- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #14.681
nişanlım 27si gece kesin dönüş yapıyo kızlar
22 gün kaldıi
darısı size
hoşgeldin canımkızlar bende 2011 de evleniyorum ama tam tarih belli değil konuşulmadı yani temmuz gibi ramazan dan önce olacak:)
canımmm arkadaslarımmmm sizleri çok özledim bu kim die sormayın sassycinizim ama dünkü yasadıgım olaydan dolayı üyeligim iptal edildiği için sizlerden uzak kalmamak adına tekrardan üye oldum yorum yazacagım bu kim demeyin sasyciniz sevgilerleolumunekankayizsmile
evet o bendimsanem aklıma ammanya geldi
nişanlım 27si gece kesin dönüş yapıyo kızlar
22 gün kaldıi
darısı size
Ayy çok sevindirik oldum...
Nişanlım kurban bayramının 10 gün olduğunu bilmiyormuş ve yeni öğrenmiş...
Bayramda gelme planı var :))
Umarım gelir 10 gün boyunca dizimin dibinden ayırmam onu :))
kız bizdede aynı durum var 1 hafta iznim olacak ben gitmeyi planlıyorum ama sempatiksalakcinni abimdende izin kopardım hem ailesinide ziyaret etmiş olurum diyedelikafadulden ama işte yol mesafesi ve bayram nedeniyle yağunluktan korkuyorum heryer dolu olacak daha karar veremedim yafisfisfis
kız bizdede aynı durum var 1 hafta iznim olacak ben gitmeyi planlıyorum ama sempatiksalakcinni abimdende izin kopardım hem ailesinide ziyaret etmiş olurum diyedelikafadulden ama işte yol mesafesi ve bayram nedeniyle yağunluktan korkuyorum heryer dolu olacak daha karar veremedim yafisfisfis
oh gidin vallahi benimki aynı semtte özlem duymak istiyorum yaaaaa yakın olmak ta böyle birşey işteee
BENİMDE ÖYLE YAKINIZ SÜKÜR ..UZAKLIK OLSAYDI NASIL OLURDUK ACBA DİYPRUM BAZENoh gidin vallahi benimki aynı semtte özlem duymak istiyorum yaaaaa yakın olmak ta böyle birşey işteee
AZCIK YOGUNUM CALIŞIYORUMkızlar kızlar ne yapıyorsunuzzzzz
HIM HADİ İNŞALLAHkız bizdede aynı durum var 1 hafta iznim olacak ben gitmeyi planlıyorum ama sempatiksalakcinni abimdende izin kopardım hem ailesinide ziyaret etmiş olurum diyedelikafadulden ama işte yol mesafesi ve bayram nedeniyle yağunluktan korkuyorum heryer dolu olacak daha karar veremedim yafisfisfis
Ayy çok sevindirik oldum...
Nişanlım kurban bayramının 10 gün olduğunu bilmiyormuş ve yeni öğrenmiş...
Bayramda gelme planı var :))
Umarım gelir 10 gün boyunca dizimin dibinden ayırmam onu :))
kız o yolları bide bana sor çekilmez valla hatta nişanlım yalnız gelme sakın diyor otobüsler hiç konforlu değil insanlar tıkış tıkış azap vallaoh gidin vallahi benimki aynı semtte özlem duymak istiyorum yaaaaa yakın olmak ta böyle birşey işteee
kız o yolları bide bana sor çekilmez valla hatta nişanlım yalnız gelme sakın diyor otobüsler hiç konforlu değil insanlar tıkış tıkış azap vallakarar veremedim daha CADIARZU
Silopi'yemi gideceksin şekerüm?
sabah işe birlikte gidiyoruz hafta da 6 gün inanırmısınz bazen duyguyu bile unutuyor insan arkadaş gibi oluyor bazen özlem güzel şey bence
sabah işe birlikte gidiyoruz hafta da 6 gün inanırmısınz bazen duyguyu bile unutuyor insan arkadaş gibi oluyor bazen özlem güzel şey bence
Şu cümleyi hiç kullanmak istemiyorum ama yaşayacağım yeride görmem gerekli evet oraya gideceğim ama nasıl gidilir bir fikrim yok
kız ne var bunda tutuşun el ele gidin işte.simit alın paylaşın ya da erken çıkıp pastanede pasta börek kahvaltı yapınboshayallersmile
bugün yavru kuş simit almış dediğin gibi öyle oluyor zaten de ne bileyim hani uzun zamandır görmezsin koşarsın atlarsın kucağına ya vbizde pek olmuyor öyle hep yanımda uyku sersemi işte koyuyorum kafamı omzuna 45dk yol devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?