2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar bende 2011 de evleniyorum ama tam tarih belli değil konuşulmadı yani temmuz gibi ramazan dan önce olacak:)
hoşgeldin canım

allah allah.neyse canım..bu nik te güzel

sanem aklıma ammanya geldi
evet o bendim

nişanlım 27si gece kesin dönüş yapıyo kızlar
22 gün kaldıi
darısı size

gözünaydın canım. Amin aminnnnnn

Ayy çok sevindirik oldum...
Nişanlım kurban bayramının 10 gün olduğunu bilmiyormuş ve yeni öğrenmiş...
Bayramda gelme planı var :))
Umarım gelir 10 gün boyunca dizimin dibinden ayırmam onu :))

kız bizdede aynı durum var 1 hafta iznim olacak ben gitmeyi planlıyorum ama sempatiksalakcinni abimdende izin kopardım hem ailesinide ziyaret etmiş olurum diyedelikafadulden ama işte yol mesafesi ve bayram nedeniyle yağunluktan korkuyorum heryer dolu olacak daha karar veremedim yafisfisfis

oh gidin vallahi benimki aynı semtte özlem duymak istiyorum yaaaaa yakın olmak ta böyle birşey işteee

Ah keşke ben gidebilsem, en azından başbaşa kafamızı dinleriz ama bizimkiler izin vermezki (
Dur ben yine hayal kurayım, belkim gerçekleşir ahh aahh
boshayallersmile

oh gidin vallahi benimki aynı semtte özlem duymak istiyorum yaaaaa yakın olmak ta böyle birşey işteee
BENİMDE ÖYLE YAKINIZ SÜKÜR ..UZAKLIK OLSAYDI NASIL OLURDUK ACBA DİYPRUM BAZEN

kızlar kızlar ne yapıyorsunuzzzzz
AZCIK YOGUNUM CALIŞIYORUM

HIM HADİ İNŞALLAH

:jeyyar: AYIRMA TABİ

sabah işe birlikte gidiyoruz hafta da 6 gün inanırmısınz bazen duyguyu bile unutuyor insan arkadaş gibi oluyor bazen özlem güzel şey bence

Ayy Allah'ım şimdide askerlik müjdesini aldım :))
Uzun dönem 9, kısa dönem 4 aya iniyormuş :))
Silah altındakiler ise hemen terhis edilecek, inşallah kardeşim en kısa zamanda teskereyi alır, hem bizde bişeyler netleşir, hemde o işini eline alır...

sabah işe birlikte gidiyoruz hafta da 6 gün inanırmısınz bazen duyguyu bile unutuyor insan arkadaş gibi oluyor bazen özlem güzel şey bence

Biz bir arada olsak belkide o kadar yakın olmazdık, çünkü ben çok sık görüşmeyi pek sevmiyorum yaa, tebi bu benim düşüncem...
Hafta sonları görüşmek yeterli olurdu kanımca...
Ama uzaklık çok zor bunu bilir, bunu söylerim, istediğin zaman yanında olamıyor, geldiğinde ise doyamadan göndermek zorunda kalıyosun (

Şu cümleyi hiç kullanmak istemiyorum ama yaşayacağım yeride görmem gerekli evet oraya gideceğim ama nasıl gidilir bir fikrim yok

Ahhh ulen ahhh...
Ya bende gitmek istiyoruum, ama izin vermezlerki (
İstanbul'a gelince bayram zaten kalabalık geçecek, bişeyde anlayamayacağız yaa...
Acaba gelmese dahamı iyi olurki...

kız ne var bunda tutuşun el ele gidin işte.simit alın paylaşın ya da erken çıkıp pastanede pasta börek kahvaltı yapınboshayallersmile

bugün yavru kuş simit almış dediğin gibi öyle oluyor zaten de ne bileyim hani uzun zamandır görmezsin koşarsın atlarsın kucağına ya vbizde pek olmuyor öyle hep yanımda uyku sersemi işte koyuyorum kafamı omzuna 45dk yol devam

hiç olmazsa omzuna yaslanabileceğin adam yanında bundan güzeli mi var:mymeka:

nişana gittik pazar gün yakın arkdaşımın benimki de takım giydi bana uymak için 1,80 boy kızın biri demez mi senin nişanlın mı pek yakışıklı gözümü alamdım diye sinir oldum bende deim kıza al senin olsun istersen bir bozuldu nişanlımda bakıyor olayı anlayamadı diyor tanıdık mı valla beni tanımıyor da seni tanımak istiyor galiba sinir oldum yahu sizdede oluyor mu böyle şeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…