2011 gelin adayları buyrun sohbete

Valla benim üst bacak çok acıyo, gerçi o alta bile dayanamazya...
Hele bir öyle söyleme gafletine düşsünde o zaman görüşürüz...

ağdadan çok memnunum ablam sağolsun ilk çıkmaya yakın tedbirini aldırdığı için çıkmış hali bile kol daki kıllar gibi bu yüzden çok rahatım eskiden kül le yaparlarmış köyde annemler felan ondada pek yoktur ne koltuk altı ne bacak

benim tombul parmaklarım düşmüyor ama bazen tektaş dolanıyor :)))kaydirigubbakcemile2

arkadaşlar bişe sorcam size aaa ne çok şey sordum bugün sizekaydirigubbakcemile3..korunma yöntemlerinizi belirledinizmi..ben siz yokken iraz göz attımdda offf kafam karıştı sizler nasıl korunacaksınız

arkadaşlar bişe sorcam size aaa ne çok şey sordum bugün sizekaydirigubbakcemile3..korunma yöntemlerinizi belirledinizmi..ben siz yokken iraz göz attımdda offf kafam karıştı sizler nasıl korunacaksınız

daha var ama :))) sanırım geri çekilme yöntemi ile korunacağız. ilaç kullanayım diyorum yok diyor sen pre. kullan diyorum yok :))) bi o kalıyor başka yöntem kalmıyor bize :))

ay ne güzel, keşke bende alabilseydim şuan eminim çok azalmış olurdu..
O külü biliyorum rahmetli yengemde yaparmış, kaymak gibiydi...

benim tombul parmaklarım düşmüyor ama bazen tektaş dolanıyor :)))kaydirigubbakcemile2

Sol elime taktım bir süreliğine evli sancekler :))

Ben düşünmedim, nişanlım düşünsün onu...
Hiç anlamam öyle şeylerden çok cahil kaldım bu konuda...

:)) sanemcim biz bu gidişle korunamayacağız herhalde yok adam ikna olmuyor:))) ilacı ben istemiyorum kondomuda nişanlım istemiyorum en iyi yöntem galiba geri çekilme kalıyor :))off yaa

Son düzenleme:
valla sanemcim çok detaylı bilgim yok benim efendii bilgilidir. o yüzden ona bırakıyorum herşeyi:kedi:
hım iyi bakalım çok da ona bırakma bence

selam kızlar okuyup geliyorum geçmişi
ama esranın yazdığından anladığım kadarı ile ince konularr

gel canım suan en çok seni ilgilendiriyor bu konu aslında ilk evlenecek sensin..gerçi sen karar vermişsindir

hım ne güzel her erkek de kolay kolay kabul etmez.benimkide biraz mırın kırın etti ama naopalım kullanırız dedi. ama bakalım

bende o kadar anlatmaya çalışıyorum bak bize göre değil bu iş diyorum yok illa ben frene basacam korkma toslamayacağız duvara diyor anlamadım gitti yasempatiksalakcinni beni oyuna getirecek belli hiç durmadan üççççç üççç diyor üç çocuk demekmişkafamçokkarıştı

hım ne güzel her erkek de kolay kolay kabul etmez.benimkide biraz mırın kırın etti ama naopalım kullanırız dedi. ama bakalım

İlginç, zaten nişanlımla bu konuları konuşmaya çok çekiniyorum sadece geçen gün konuştuk, ben hap kullanmam dedim, zaten oda istemiyor, işte anlattığım yöntemi denerim didi :kedi:

Neyse kapatayım bu konuyu, ben netcem bilmiyorum, çok çekingenim

adam kafasına koymuş..3 tanede istiyor kandırma politikaları gibi geldi banada

canım bizde çok detaylı konuşmadık ama..yavaştan konuşmaya başlamak lazım hiçbirimizi n net düğün tairhi belli değil..birden erken bi tarihe falan alınırsaeyvahedigeldismile böyle olmayalım..arastıralım istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…