- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #14.441
Denizcim baktım şimdi eklediklerine bosch ve beko çok iyi oluyor diye biliyorum
hepside çok güzel
mutlu mutlu kullanın inşallah
kızlar ben kacıyorum ögleden sonra görüşürüzzz
kıl dönmesi kasıntı..hiç de hijyenik degil üstelik.. bide kullandıkları agdda adidir allah bilir ya..kızlar evde agda yapabilen varsa bioderin agdası cıktı yeni onu alabilir harika bişe hem bioder ürünleri azaltlma özelliğine sahip hem dogal.aldım süper sürülüşü kullanılışı çok güzel.
hım..zaten bi makinada birden fazla özlelik varsa durup düşünmek lazım..ne gibi eksileri var söyledimi canım.
nere gittiniz fıstıklarrr:))
ben burdayım zuhalcimmm:))) şu ağdaya bende alıştırsam kendimi yaa((
canım alışılmasına alışılırda 4 gün pürüzsüz diye seviniyorum ohh pambık gibi diye:roflol: sonra yine dikenli tel oluyor mübarekakannehir
hım allah allah ilginç temiz yıkamıyor kuruturkenmi temizliyormussempatiksalakcinnidetaya girmedim ama bosctaki adam çamaşırlar yıkanıyor kurutma olduğunda da da sanki hiç yıkamamış gibi pis su çıkıyormuş dedi kurutmlının faydası daha temiz olması imiş
hadi hayırlısı allahım ben ne zamman görecegm bu günleri..darısı gün alamayanlaraolumunekankayizsmilemerhaba kızlar!
yıllık izindeyim.bugün yer bakmaya gidicez.çok heyecanlıyım.
bu arada beyaz eşyamızı biz de kasım-aralık gibi alıcaz.arçelik alıcam ben.bizim evdeki tüm beyaz eşyalar arçelik.ama annem makinayı çok büyük alma dedi.evdeki 7 kg.ve az çamaşır koyduğunda bi süre sonra amortisör arızası veriyor.şu an makina sıkarken tak tak ses yapıyor.amortisörü değiştirdiler gelip düzelmedi.mesela yastık falan koyuyoruz yıkamaya makina hassas diye yastığı sıkmıyor.öle sıkıntı yaratıyo bizde.ama kısa programı var 14 dk en çok hoşuma giden o.özellikle yaz aylarında.
2 aymı ilginç ben agda yaptırdıktan 2 hafta sonra kıllar pörtlüyordu..senin tüyler az galibaben 3 senedir sir ağda kullanıyorum kendim yapıyorum ağdayı genital bölgesi için sarkıyor felan dediler diğer topiklerde ama bende bir değişiklik yok 2 ay rahat ve temiz ondan sonra başlıyor çıkmaya ileridede rahatlık için devam alıştı artık çok fazla acımıyor
canım alışılmasına alışılırda 4 gün pürüzsüz diye seviniyorum ohh pambık gibi diye:roflol: sonra yine dikenli tel oluyor mübarekakannehir
aynen öyle tarla misalieyvahedigeldismile ne yapcez bunları sanemcim çözüm yok mu bizesırnaşıkseninde bayagı bi bereketli benim gibi demekki 4 günde çıktıgına göre..benim 2 haftada fora
Ben kendime değilde, nişanlımın söyleyeceklerine çözüm buldum...
Konuştuğu anda ağdayı yapıştırıcam yumuşak etine, acısını anladığı zaman sanırım bişey diyemez artık...
aynen öyle tarla misalieyvahedigeldismile ne yapcez bunları sanemcim çözüm yok mu bizesırnaşık
yumuşak eti neresi oluyor kızsempatiksalakcinni hakketen ya bi yapıştırıp çekmek lazım nasıl oluyormuş vahh benimkide yumuşacık olsun dersırnaşık şey ne yapacağız bilmem işim var ya:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?