marketlerde ve eczanelerde satılan ameliyet eldivenleri.
ABLAM GÜZELLİK UZMANI ÖZEL HASTANEDE PUVA VE LASER cildiye bağlı ben bir ara koltuk altına gittim temizlik ama az acıyor sonra geçiyor genitalede utandım ama bayağı müşterisi var
güzel düşünmüşsünüz cnm.düşünmezmiyim canım yaa
kaç gündür onu düşünüyorum
herkese soruyorum ne yapayım diye
ilk geldiklerinde ikramlık bişeyler yapıcaz ama çok fazla çeşit yapmıycaz 2 tatlı bide börek gibi bişeyler yapalım diyoruz
ikinci geldiklerinde artık daha fazla çeşit yapıcaz
bende de fikir yok...
Kızlaar bakın ne aldım cumartesi, ilkez gördüm böyle bişi kaçırmayım dedim :))
[/URL][/IMG]
hee onu duymuştum ama hiç denemedim
nasıl olacağına da aklım ermedi doğrusu yani
hım öylemi ablana sorsana canım işe yarıyormu hangi cihazı kullanıyorlarmıs..saglık açısından zararı varmı..gerçi çok arastırdım ama yakın birilerinin söyleyecekleride önemli...özellikle genitale..biten varmıymış
nisan kayıplarda..hiç haberim yok canım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?