2011 gelin adayları buyrun sohbete

şans bence tatlım çünkü 19 mayısta falan nasıl sıcak oluyo bayılıyo herkes akannehir ama başlarındada soğuk oluyo :uhm:

hoşgeldin canım

canını sıkma elinden geldiğince keyfini çıkar canım bugünlerde geçecek..opuyorumnanaktan

canım ben acamadım onları hata veriyor niyeki

belli de olmuyor ki canım o aylarda

babama söylerken ne zor olmuştuu ayy neler yaşamıştık yaa
tatlı yorgunluklar bunlar canım :)

kızlar bende mayısın ilk haftası diye düşünüyrdum ama evet bazen 19 mayısa kadar ısınmıyor havalar.şans işi gerçekten.20sinden sonra en iyisi sanırım.
delirttiler beni cimcime ya esege bile benzetildim sinirden aglayacagım ya ne saygısızlıgım kaldı ne essekligim
cnm malesef bazı topiclerde oluyor.
konuşmuyorlar bazende
bana da olmuştu başka bir topicte ama üzerinde durmadım.konuşmadımda polemiğe girmemek lazım bu tarz insanlarla.

aylin canım hazırlıklarınızı düşündünüzmü ne ikram ediceksiniz fln.
insan panik oluyor kaç hafta önceden düşünülüyor valla :)

Son düzenleme:
kızlar bir soru sordum ama kaynadı galiba..diyorumki arnızda kurutmalı çamasır makinaları hakkında bilgisi olan varmı..iki özellik tek makinada.ama burda lanı görmedim..varmı fikrinizz

düşünmezmiyim canım yaa
kaç gündür onu düşünüyorum
herkese soruyorum ne yapayım diye
ilk geldiklerinde ikramlık bişeyler yapıcaz ama çok fazla çeşit yapmıycaz 2 tatlı bide börek gibi bişeyler yapalım diyoruz
ikinci geldiklerinde artık daha fazla çeşit yapıcaz

kızlar bir soru sordum ama kaynadı galiba..diyorumki arnızda kurutmalı çamasır makinaları hakkında bilgisi olan varmı..iki özellik tek makinada.ama burda lanı görmedim..varmı fikrinizz

canım ben pek bilmiyorum ama sanırım iki özelliiğin tek makinada olması
makinanın verimini düşürüyomuş
öyle bi duymuşluğum var yani ama gene de araştır tabi ki

canım ben pek bilmiyorum ama sanırım iki özelliiğin tek makinada olması
makinanın verimini düşürüyomuş
öyle bi duymuşluğum var yani ama gene de araştır tabi ki

hım evet bende ondan çekiniyorum..diğer türlüsüde çok yer kaplar..en iyisi son çıkan ürünü almak kuru gibi çıkartıyormuş onlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…