2011 gelin adayları buyrun sohbete

ilgiinnnçç CADIARZU

Ben Izmirliyim canim, nereleri dusunuyonuzzz belki yardimci olabilirim.. Nisan ayinda sizin dugununuz demi... Cesme yi iptal et derim canikommm Nisan ayinda Cesmenin suyuna girilmezz.. donarsiniz vallahhiiii

henüz bi karar veremedik canım ya ocakta rezervasyonlar başlıyomuş izmir konak nasıl bi yerki kıslr varmı gideniniz

ilgiinnnçç CADIARZU

saçma mı yaa şimdi anı defteri var ya herkes yapıyor ben öyle bişey yapmak istemiyorum...ileride izledikçe eğleniriz diye düşünüyorum...tabi patavatsızlık yapıp ayy çekme falan diyende olursa daha bi eğlenceli olur yada hiç yakışmamışlar...yazık oldu geline yada damada gibi yapılan şakalar olursa da güzel olur bence...

yok yok güzel olur tabi tatlım değişik oluur a.s

Güzel bir fikir bence, bizimde farklı fikirlerimiz var...
Bazı belediyelerde kokteyl salonuda oluyor, orada nikahı kıydırıp yemekli yapmayı düşünüyoruz, bu esnada resimlerimizin slayt gösterisini falan yapmayı düşünüyoruz, hemde bizim şarkımızla... Ama daha farklı şeyler düşünülebilir...
Kına gecesinede farklı fikirler bulmalıyım, çünkü ikiside fakrlı şehirlerde olacak, İzmir'de fazla akrabam yok o nedenle kınayı çok eğlenceli hale getirecek bişeyler bulmalıyım...

evet kesinlikle:)))) bizim buralarda yakın arkadaşlarımın anneleri kına gecelerinde mendil dağıtılmıştı...bende düşünüyorum ama isimlerimizin baş harflerini işletebilirim mendile bide nazar boncuğu olur mesela...benden hatıra...bide nikah olucağı için o gece çok eğlenmek istiyorum ben...şehir dışından falan gelecek çok arkadaşım var...inşallah güzel olur :)

Kızlar bende 2011 de evleniyorum ama tam tarih belli değil konuşulmadı yani temmuz gibi ramazan dan önce olacak:)

Canımmm Arkadaslarımmmm sizleri çok özledim bu kim die sormayın sassycinizim ama dünkü yasadıgım olaydan dolayı üyeligim iptal edildiği için sizlerden uzak kalmamak adına tekrardan üye oldum yorum yazacagım bu kim demeyin sasyciniz sevgilerleolumunekankayizsmile

İnşallah güzel olur, benimde şehir dışından gelecek arkadaşlarım var aynı zamanda, nikahıma katılamayacak arkadaşlarım var dolayısıyla onlarla unutulmaz bir gece geçirmek istiyorum. Allah izin verirsede yapıcam zaten...

Anacım o kadar büyüdümü bu tartışma yaa...
Neyse tekrar aramıza hoşgeldin :))

Hem de nasıll neler denilmiş aklın hayalin şaşar ben de sasırdım kaldım o yüzden dediğiniz gibi her foruma üye olmamak gerekiyormuş :)

kızlar selam
ofise dönüyorum
geçmişi okudum
sonbahar saat çok güzell
meltem yeni nik hayırlı olsun
öptüm herkesi

saol Aysecim birazcık canım sıkıldı ama olsun sizlere çok alıştım uzak kalmamak için yeni nick alıp geri döndüm aranıza bu arada istanbulda komsuymusuz seninle de ben de Allah kısmet ederse Çekmeköy'e gelin gelecegim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…