- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #14.661
kızlar bizde nikah yapıcaz inşallah 4 eylül 2011 de...benim nikah için şöyle bi fikrim var.nikah salonunda bir arkadaşımdan rica edicem...çakma muhabir olucak elinde mikrofon vede bir kameraman misafirlerle röpörtaj yapacak yakın akrabalarımız ve arkadaşlarımızla evlenmemizle ilgili duygu ve düşüncelerini alıcak muhabir olan:))) birde ben karaoke ile ilgileniyorum.nikahtan önce erkek arkadasım karaokede kenan doğulu gel gelinim şarkısını söylicek bende gökselin senden başka şarkısını birde murat evginin ben evleniyorum şarkısını beraber söyleyim kaydedicez...sonra nikah başlamadan önce o şarkılar çalacak...eski bir araba olacak gelin arabamız arkasına teneke kutular düşünüyoruz...birde bende kına gecesinde değişik şeyler düşünüyorum şuanda plan aşamasındayım...nasıl fikir sizce???
Ben Izmirliyim canim, nereleri dusunuyonuzzz belki yardimci olabilirim.. Nisan ayinda sizin dugununuz demi... Cesme yi iptal et derim canikommm Nisan ayinda Cesmenin suyuna girilmezz.. donarsiniz vallahhiiii
olurmu canım aa haberdar ediyoruz iştebirbirimizi burdanbol şanslar canım sana:))) banada bol kazıklar :roflol:
ilgiinnnçç CADIARZU
saçma mı yaaşimdi anı defteri var ya herkes yapıyor ben öyle bişey yapmak istemiyorum...ileride izledikçe eğleniriz diye düşünüyorum...tabi patavatsızlık yapıp ayy çekme falan diyende olursa daha bi eğlenceli olur yada hiç yakışmamışlar...yazık oldu geline yada damada gibi yapılan şakalar olursa da güzel olur bence...
kızlar bizde nikah yapıcaz inşallah 4 eylül 2011 de...benim nikah için şöyle bi fikrim var.nikah salonunda bir arkadaşımdan rica edicem...çakma muhabir olucak elinde mikrofon vede bir kameraman misafirlerle röpörtaj yapacak yakın akrabalarımız ve arkadaşlarımızla evlenmemizle ilgili duygu ve düşüncelerini alıcak muhabir olan:))) birde ben karaoke ile ilgileniyorum.nikahtan önce erkek arkadasım karaokede kenan doğulu gel gelinim şarkısını söylicek bende gökselin senden başka şarkısını birde murat evginin ben evleniyorum şarkısını beraber söyleyim kaydedicez...sonra nikah başlamadan önce o şarkılar çalacak...eski bir araba olacak gelin arabamız arkasına teneke kutular düşünüyoruz...birde bende kına gecesinde değişik şeyler düşünüyorum şuanda plan aşamasındayım...nasıl fikir sizce???
Güzel bir fikir bence, bizimde farklı fikirlerimiz var...
Bazı belediyelerde kokteyl salonuda oluyor, orada nikahı kıydırıp yemekli yapmayı düşünüyoruz, bu esnada resimlerimizin slayt gösterisini falan yapmayı düşünüyoruz, hemde bizim şarkımızla... Ama daha farklı şeyler düşünülebilir...
Kına gecesinede farklı fikirler bulmalıyım, çünkü ikiside fakrlı şehirlerde olacak, İzmir'de fazla akrabam yok o nedenle kınayı çok eğlenceli hale getirecek bişeyler bulmalıyım...
zuhalcim kopuştuk laelaelaelaelae
sorma züleyhacım kafam dağınık işler yoğun adepte olmadım size ya arada bakıyorum katılmıya çalışıyorumsempatiksalakcinni
evet kesinlikle:)))) bizim buralarda yakın arkadaşlarımın anneleri kına gecelerinde mendil dağıtılmıştı...bende düşünüyorum ama isimlerimizin baş harflerini işletebilirim mendile bide nazar boncuğu olur mesela...benden hatıra...bide nikah olucağı için o gece çok eğlenmek istiyorum ben...şehir dışından falan gelecek çok arkadaşım var...inşallah güzel olur :)
Canımmm Arkadaslarımmmm sizleri çok özledim bu kim die sormayın sassycinizim ama dünkü yasadıgım olaydan dolayı üyeligim iptal edildiği için sizlerden uzak kalmamak adına tekrardan üye oldum yorum yazacagım bu kim demeyin sasyciniz sevgilerleolumunekankayizsmile
İnşallah güzel olur, benimde şehir dışından gelecek arkadaşlarım var aynı zamanda, nikahıma katılamayacak arkadaşlarım var dolayısıyla onlarla unutulmaz bir gece geçirmek istiyorum. Allah izin verirsede yapıcam zaten...
Anacım o kadar büyüdümü bu tartışma yaa...
Neyse tekrar aramıza hoşgeldin :))
kızlar selam
ofise dönüyorum
geçmişi okudum
sonbahar saat çok güzell
meltem yeni nik hayırlı olsun
öptüm herkesi
Denizzz su perisi siz nörüyonuz bacılar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?