2011 gelin adayları buyrun sohbete

Bende geçen ay sir ağda bandı aldım çok memnun kaldım.
Hem ısıtma derdi yok, hemde yapış yapış olmuyorsun.
Yapıştır ve çek :))
Gerçi yengemede önerdim ama o memnun kalmamış, yapamadım diyor.
Lazere gitmek istiyorum ama hem zaman yok hemde maddiyatta sıkıntım var şuan...
Evlenince belki tercih edebilirim...

sanemcim benim arkadaşımda iğneli epilasyona gitti yüzü ve koltuk altı için.koltuk altı çok seyreldi nerdeyse bitmiş ama baya acıyor ya şimdi göbeğini yaptırıyor 4 yıldır rahat gidiyor yeni yeni bitiyor baya zaman gerektiren birşey

detaya girmedim ama bosctaki adam çamaşırlar yıkanıyor kurutma olduğunda da da sanki hiç yıkamamış gibi pis su çıkıyormuş dedi kurutmlının faydası daha temiz olması imiş

merhaba kızlar!
yıllık izindeyim.bugün yer bakmaya gidicez.çok heyecanlıyım.
bu arada beyaz eşyamızı biz de kasım-aralık gibi alıcaz.arçelik alıcam ben.bizim evdeki tüm beyaz eşyalar arçelik.ama annem makinayı çok büyük alma dedi.evdeki 7 kg.ve az çamaşır koyduğunda bi süre sonra amortisör arızası veriyor.şu an makina sıkarken tak tak ses yapıyor.amortisörü değiştirdiler gelip düzelmedi.mesela yastık falan koyuyoruz yıkamaya makina hassas diye yastığı sıkmıyor.öle sıkıntı yaratıyo bizde.ama kısa programı var 14 dk en çok hoşuma giden o.özellikle yaz aylarında.

ben 3 senedir sir ağda kullanıyorum kendim yapıyorum ağdayı genital bölgesi için sarkıyor felan dediler diğer topiklerde ama bende bir değişiklik yok 2 ay rahat ve temiz ondan sonra başlıyor çıkmaya ileridede rahatlık için devam alıştı artık çok fazla acımıyor

alacakaranlığı izledim cumartesi tv de edwarda hasta oldumm benimki duymasınn o nasıl bakışlar öyle ya:)))şimdi alacakaranlık tutulmayı izleyeceğim açılsaydı bi ya

detaya girmedim ama bosctaki adam çamaşırlar yıkanıyor kurutma olduğunda da da sanki hiç yıkamamış gibi pis su çıkıyormuş dedi kurutmlının faydası daha temiz olması imiş
hım allah allah ilginç temiz yıkamıyor kuruturkenmi temizliyormussempatiksalakcinni

hadi hayırlısı allahım ben ne zamman görecegm bu günleri..darısı gün alamayanlaraolumunekankayizsmile

2 aymı ilginç ben agda yaptırdıktan 2 hafta sonra kıllar pörtlüyordu..senin tüyler az galiba

canım alışılmasına alışılırda 4 gün pürüzsüz diye seviniyorum ohh pambık gibi diye:roflol: sonra yine dikenli tel oluyor mübarekakannehir

seninde bayagı bi bereketli benim gibi demekki 4 günde çıktıgına göre..benim 2 haftada fora

Ben kendime değilde, nişanlımın söyleyeceklerine çözüm buldum...
Konuştuğu anda ağdayı yapıştırıcam yumuşak etine, acısını anladığı zaman sanırım bişey diyemez artık...

Ben kendime değilde, nişanlımın söyleyeceklerine çözüm buldum...
Konuştuğu anda ağdayı yapıştırıcam yumuşak etine, acısını anladığı zaman sanırım bişey diyemez artık...

yumuşak eti neresi oluyor kızsempatiksalakcinni hakketen ya bi yapıştırıp çekmek lazım nasıl oluyormuş vahh benimkide yumuşacık olsun dersırnaşık şey ne yapacağız bilmem işim var ya:gitme:

yumuşak eti neresi oluyor kızsempatiksalakcinni hakketen ya bi yapıştırıp çekmek lazım nasıl oluyormuş vahh benimkide yumuşacık olsun dersırnaşık şey ne yapacağız bilmem işim var ya:gitme:

Valla benim üst bacak çok acıyo, gerçi o alta bile dayanamazya...
Hele bir öyle söyleme gafletine düşsünde o zaman görüşürüz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…